VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 663
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Голям шум за един масаж. Като я гледам сега Миглена, защото снощи това го изпуснах, нищо кой знае какво не се случва.

# 811
  • София
Е,да нищо особено не е, но се търси подтекст във всяко нещо.

# 812
  • София
Особено малоумните коментатори на Гала влагат плам и глупост в цялата сценка. За мен градацията им е - тъп-тъп-вдлъбнат.

# 813
Сега като пуснаха видеата за Лили, ми направи впечатление една реплика на Света Ирина. Искаше да извади гръкляна,  на този, който се е осмелил да каже на горката кака да си ходи. И се позачудих, как е възможно най-добрата майка, домакиня, съпруга, любовница, водеща и т.н., и т.н. да има подобен речник и подобни желания  newsm78  И да ви кажа, поуспокоих се, започнах да виждам човешки черти в това божествето създание  ooooh!

А относно отношенията й с Надя. Подозирам, че Надето я е надушила, че е лицемерна и подмолна и още в реалния живот се е дистанцирала от нея. От там идва и поведението им в предаването. А не е като да не са били в една среда.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 11:30 от _Smile_

# 814
  • София
Особено малоумните коментатори на Гала влагат плам и глупост в цялата сценка. За мен градацията им е - тъп-тъп-вдлъбнат.

newsm10

Радвам се, че вече Рени не е мълчалив наблюдател и смело изказва мнение.

# 815
  • somewhere near the sea
Тая Лили кого се опитва да убеди, че страда от безсъние? Постоянно е по диваните и в спалнята си по гръб с превръзката на очите и дреме. Като си знаеш болежките(то не беше жлъчка, гръб, кръст, алергия, конюнктивит, безсъние...), като си знаеш, че страдаш от клаустрофобия, като не понасяш да ти говорят в очите какво правиш точно в това предаване? Прав беше Антон Стефанов: "Когато е подписвала договора за 30, 40, 50 хиляди лева е била доволна, но когато трябваше да участва в мисии, изведнъж остана учудена. Това не е първият сезон, не може да не знаеш, че ще има игри, от които зависи бюджетът. Но тя не иска да излиза по собствено желание, защото така няма да си получи парите"

Аз пък искам да остане- да види малко зор за тия пари.
Няма да ми е жал за АлекСандър

# 816
  • София
Лили сподели, че пиела приспивателни и предполагам от тук идва тая съненост при нея.
На "света" Ирина и всички станали тепърва ще им гледаме сеира!  Joy

# 817
Иринка както  гризеше гръкляни в защита на Лили, след малко обясняваше - ама тя от една година не е имала здравословни проблеми. Mr. Green Голяма лисица е - както на Софкин говореше зад гърба му, а уж му е съветник и закрилник.

Иначе и аз бих предпочела да си излезе Александър - нищо интересно не виждам в него. В Лили има още доста потенциал за дразнител.

А Лили не можела да спи нощем, затова денем само дреме по диваните.

# 818
Винаги съм смятала, че ББ е игра за по-млади от 60 г. хора и продължавам да смятам, че е така. Като твърдиш, че имаш 1001 болести и неразположения е напълно безотговорно да се вкарваш във формат с физическо и психическо натоварване и сигурна тенденция да те направят за смях. Алчност и глупост. И това при положение, че сам си казваш, че не си можел дори на ученически лагер да издържиш. Дано ББ я изпрати по живо, по здраво да си върви, не ми се гледа кривата й хленчеща физиономия още 1-2 седмици.

# 819
На мен пък не ми се гледа повече Лили. Такива плачливи, хленчещи и мрънкащи същества ме изнервят.
Дори и когато не изпитва някакъв дискомфорт, тя пак изглежда префърцунена. Тук я сравняваха с Къцко, но той се раздаваше в мисиите. А Петя Б. беше също префърцунена, но същевременно странна и шарена птица, а кака Лили е само първото. Sad

# 820
Кучето при Гала тегли ли топка

# 821
  • София
Александър ми е безличен, но Лили е много дразнеща.  Mr. Green

Кучето май не тегли топка, но може и да съм, изпуснала....

# 822
  • sofia
На мен ми е жал за Лили. Помня я, млада и красива...По- добре е да си тръгне тя.

# 823
Кучето при Гала тегли ли топка

Да, кака Лили изтегли.

Доколкото разбрах от Гала и от промото са им дали възможност да спечелят 50 % от макс. бюджет като довършат мисията с разменени роли.

# 824
Аз също мисля, че ще я оставят още поне седмица, че сама се прави на шут доста успешно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт