VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 410
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 470
Анкетата е безсмислена, не защото въпросът е неясен, а защото е безсмислен.
Да отговаряме на тази въпрос е все едно да сме кучето Рафи от "На кафе" при Гала.

По-интересно ще е "Кого бихте номинирали вие" и да съпоставим резултатите с техните.  Peace

# 1 471
  • Ямбол
Alcarin, аз нямам претенции или искания да сменяш въпроса. Ти си пуснала темата, ти определяш какви да са анкетите и въпросите. Аз само споделям своето мнение, без да те задължавам да се съобразяваш с него. Освен това казах и че съм гласувала не като гадател, т.е. не съм се съобразила с въпроса ти и това е, защото имам възможност и съм го направила.
А дали ще споделям положително или отрицателно мнение, това вече е мое решение.

# 1 472
Е, кучето Рафи едва ли следи шоуто отблизо!

За смс-ите могат да кажат каквото си пожелаят, но номинациите ги излъчват все пак.

# 1 473
  • София
Не Кой, а Кого.
Ми, то, нали трябва да има някаква занимавка в темата, малко хазарт!

# 1 474
На мен пък така поставен въпросът в темата, ми е достатъчно ясен и смислен. Споделям мненията, че ние като зрители виждаме малка откъслечна част от избора на редакторите и няма как да имаме цялостна представа за ситуацията в къщата. Гласувах за хората, които смятам, че дразнят най-много вътре и  ще бъдат номинирани от останалите  - Жана, Лили и Деси. Ако аз трябва да номинирам по това, което е излъчено, бих номинирала Ирина, Деси и Лили.

# 1 475
Анкетата в темата си е съвсем адекватна и ясно формулирана. Peace

# 1 476
Според мен Лили ще продължат да я номинират, дразни ги. И Миглена ще го отнесе защото е силен играч, умна е и острият й език плаши доста хора. Но ще я посочат тези, които номинират стратегически, като Роро. Надявам се Торнев също да събере достатъчно гласове и да изчезне. Много неприятен тип.

# 1 477
  • sofia
Анкетата е ОК, но ферманите, изписани по неин адрес, не са! Досадно е, а темата би следвало да е забавна!
Мисля, че в лудницата ще пращат уж изгонените. Ако е така, очаквам първа да е Лили!

# 1 478
Пускайте по две анкети - едната "кого мислите, че мразят онези вътре?", другата "кого мразите вие?", всеки да си отговаря на която иска и да приключвяаме с темата Peace

На мен пък така нар. лудница ми се вижда съвсем изродска идея. не харесвам и одобрявам крайностите.

# 1 479
  • Варна
Лудницата няма начин да не бъде използвана...
Очаквам мисията на Борислав и Емануела да се провали. Твърде голямо дърво е той, ще се разчита изцяло на Емануела да я изнесе. Освен това смятам, че той наистина хареса Надето и това няма да му позволи да се вживее във мисията с връзката с Емануела. Я вижте как устоя на Жана.. Mr. Green

# 1 480
  • София
Скрит текст:
Някой каза, че продуцентите изгонили Алек заради подчертана хомофобия в шоуто. Не е вярно това! Единият от продуцентите е гей и това не е някаква тайна, напротив.  Peace
Така че е напълно възможно вотът да е реален и зрителите да не са го подкрепили. Вече дали защото е гей или просто е най-малко известен, няма как да знаем.

Според мен са дали по-голям хонорар на пракаката и за това  я оставиха да си изработи парите
 по-горе писах каква подкрепа има Лили и във фейсбук (в пъти по-малка от тази за Миглена и Алекс), не мога да повярвам, че е възможно такова разминаване между вота на активните в социалните медии и гласувалите със СМС.

Bradley, всичко е възможно, включително и манипулация на вота, ако са преценили, че Лили ще е по-полезна за шоуто. Аз само опровергавам казаното, че продуцентите демонстрирали хомофобия, защото просто не е вярно.  Peace

И за Алек нямаше подаръци снощи, както и за Софкин преди това. Явно са отпаднали някои от основните спонсори.

# 1 481
Аз пък си мисля, че след като ББ каза снощи че каката е най- голяма зрителска подкрепа , то нейните претенции ще скочат още повече.С тези думи ББ подхрани и без това огромното и его на супер звезда и сега каката щв реши че е най ВИП от всички.Мисля че точно това беше идеята на ББ

# 1 482
  • София
И аз си го помислих това!  Laughing По този начин искат да я успокоят Лили и да й вдъхнат увереност.
Тя нали имаше вече изказвания, че иска да си ходи, обаче сега ще се поблазни, че е най-харесвана! Горко им на останалите. Mr. Green

# 1 483
Някъде бях чела, че освен скандалите и номинациите са режисирани от ББ

# 1 484
А останалите ще се подразнят от това, че остава и че навън я харесват, и вече нищо да не им прави Лили, все ще намират за какво да й се нервят и да я мразят.
Стари и изтъркани бигбрадърски номера са това, но изглежда, че при хора, затворени в тесен кръг, изолирани от външния свят и амбицирани да се докажат и спечелят, вървят и още как.
Май само Миглена не им се връзва, което не пречи и тя да превърти в един момент.

Интересно, размерът на хонорара дали е обвързан с продължителността на престоя в къщата?

Общи условия

Активация на акаунт