Италия 151

• 92 982
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Иренка, пише, че доставят до всяка страна...
Но не съм ползвала техните услуги.
Имат и електронни билети...

Цитат
Get it delivered
We deliver to any country around the world, including yours.

nelig  Heart Eyes

Надявам се да сте добре, дами. Доста природни бедствия ви се събраха  Hug

# 121
  • MI
Суха мащерка, чудех се как си  Hug Съвсем ни забрави...

# 122
А Лени къде изчезна ? Rolling Eyes

# 123
Е, Лени пак е забранила лични съобщения.
Затова  само  Tada newsm67 smile3510  Wine Glass  Gift

# 124
  • MI
Здравейте, момичета, как сте? Съвсем ни умря темата...

# 125
Здравейте, вярно, че съвсем се забравихме. То с тоя Фейсбук тук вече никой не пише  Cry.
Иначе малкия ми е болен, от вчера се е заоплаквал от болки в ушите, днес го водих при педиатъра - двустранен отит, перфориран от дясно  Shocked. Горкото то, само лежи...

# 126
  • MI
Здравейте, вярно, че съвсем се забравихме. То с тоя Фейсбук тук вече никой не пише  Cry.
Иначе малкия ми е болен, от вчера се е заоплаквал от болки в ушите, днес го водих при педиатъра - двустранен отит, перфориран от дясно  Shocked. Горкото то, само лежи...

Леле, ужас  Shocked Каза ли от какво се е получило? Настинка, възпаление? Горкия, представям си как го боли, дано се оправи бързо...

# 127
  • IT
Бързо да се оправя Деси, моят младеж и той е хремав и  го боли зъб. Мисля на зъболекар да го водя, където правят sedazione cosciente, че като гледам е с пулпит и то май боли дори и да е млечен зъб.
Най-накрая си получихме здравните карти да в се похваля

# 128
Не знам от какво се е получило, не беше настинал, освен обичайното подсмърчане и лека кашлица.  Сега сме на антибиотик и кортизон. Милият, много е умърлушен. Не го боли чак толкова именно защото е перфориран. Ако не беше, инфекцията е само вътрешна и боли жестоко. Брат му имаше отит преди години, даже при обличане и събличане ревеше от болки...

# 129
  • MI
Десита, на мен ми се е перфорирало преди много време така ухо заради настинка - все още се правх на много готина и не носех шапки. Е, почнах след това.  Laughing Много е гадно, наистина му съчувствам и се надявам да му мине бързо. На мен ми бяха забранили цял месец да си мокря ухото, голям зор беше...

Алекса, зъб и ухо са ми на една скала като болка, ужас.  Но май за млечни зъби се борят много и гледат да не ги вадят...  newsm78 Иначе честито за картите!  Hug

# 130
  • IT
Получава се, аз така от правене на много работна и ходене болна на работа получих отит после при следваща настинка ноември. Докторът веднага  ми назначи антибиотик.
Нели, те ще му правят пломба на зъба, но с този газ, който им пускат през нослетата с едни специални такива не ги боли. Нашият е много плашлив, ако е с мен и много по-малко или въобще, ако е с баща си.Та познайте с кой ше ходи.
Оказа се, противохепатитните ваксини в България и тук се различават по слагане, в България слагат още в родилния, а тук само, ако майката е болна и ни се обадиха от ASL, че трябва да го заведем, отиде с баща си и не е плакал и една сълза дори не е проронил. Септември 2016 му слагаха задължителни майка ми, с която много се глези, и мъжа ми едва са го удържали.

# 131
  • в едно миланско село

то аз и във ФБ не съм, че да ми е оправдание, просто нямам грам време  Confused
Десита, извини ме, даже и рождения ден забравих да ти честитя  ooooh!

ако съм забравила и други, и тях моля да ме извинят, не съм предполагала, че на стари години ще работя толкова много  #Crazy

отитът е гадна работа, сигурно не помниш, но малката ми щерка беше абонирана докъм 6 годишна, почти всеки месец беше с отит, обикновено започваше през уикенда  Mr. Green. твоят е по-голям и един епизод е неприятен, но се случва. бързо оздравяване.

честито на Алекса и се надявам, че сте ок всички  bouquet

# 132

Десита, извини ме, даже и рождения ден забравих да ти честитя  ooooh!

Благодаря, Фей!
Мен вече така ми е омръзнало липсата на време, че почти в депресия изпаднах. Отдавна все проблеми, все нещо трябва са се решава спешно, само ядове и липса на всякакво време, че дори и малкото, което се намира, не ми носи удоволствие  Confused.
Не знам от ЕГН-то ли, от що...???
Както и да е, сега ще ходя на среща на родители за българското училище, което откриват тук. Да разбера точно кога, какво, как ще ги учат, колко ще струва и как да ги запиша децата.

# 133
  • MI
Както и да е, сега ще ходя на среща на родители за българското училище, което откриват тук. Да разбера точно кога, какво, как ще ги учат, колко ще струва и как да ги запиша децата.
А те всъщност на какво учат децата? На език или на литература, история и т.н.?

# 134
На български език и летература, история и география.

Общи условия

Активация на акаунт