VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 500
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 380
Спите ли? Някой друг усети ли земетресение или съм сънувала?

Да, имаше...закратко

# 1 381
И аз затова влязох, но никъде не пише нищо. Не спях, така че не е сън. Силно ми се стори и се уплаших

# 1 382
Било е в Румъния с магнитуд 5.6.

# 1 383
  • Тра-ла-ла
Аз си мислих, че ми е прилошало Mr. Green Като ми изпука дограмата се усетих, че е земетресение. А кучето ми спи ли спи. Обаче рЕзко получих главоболие

# 1 384
Алкарин, къде видя, че е било в Румъния? И аз гледах в един сайт и ми посочи последно земетресение в Румъния, но пишеше по-ранен час - около 23ч. Дали е същото?

# 1 385
  • Тра-ла-ла
Румъния е. Има вече новини по нашите сайтове. Гледах и сеизмологична карта

# 1 386
Алкарин, къде видя, че е било в Румъния? И аз гледах в един сайт и ми посочи последно земетресение в Румъния, но пишеше по-ранен час - около 23ч. Дали е същото?
Същото е, просто времето е UTC /координирано универсално време/

# 1 387
  • Тра-ла-ла
А може и епицентърът да е Нови хан в леглото на най-желания ерген Joy

# 1 388
  • Бургас
Спите ли? Някой друг усети ли земетресение или съм сънувала?

Да, имаше...закратко
Хич не ми се стори кратко. Добре полюля.
Децата си спят, нищо не усетиха, мен ме събуди.

# 1 389
И ние се събудихме вкъщи. Добре ни полюля.
---------------

Алек ми беше интересен. Чудех се на кого ми напомня с изброяването (като рецитация) на това къде бил учил, каква стипендия имал и т.н. Сетих се - Жорж Ганчев по същия начин говореше за успехите си зад граница. В никакъв случай не сравнявам двамата, само начина им на изказване.

# 1 390
  • somewhere near the sea
Скрит текст:

Много ми се искаше Лили да излезе. Веднага ѝ литна самочувствието-започна с иронията срещу тия, които са я номинирали.

Доста срамежливички бяха двамата "влюбени". А Рени може да се усъмни, защото малко преди това Борислав ѝ разказваше, че търси половинка, която до не е с него заради парите. Излиза, че уж търси, а вече е намерил...

# 1 391
Някой каза, че продуцентите изгонили Алек заради подчертана хомофобия в шоуто. Не е вярно това! Единият от продуцентите е гей и това не е някаква тайна, напротив.  Peace
Така че е напълно възможно вотът да е реален и зрителите да не са го подкрепили. Вече дали защото е гей или просто е най-малко известен, няма как да знаем.

Според мен са дали по-голям хонорар на пракаката и за това  я оставиха да си изработи парите
 по-горе писах каква подкрепа има Лили и във фейсбук (в пъти по-малка от тази за Миглена и Алекс), не мога да повярвам, че е възможно такова разминаване между вота на активните в социалните медии и гласувалите със СМС.

# 1 392
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нищо не съм усетила аз,но сме далеч.
Не успях да гледам нищо от вчера,но разборам,че Алек си е тръгнал.Жалко.Не беше кой знае колко интересен,но предпочитах кака Лили да си ходи.Знаех си обаче,че този дразнител ще го оставят,за да има напрежение.

# 1 393
А може и епицентърът да е Нови хан в леглото на най-желания ерген Joy
Уау! Дали са спали в едно легло? Blush

# 1 394
Имам 57 страници за четене и прочетох 5. Ще ви гръмна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт