Кукундрела убивява глаВ(д)на стачка, щот суджука свърши и не й са бачка-80!

• 38 049
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Once there was a Hushpuppy...
Морген Hug
Немами кайвенци, ас ут тилифон ни моа ви сварА Mr. Green
Неска шъ учими.
Па аз още бухам ooooh! Два дена намалява и на третия па почвъм....ко е туй нящо Tired

# 706
ДУ
Хъшоооо, не можеш да свариш, ма можеш да пииш, м?

и скръндза не съм  Hug

# 707
Моа, Трънчее Hug
Данке! bouquet
И как убаво ми иде кайвету със самолетя на Генрад  Laughing

# 708
  • Оптимист по принуда
Хъшонка,да Здравяаш  Hug
Трънде, мятам са на кайвету и закускътъ. Hug
Цуце, нищу ни си ми купила  Crossing Arms
Скрит текст:
ще ходим на доктор с малката, че снощи повърна, в петък вечер пак, а събота и вчера до вечерта беше ок  newsm78

# 709
Демко, мерси каксън Hug
Какво й е, да не е от вирус?
Да кажеш като се върнете, и не се притеснявай всичко ще е наред Peace

# 710
  • Оптимист по принуда
Хъше,
Скрит текст:
значи в петък взе да реве, а ми казва, че нищо не я боляло и така на всеки 3-4 мин почва да пищи. Накрая като легна, повърна, после цяла нощ й се гадеше, но без температура. Реших, че е било от макДоналдса, че смеси сок, мляко и млечен шейк. Събота и вчера до вечерта беше ок, но хапна едни мандарина и епизода се повтори - вирус ли е, що ли, не знам. Звънях в градината да кажа, че няма да ходи и ми казаха, че върлувал стомашен вирус вэв всички групи. Ама тя няма т-ра,разстройство...

# 711
  • Куциндрел
Демко, запувядай, зела съм ти подкоФка. Party Party Party

Скрит текст:
Бързичко да се оправя малката. За такиви неща си вземи от БГ: Ентерол за разстройство и Вомитусхил за повръщане. Малко я сложи на диета - без цитруси и дразнещи храни.
Гуши. Hug Hug Hug

# 712
Демке  Hug  Козъта се е объркАла в моделчето на подкоФката
не са я вързали на подходящото място  Joy

# 713
  • Оптимист по принуда
Ауу, Цуци, страхотна е, ут Стария град  Heart Eyes
Скрит текст:
Ентерол имам, вомитусхил трябва да си запища. Иначе и' дадох биогайа, имам и натриев цитрат

ААА, Трънье, шмъ разривеш с тас пУткова, искам такава, с мек лЯп и лютиницъ  Crossing Arms

# 714
  • Куциндрел
Ауу, Цуци, страхотна е, ут Стария град  Heart Eyes
Скрит текст:
Ентерол имам, вомитусхил трябва да си запища. Иначе и' дадох биогайа, имам и натриев цитрат
Heart Eyes
Скрит текст:
Кат нЕмаш натриев цитрат, дай на детето малко Спрайт.
Вомитусхилът го има и на свещички, ку ноу повръща детето. Някакво хомеопатично е, ама помага на нас и на доста познати деца.

Тръне, таз пуДковВъ я изпасах. За туй нося армагани, дету ни моа ги изпасам по пътя. Mr. Green Joy

# 715
Демич, тя Цеца ти е казала...каквото и аз исках, но имах малко работа....лека диета и в никакъв случай дразнещи храни, начело с плодове, особено цитруси за няколко дена. Препечени филийки, сухар или солета. Хладки билкови чайчета да не се обезводни и това май newsm78
Не се притеснявай Hug

Ас съм гутоа с първите пъстарми Mr. Green ся шги сушим. Мъ имам гулем прублем...неам тас гудина ут къде да си зема убаво думашно червену Blush
Харесвам виноту на идин кумшия, мъ кфи чупки шъ прая ни нам ощи Crazy
За ина дамаЖанка hahaha

# 716
  • Куциндрел
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
взеха и урина. Защо? Всичко нормално иначе, прегледаха я.Моите термометри показват, че няма т-ра, а при лекарката 38. Два пъти я мери. Каза, че при момиченцата било хубаво за вс случай да се види и урината. Уфф. Извинявайте, че ви занимавам.

# 718
  • Куциндрел
Скрит текст:
взеха и урина. Защо? Всичко нормално иначе, прегледаха я.Моите термометри показват, че няма т-ра, а при лекарката 38. Два пъти я мери. Каза, че при момиченцата било хубаво за вс случай да се види и урината. Уфф. Извинявайте, че ви занимавам.
Скрит текст:
То с тези домашни електронни термометри не може да си сигурен ко има и ко няма. Аз го държа поне 3 минути след като избипка. Crazy
Урина не знам защо са й взели, ама лошо няма да се изследва.
Гуши, Деми, всичко ще е наред.

# 719
Споко, Демсън Hug
всичко ще е наред Peace
Само сваляйте Т и по-леки храни и ще видиш, че ще се оправи Wink
Хич, ама никога не се притеснявай да споделиш тук, както и всички.
Знаете, винаги сме намирали утеха и добра дума в темата, подкрепа и радост...Понякога и най-трудните моменти всяка една ги е преживявала по-леко само с това, че тук намира приятелство и шеговита гледна точка на живота.

Бай дъ уей дека се дянала Нинжата newsm78 нещо мии замъчняло, то и други липси имаме...
Дубре е, че некуи ут тях ги виждаме и другаде Wink

Жоне, кфо праиш какината?
Мимси, дека си бре жена?
Бобата...също...
Другиги са убаждати от време на време Peace

Общи условия

Активация на акаунт