VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 518
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 365
Сконфузен ми се видя Борислав, а Емануела доста отракана.  Mr. Green

Спече се. Сега му се налага да спи в едно легло със секси мацка без задръжки и няма да може да я пипа. А може и да може... Еми, супер, кво.  hahaha
Когато Емануела го целуна, не забелязахте ли как се изчерви?. Wink

# 1 366
  • Тра-ла-ла
Може да е деТствен Laughing

# 1 367
Може да е деТствен Laughing
Възможно е. Мъжете обикновенно ги е срам да признаят такова нещо. Или може да е въздържател. Не знам дали това е популярно в България, но съм чувала за мъже които в един момент в живота си решават повече да не правят секс и да нямат любовни връзки. Може да звучи странно на пръв поглед, но явно се случва.

# 1 368
  • Тра-ла-ла
Ама аз се шегувах Flutter

# 1 369
Какви ги говорите и вие Joy
По-потаен и притеснителен е човекът. А и малко хора не биха се смутили ако непознат/а им се хвърли на врата и зацелува. Пред 20 човека наоколо и неизвестно колко още пред телевизорите у дома. Да беше Явор, нямаше да се впечатли, артист е, ще го изиграе, ама този не е.

# 1 370
# 1 371
Надя е ужасена. Можеш ли да вменяваш вина на някого. Били отбор, май не е разбрала, че това е индивидуална игра.
Що се сърдят на как Лили, ами договорила си е специални условия...да са го напражили и те.

# 1 372
Надя е ужасена. Можеш ли да вменяваш вина на някого. Били отбор, май не е разбрала, че това е индивидуална игра.
Що се сърдят на как Лили, ами договорила си е специални условия...да са го напражили и те.
Кака Лили ще се поизлага още малко и после продуцентите ще й бият шута. Ще е като Луна миналата година положението.

# 1 373
Да де, ама ще се поизлага поне в лукс и с кошничка в ръка. Mr. Green

# 1 374
Харесва ми този Борислав. Има един такъв магнетичен поглед... А и поведението му до тук в доста добро -обран, премен, учтив не влиза в конфликти, не се прави на алфа мъжкар ( миналия сезон потнЯците ми бяха дошли вповече)..Не гледам редовно, но с такива впечатления съм за сега. Хареса ми как се притесни при появата на Емануела. Ако бях вътре в къщата и не знаех, че имат мисия, щях да отдам притеснението му на факта, че с Емануела са в началото на връзката си и той е влюбен до уши. Нямаше да предположа, че играят. Тя Емануела ще изнесе тази мисия на гърба си. Хич няма да се затрудни. Но и той ще се справи, даже към края на седмицата може вече да са превърнали мисията в реалност.  Laughing

Тъпо ми стана за Алек Сандър. В България отадавна спря да се прави истински ББ. Чист сериал си е това. Нагласени скандали, монтирани, режисирани избрани моменти, целящи да почернят едни и да избелят други. Излизат-влизат, ползват различни привилегии.. Но с вота тотално прекаляват! Обиждат зрителите.

Аз искам да питам фб плаща ли за лайкове на публикации в страниците? Както ютюб плаща за гледания.

# 1 375
Не, фб няма такава политика.

# 1 376
Последно Емануела и Боби имали ли са връзка навън, както ги спрягат по медиите

# 1 377
Последно Емануела и Боби имали ли са връзка навън, както ги спрягат по медиите
Точно се канех да попитам същото. Според тази статия тя била потвърдила, че имат връзка:
(Edit: Линкове не излизат. Напишете в google: Емануела потвърди връзката си с Борислав Комсийски)
Да не се окаже, че всъщност врътката е, че наистина са гаджета и ние зрителите сме баламите Mr. Green

# 1 378
  • София
Някой каза, че продуцентите изгонили Алек заради подчертана хомофобия в шоуто. Не е вярно това! Единият от продуцентите е гей и това не е някаква тайна, напротив.  Peace
Така че е напълно възможно вотът да е реален и зрителите да не са го подкрепили. Вече дали защото е гей или просто е най-малко известен, няма как да знаем.

# 1 379
Спите ли? Някой друг усети ли земетресение или съм сънувала?

Общи условия

Активация на акаунт