VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 587
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 155
Сашето не разбра въпроса, трябваше му преводач. Торнев ми е неприятен.

# 1 156
Не знам защо завършилите Натфиз се имат за някакви богове и гледат всички отвисоко. Пълна комплексарщина.

# 1 157
Рут... какви коментари... бил цветен... Ерна: какво точно имаш предвид ..ами... цветен ooooh! Joy

Той като застана отпред и екрана светна.... Joy Joy Joy

# 1 158
Да го гонят и да се свършва с тази мъка! Колкото повече поле за изява му дават, толкова повече се излага, пълен въздух под налягане.
Юлияна изглежда като карикатура на предишната красавица, Рут ми е много неприятна, а Жени наистина блести този сезон.

# 1 159
  • София
Уф този Сашко,,, много елементарен.... кво го питат, кво им казва...
Със сигурност Торнев е много по-елементарен... и "знаещ"...  Joy Joy

# 1 160
Не знам защо завършилите Натфиз се имат за някакви богове и гледат всички отвисоко. Пълна комплексарщина.
сигурно защото идеше реч за режисиране,, за това

Все едно да имаш 5 човека лекари и да не питаш точно тях за болестта си, а някой друг

# 1 161
Защо всички тези матрьошки в студиото се заливат от смях на откровените глупости, които Минчев говори?

# 1 162
Рут е уцелила нейния рижав цвят. Онова стринко-лелинско русо я състаряваше.

# 1 163
Да го гонят и да се свършва с тази мъка! Колкото повече поле за изява му дават, толкова повече се излага, пълен въздух под налягане.
Юлияна изглежда като карикатура на предишната красавица, Рут ми е много неприятна, а Жени наистина блести този сезон.
+1

# 1 164
Какво са я мазали Ернестина Crazy Деколтето и шията й изглеждат странно.

# 1 165
Защо всички тези матрьошки в студиото се заливат от смях на откровените глупости, които Минчев говори?
И аз не знам. Едно смешно нещо не е казал. Ръси само някакви пълни глупости.

# 1 166
  • Варна
Юлияна е отслабнала доста. От там е идва и промяната във фейса. Страхотна е въпреки годините си.
Евгения е все пак с десет години по-млада  Peace

# 1 167
Ох, тоз' Евгени. Нищо не му бил направил Алек. Ако му бил направил, вече щял да бъде водещ на новините.

# 1 168
  • София
сигурно защото идеше реч за режисиране,, за това

Все едно да имаш 5 човека лекари и да не питаш точно тях за болестта си, а някой друг
Ако има петима лекари като Торнев, по-добре да се консултираш с някой санитар...  Wink

# 1 169
Добре, де, всички са боядисани, само Алек Сандър ходи с 3-месечни черни корени. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт