VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 470
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 455
То пък големият подарък, торбичка с неща за 50 лв  hahaha

Иначе очевидно си имат спонсори, непрекъснато дават бутилките Девин, Тертер, Тео...

# 1 456
  • София
Разбира се, че не страдат, но прави впечатление. Предполагам,ч е всяка една "звезда" си е договорила доста приличен хонорар за участието си.

# 1 457
  • Ямбол
Лилянa, Взела съм въпроса от старите теми за Брадъра. Според мен е формулиран ясно - ако не виждаш смисъл не гласувай  Peace. За да не се загубят гласове прецених за уикенда да използвам този, а другия за следващата седмица.
Аз не твърдя, че не е формулиран ясно. И в другите теми съм казвала мнението си, че от подобен начин на проучване смисъл няма, понеже не се прави съпоставка на нагласите на потребителите и тези в къщата, а само се прави някакво гадаене как  ще се номинира. И въпреки това, става ясно, че някои не го разбират така, като например Тайна, която прави грешни изводи от отговорите на "ясния" въпрос.

# 1 458
На мен ми харесва така, интересно ми е доколко успяваме да уловим нагласите в къщата дори и здраво филтрирани от продуцентите. Нашите и без това си ги коментираме надълго и нашироко.

# 1 459
Лилянa, Взела съм въпроса от старите теми за Брадъра. Според мен е формулиран ясно - ако не виждаш смисъл не гласувай  Peace. За да не се загубят гласове прецених за уикенда да използвам този, а другия за следващата седмица.
Аз не твърдя, че не е формулиран ясно. И в другите теми съм казвала мнението си, че от подобен начин на проучване смисъл няма, понеже не се прави съпоставка на нагласите на потребителите и тези в къщата, а само се прави някакво гадаене как  ще се номинира. И въпреки това, става ясно, че някои не го разбират така, като например Тайна, която прави грешни изводи от отговорите на "ясния" въпрос.

Съгласна съм с Лиляна Peace

# 1 460
Аз пък изобщо не вярвам че продуцентите се съобразяват с броя на СМС - те .Изкарав най - безинтересния от номинираните и оставят тези от които могат да изкопчат сеир , интрижка и излагация.Точно затова оставха Лили.

# 1 461
Интересно ми е дали коментаторите, особено тези при Гала, ще обърнат палачинката в защита на Лили.

Вчера доста я оплюха как животът в къщата изобщо не е тежък и обясниха, че всеки който влиза в къщата минава много обстоен медицински преглед, който решава дали може човек да влезе в къщата или не, т.е. няма грам основание да се оплаква

# 1 462
  • Ямбол
На мен ми харесва така, интересно ми е доколко успяваме да уловим нагласите в къщата дори и здраво филтрирани от продуцентите. Нашите и без това си ги коментираме надълго и нашироко.
А на мен ми е ясно, че не харесваш мен и затова се изказваш по този начин. С предходната анкета ОК ли беше? Там не стана ясно как успяваме да уловим нагласите на гласувалите с СМС-и, а точно се видя кого подкрепяме най-много.

# 1 463
Наистина ли мислиш, че всичко се върти около теб? И че не мога да формирам собствено мнение, ако не си намесена? Shocked

# 1 464
  • sofia
Не вярвам да номинират Лили. Чуха от Брадъра, че е с най- голяма подкрепа. Сега на ред са Жана, Глория и Деси.

# 1 465
  • Ямбол
Наистина ли мислиш, че всичко се върти около теб? И че не мога да формирам собствено мнение, ако не си намесена? Shocked

Не точно това си мисля, но последният ти и предходният ти пост са опит да ми се противопоставиш и да ми се подиграеш. Имам предвид първо това:
Въпросът на анкетата е достатъчно ясен  Peace
Кой се оплакваше от объркването на гласове, телефонни номера и страници  Mr. Green
Нямам друго обяснение и си мисля, че изказването ти е точно свързано с моето мнение по повод смисъла на анкетата. А и не отговори, дали ти е харесвал предходния вариант на анкетата, което, ако имаше собствено мнение и то е непроменливо, отговорът ти би бил отрицателен.

# 1 466
  • София
Ще номинират Лили, защото тя много ги дразни. Снощи казаха, че е променила държанието и поведението си в къщата....Ако е така, не вярвам да е за дълго.

# 1 467
Те може и да я номинират, но Лили няма да излезе и следващия път.

# 1 468
И аз предпочитам да е така анкетата. Интересно ми е дали ще познаем номинациите на участниците, дали сме ги "преценили" правилно. Тяхното номиниране поне не може да бъде манипулирано, за разлика от напускането на къщата.

# 1 469
За последен път се включвам Simple Smile Лиляна права си въпросът е "КойКого ще номинират съквартирантите?" за мен както можеш да се досетиш има смисъл, затова съм го сложила. В предната тема някой не беше прочел, че вота е положителен, и беше гласувал отрицателно. Предполагам и Тайна е сгрешила от разсеяност или прочитане набързо. Аз нямам претенции да съм измислила най-умния/важния/смисления въпрос, НО има начин да се каже нещо, особено след като темата си я правим ние и съм тук.
Да пишеш вече няколко пъти колко е безсмислена анкетата без да кажеш според мен или предлагам друго какво е ако не мрънкане не знам Simple Smile
Отново казвам - ще се радвам на предложения кога и какви анкети да пиша, както и ако има някой, който иска да поеме темата нямам нищо против, но да всяваш негативни емоции както вече казах - хайде, няма нужда  Stop

П.П. Andariel, благодаря Simple Smile

Ако не стана ясно в понеделник ще пусна нова тема с въпроса "Кои искате да са номинирани" така по време на живото предаване, в което ни дават неизлъчвани досега кадри ще можем да дадем релевантно мнение гледайки и понеже няма как да сложа въпроса сега и да пренеса резултатите в новата тема взех този въпрос от темите за минали сезони  Peace

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 13:04 от Alcarin

Общи условия

Активация на акаунт