VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 710
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 305

Надявам се този път Биг Брадър да е коректен.
Вицове ли разправяш  Laughing
Борислав забрави какво точно търси у една жена  Whistling
Е те повечето на думи търсят едно, а като видят кифла и започват да търсят съвсем друго Wink а Емануела добре се е тунинговала и определено изглежда доста по-добре от повечето каки, лели, майки, баби и т.н. в къщата Wink Нали е най-желаният ерген, оставаще и да не се изкефи точно на тази мисия Wink

# 1 306
Предполагам, че не им е приятно на родителите на Борислав да го гледат с Емануела  Confused

# 1 307
Според мен Емануела ще се справи, за Боби обаче не съм сигурна.Като дърво е този ерген.
Ще има май пребиваване в лудницата.

# 1 308
Предполагам, че не им е приятно на родителите на Борислав да го гледат с Емануела  Confused
Хаха и на него ще му поставят ултиматум за връщане във фамилията... ама и тя все е в центъра на подобни събития.

# 1 309
Надето дали е изревнувала се чудя. Нали нещо като ти е вързано, не му обръщаш внимание, ама като почнеш да го губиш, чак тогава осъзнаваш какво губиш. Та, интересно ми е хубавото Наде какво е изпитало като видя Борко и Еми заедно

# 1 310
Според мен Емануела ще се справи, за Боби обаче не съм сигурна.Като дърво е този ерген.
Ще има май пребиваване в лудницата.

абе ще се справи тя, ама като почнат да им задават въпроси за връзката им, лесно ще проличи кой кога си измисля

# 1 311
  • София
Че какво да му е на неговите родители, той да не е малолетен. Аман от свекърви.

# 1 312
Може пък останалите да зацепят, че е мисия и да се правят, че им вярват.

# 1 313
Борислав забрави какво точно търси у една жена  Whistling

Mr. Green За секунди!
Нямалше ли и в друг сезон стая от лудница? Миналия?

Имаше в предишния ВИП, на Кичка даже и влезе нещо в 'гъ*а' (цитат)   Laughing

# 1 314

И това е вариант

# 1 315
Че какво да му е на неговите родители, той да не е малолетен. Аман от свекърви.

А какво им беше на родителите на Динев младши? Ама поставиха ултиматум нали?
Убедена съм, че не им е приятно на родителите на Борислав, че има и най-малка вероятност да им доведе Емануела за приятелка

# 1 316
Те всички са жизнерадостни когато влизат. Не съм убедена, че ще се справи, да вземат да скрият и останалите ножове за всеки случай  Mr. Green
А тунинга ѝ е ужасен според мен - с тези зъби направо страх ме хваща, а косата ѝ е като перука  Crazy

# 1 317
Света Ирина и пракака Лили, според мен ако се усъмнят, няма да се прикрият и ще провалят мисията.

# 1 318
Света Ирина и пракака Лили, според мен ако се усъмнят, няма да се прикрият и ще провалят мисията.

Joy Joy Joy Joy

# 1 319
  • София
Надето дали е изревнувала се чудя. Нали нещо като ти е вързано, не му обръщаш внимание, ама като почнеш да го губиш, чак тогава осъзнаваш какво губиш. Та, интересно ми е хубавото Наде какво е изпитало като видя Борко и Еми заедно
Взе си питието и стана от масата... дожаля ми, честно казано.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт