Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 677
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Мен гърлото ме поуспокои, но кашлицата продължава. Споделете какво пиехте за нея!  Wink
И аз и малката бяхме така и реших малко с бабини рецепти. Или по точно от 2 ги събрах в една за по сигурно. Сварих чай от липа (може и лайка ,или при липса на чай може вода),но по концентриран и на 250мл от него сложих 10 лукчета от тези с мед и един орех ,който само го разчупих . Това всичкото го вариш да се разтворят лукчетата и като поистине може да добавиш мед. Wink дано ти помогне
[/quote]

Благодаря !  Hug Ще го пробвам!  Peace
[/quote]

Това е за кашлица Wink оправяй се бързо мен ме облекчи за два дни . Можеш да си направиш двойна доза и два дни да го пиеш по малко . Няма проблем да престоява Wink

# 601
Топла вода с разстворена 1 с.л. мед в нея - това пиех аз. Може и в чай, но чаят съдържа кофеин и трябва да се ограничава заедно с кафето при бременност.

# 602
На мен тъкмо ми мина и се събуждам тази сутрин и ме боли гърлото.... baby_neutral Дано да не се раболея пак, сега взех осцилококцинум.

# 603
Tomasita, The_flower_88 много съжалявам за загубата ви. Прекрасно разбирам как се чувствате, но мисля че наистина е по-добре това да се случи в ранна седмица и тялото да се изчисти само. И аз имах такова преживяване март месец в 5 седмица. Наистина тъгата е огромна, поплачете си и си излейте чувствата и продължавайте напред. На нас ни казаха да изчакаме един месец след аборта и пак да възобновим опитите, така че при нас след 6 месеца стана. Желая ви успех!

# 604
Подкрепям това мнение. Стискам палци  момичета, и съм сигурна, че съвсем скоро отново ще ви се случи.  Hug

Tomasita, The_flower_88 много съжалявам за загубата ви. Прекрасно разбирам как се чувствате, но мисля че наистина е по-добре това да се случи в ранна седмица и тялото да се изчисти само. И аз имах такова преживяване март месец в 5 седмица. Наистина тъгата е огромна, поплачете си и си излейте чувствата и продължавайте напред. На нас ни казаха да изчакаме един месец след аборта и пак да възобновим опитите, така че при нас след 6 месеца стана. Желая ви успех!

# 605
  • Сопот, Пловдив
Томасита, Флауър, много съжалявам, че е станало така  Cry Hug , пожелавам и на двете ви възможно най-скоро да сте пак бременни и да се радвате на здрави бебчета!  Hug

Бебешко, добре дошла!  Hug

Болните да оздравяват!  Hug Мен все ме е страх да не се разболея, но предвид че сина ми е болнаво дете, силно се съмнявам, че ще се размина да не се заразя поне веднъж от него до края на бременността.

# 606
Томасита, The_flower_88,много съжалявам момичета!Дано скоро превъзмогнете загубата и да сте силни и вярващи, че щастието ще ви споходи отново и с най-хубавият финал!Прегръщам ви!

# 607
Благодаря ви мамчета.Аг то ми каза,да се пазя сега от забременяване следващите 3 месеца и после наново пак се почва с тестовете за ОВ и надеждите да не ми дойде.Утре съм на преглед при моята АГ която щеше да ми следи бременноста ще отида да видя какво ще ми каже и тя.До колкото разбрах трябва да продължавам да си пия Фолиевата.

Болните бързо да се оправят !😍😘

# 608
За гърлото много ми помага хомеожен. Също спрей с прополис и невен. Гаргари с морска сол и супена лъжъчка кислородна вода. Много ефекасни гаргари с вода за уста и зъби. Този трик го знам от един унг. За кашлица има едни бомбони на Хималая,  Кофлет. Обаче малко са люти. Знам че за кпшлица има много ефекасен отвар от мандаринови кори. Но не помня рецепта. Трябва да потърсите в интернет.

# 609
  • York
Записвам се в темата със смесени чувства. Все още ми е прясна изненадата  Simple Smile
Вчера се усетих, че доста ми закъснява (над15 дни) и хоп троп две черти.  Rolling Eyes
Правя завой, оставям всички планове зад гърба си и поемам по новата пътечка в посока спокойно бременеене Sunglasses

# 610
  • Сопот, Пловдив
Понякога, добре дошла!  Hug

Аз днес сериозно пак се замислих за работата, още няма 14 часа, и аз изхабих сума ти нерви. И знам много добре, че и много по-инфарктни ситуации могат да се случат при нас в офиса и тях не знам как ще ги преживявам от тук нататък, като още днес ми прилоша ужасно от нерви и ядосване. Не искам да си стоя вкъщи и да чакам наготово, но моята работа не мисля, че е за бременна жена.  Confused Не е физическо натоварването, а психическо. Ако финансовата част не беше проблем, вече щях да съм в болничен до финала.  Confused

# 611
Нали толкова се пишеше за ТСХ тук, та си пуснах и аз едно и излезе резултат 1.4 Това добре ли е?

# 612
Момичета аз понеже много говорех че нищо ми няма та на ми сега...
Днес съм като парцал,едвам до тоалетна ходя,много ми е лошо гади ми се, помага ми само лютива дъвка #Crazy
И най лошото е че корема ми стърже от глад а нищо не мога да хапна Sad
Казвайте някакъв лек за това гадене???

# 613
Направи си чай от каркаде с няколко люспи джинджифил. Точно такъв пия Сега. За една седмица при мене гаденето спря, Сега пак се връща

# 614
Mimito5 и аз бях така,даже се оплаквах ,че нищо ми няма.При мен помгат кисели и солени храни(кисели краставици,краставица с оцет и сол,леща с оцет,картофено пюре или салата от варени картофи).Казват,че е добре още преди да си станала от легото да хапнеш малко сухар или обикновенни бисквити

Общи условия

Активация на акаунт