VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 740
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 320
абе ще се справи тя, ама като почнат да им задават въпроси за връзката им, лесно ще проличи кой кога си измисля

Най-вероятно брадъра ще ги привика в изповедалнята, за да си измислят версия, защото въпроси неминуемо ще има от страна на съквартирантите...

А Рени какво разказваше на Комсията, че нейният бивш я е върнал в първи клас, разпродал апартаменти, коли и т.н....

# 1 321
  • София
Това с пракака Лили си е за бис  hahaha hahaha hahaha

# 1 322
Аз все не разбрала, но какво общо имат те, че тя да ревнува?

# 1 323
Може пък останалите да зацепят, че е мисия и да се правят, че им вярват.
Света Ирина и пракака Лили, според мен ако се усъмнят, няма да се прикрият и ще провалят мисията.
А дай Боже.
Лили в лудницата.Само си представете.Ще си припише де що има болести.

# 1 324
Нали уж са заедно отскоро, буквално дни преди Борислав да влезе в брадъра. Ирина няма да се усъмни. За нея беше естествено щом попита "това ли е новият?". Явно често ги сменя и няма нищо съмнително, че сега е с този. Пък утре ще е с друг.

# 1 325
Дават Рени в Господарите. hahaha

# 1 326
Аз все не разбрала, но какво общо имат те, че тя да ревнува?

Аз освен тази вечер не съм гледала предаването. Само съм чела в темата. Та, доколкото си спомням, като влязла Надето, Борислав е светнал като я видял. Сипал й питие. Имало е някакъв лек флирт

# 1 327
Опитаха се вкарат интрига между тях, да заявят че има интерес на бизнесмена кън нея, но хич не им се получи, Надето не прояви никакъв интерес (мъдро според мен)  Peace

# 1 328
Ясно, благодаря.

# 1 329
Сега щеше да е много яко ако имахме живо излъчване, но уви. Как може биг брадър без живо излъчване, пълна некадърност от страна на продуцентите #Cussing out
Вотът е ясно, че е манипулиран, но поне както каза някой по-горе можеха да кажат, че е на второ място за по-голяма достовреност Rolling Eyes Ад ме е за Алекс защото според мен имаше потенциал. Във всички сезони на вип/биг брадър ако има мъж в който има съмнения, че не е хетеросексуален веднага го гонят първи продуцентите Rolling Eyes Чиста хомофобия.
И как се прави такава тайна мисия при положение, че тези вътре си излизат когато им скимне?

# 1 330
  • ВАРНА
Жалко че вече няма 24 часово лайв излъчване в интернет както предишните сезони до към 2012 г.

Тази нощ ще бъде интересно.   Аз нампример въобще нямаше да се бавя и щях да привикам Емануела в някой по скрит ъгъл и да я питам има ли деца - как се казват....родителите как се казват какво работят....защото баба Миглена ще заразпитва точно такива подробности и ще прецака мисията!

# 1 331
Предполагам, че не им е приятно на родителите на Борислав да го гледат с Емануела  Confused
Че какво да му е на неговите родители, той да не е малолетен. Аман от свекърви.

А какво им беше на родителите на Динев младши? Ама поставиха ултиматум нали?
Убедена съм, че не им е приятно на родителите на Борислав, че има и най-малка вероятност да им доведе Емануела за приятелка
Зависи кой дава парите във фамилията. Емануела нали каза, че бившият го мързяло да работи, естествено, че ще слуша и изпълнява каквото каже тати, ако иска да има кеш.

Борислав ако сам си изкарва парите, си е самостоятелна единица.

# 1 332
Досега не е имало случай някой да разбере за тайна мисия и да си замълчи. Винаги се изпляскват за да си начешат егото, нищо че после ще изпукат от глад или без цигари. Simple Smile

# 1 333
Предполагам, че не им е приятно на родителите на Борислав да го гледат с Емануела  Confused
Че какво да му е на неговите родители, той да не е малолетен. Аман от свекърви.

А какво им беше на родителите на Динев младши? Ама поставиха ултиматум нали?
Убедена съм, че не им е приятно на родителите на Борислав, че има и най-малка вероятност да им доведе Емануела за приятелка

Как пък ти дойде на ум да ги мислиш родителите на еди кой си  Crazy

# 1 334
Двама мъже излизат- влиза 1 жена-  общо 10 жени и САМО 6 мъже... ще има женски бой  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт