VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 564
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 170
Не знам защо завършилите Натфиз се имат за някакви богове и гледат всички отвисоко. Пълна комплексарщина.
сигурно защото идеше реч за режисиране,, за това

Все едно да имаш 5 човека лекари и да не питаш точно тях за болестта си, а някой друг
Ако има петима лекари като Торнев, по-добре да се консултираш с някой санитар...  Wink

Joy Joy Joy Joy

# 1 171
  • София
Какво му е харесала на тоя темерут Мира Добрева?

# 1 172
Юлияна е отслабнала доста. От там е идва и промяната във фейса. Страхотна е въпреки годините си.
Евгения е все пак с десет години по-млада  Peace
Като се усмихне си е направо зловеща, не е от отслабване това  Peace
И не я сравнявах с Жени, просто си ги изкоментирах наред, наясно съм с разликата в годините им.

# 1 173
Ох, тоз' Евгени. Нищо не му бил направил Алек. Ако му бил направил, вече щял да бъде водещ на новините.
Май намекна, че вече е ударил рамо на един водещ на новините.  Joy

# 1 174
Имам чувството, че Юлияна е правила корекции по лицето си, но те са били несполучливи. Направо не е тя.

# 1 175
Торнев си е доказан режисьор. А това момче никой, не го е чувал какво е и от къде е
Прав е на Лили мъжа й - той просто не е за там

# 1 176
Ох, тоз' Евгени. Нищо не му бил направил Алек. Ако му бил направил, вече щял да бъде водещ на новините.

За Юксел Кадриев ли намеква Mr. Green

# 1 177
  • Варна
Имам чувството, че Юлияна е правила корекции по лицето си, но те са били несполучливи. Направо не е тя.

Може би преди е правила и сега е спряла изведнъж...

# 1 178
  • София
Добре, де, всички са боядисани, само Алек Сандър ходи с 3-месечни черни корени. Защо?
Шушон, значи нищо не разбираш от мода!!!  Те в Ню Йорк така ходят!!!  Mr. Green

# 1 179
Сашето не обича някой да го режисира. Я как се опъна, че трябвало да домакинстват организирано.

# 1 180
  • София
Торнев си е доказан режисьор. А това момче никой, не го е чувал какво е и от къде е
Прав е на Лили мъжа й - той просто не е за там
Shocked Shocked Shocked
Ако може няколко "доказателства", че аз не се сещам къде се е "доказал"!...  Thinking

# 1 181
Какво му е харесала на тоя темерут Мира Добрева?
А, тя Мира е по-малък темерут.
Торнев е много смешен-все едно завършилите НАТФИЗ са талантливи поне колкото Уди Алън.Пф! Whistling

# 1 182
Лили НЕ си тръгва Shocked

# 1 183
Лили с най-висока подкрепа? Rolling Eyes

# 1 184
Торнев ми е много неприятен. Дава го едно тежко и се прави на голямата работа Sick

Досаден е, доста
Много непредпазливо влетя в капана за "великите" ... Същият номер го скроиха на Къцамун и Юлиан - щяха да се избият тогава кой да режисира, а сега повтарят сценария... И не само този - миналата година Преслава с онова чучело Богданов, а пък сега Емануела с Борислав ..Е, бива ли чак такова "творческо" безсилие? Mr. Green
 Пп. Какво толкова е постигнал режисьорът Торнев? Много беден речник - Михов звучи по-смислено и интелигентно

Общи условия

Активация на акаунт