Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 670
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Karjala най добре виж в гугъл за амниоцентезата, че не знам дали ще обясня правилно  Rolling Eyes

Мимито и аз ям това общо взето филийки с лютеница и сирене и салати с домати много ми се ядат, но нещо не откривам вече свясни домати  Tired

Ели и аз забременях 49 и за 2 седмици свалих 2... и обожавам хляб, а сега от самата му миризма ми се гади... но хапвам насила  Crazy

# 631
И аз отчаяно се нуждая от съвет относно запека. Киви при мен не помага. И преди да забременея имах проблем с него, но сега е ужас- 1 път в седмицата

# 632
За запека аз се справям с киви
Чувала съм го, но не съм пробвала.А иначе доста добре ми действа топла вода с мед и лимон, но се пие на гладно и се притеснявам да не ми стане зле преди закуска.
Забравих да се оплача, имам косопад и това ме тревожи, дали е присъщо за този период???
Ponqkoga, добре дошла и от мен, изнадата е за добро, бъди позитивна и лека бременност ти желая!

# 633
  • София
И аз отчаяно се нуждая от съвет относно запека. Киви при мен не помага. И преди да забременея имах проблем с него, но сега е ужас- 1 път в седмицата
Сиска, авокадо, масло, маслини.

# 634
Аз пък от както съм бременна ходя много по често по голяма нужда от преди Laughing
Какво стана с фб групата,писах на едно от момичетата но не са ме добавили newsm78

# 635
Мацки, знаете ли кои болници, където мога да следя бременността работят с картите за добълнителното здравно осигуряване?

# 636
Мацки, знаете ли кои болници, където мога да следя бременността работят с картите за добълнителното здравно осигуряване?

Мисля ,че трябва да се се обърнеш към застрахователя ти(предлагащ услугата).Така най-лесно ще разбереш,защото различните дружества имат различни договори

# 637
И аз бях на преглед на 21.10, чухме тонове и картон ми направи. При мен гаденето е на максимална степен. Буди ме в 3:30-4 ч. сутрин и по цял ден ме убива. Вчера намерих едни хапчета, на които е изрично отбелязано, че са разрешени за бременни. Казват се "Antimetil" и са изцяло билкови. Надявам се и при вас да помогнат. Аз без тях не мога да се помръдна от тоалетната чиния. Пожелавам на всички лека бременност  Heart Eyes

# 638
  • Сопот, Пловдив
Съни, добре дошла!  Hug

Принципно и аз не искам да затъпявам вкъщи, но нещата са много относителни, за да се мисли, че някой иска да си стои у тях от мързел, примерно. В моята работа, без да съм била бременна, заради инфарктни ситуации съм се докарвала до нервни кризи. Без да преувеличавам. При все че аз не съм човек, който по принцип лесно губи самообладание. Сега обаче, заради хормоните ли, не знам, но съм много по-нервна отпреди. И когато започнат да се нервирам с нещо, което е ежедневие при нас, имам чувството, че чак въздуха не ми стига. Ако нечия работа е сравнително спокойна, или пък не е станал по-нервен през бременността, е друго. Така или иначе аз си идвам на работа. Но ако можех нямаше. Защото всекидневното хабене на нерви не ми е по вкуса в момента. И да си стоя вкъщи няма да затъпея, имам си милион лични проекти, с които да си се занимавам онлайн, без да трябва ежедневието ми да се ограничава с готвене, чистене и кафета.

# 639
Здравейте ,мили момичета,аз малко се позагубих тези дни,но много празници ни се събраха - рожденни дни,именни дни... Вече ми е свободно и ще съм повече време тук.Попрегледах набързо и видях ,че някои майчета напускат темичката ни Sad Много съжалявам момичета ,но се опитайте да гледате позитивно на нещата- това може би е най-добрият и щадящ за всички момент да се случи загубата.Много по-нетравмиращо е отколкото ако се случи на един по късен етап.Мислете позитивно и не се отказвайте ,нищо че няма да са юнски бебенцата ,но съвсем спокойно може да са си наборчета 2017.Силно гуш и бързо да се запишете в нова отчетна темичка .
Видях ,че сте направили фейсбук група,аз ще се включа на по-късен етап ,защото все още на никой не съм казала и не искам да случа на някоя позната тук и да бъда разкрита  Laughing Но идеята е наистина добра.
Аз иначе съм добре,гледам всички се оплаквате от разни болежки,а аз се оплаквам от мързел.Адски ми се спи,постоянно ми се спи,като пребита съм.
Относно изследванията ,аз след 2 седмици съм на преглед и после ще ги мятам.Мисля БХС да не правя,защото так или иначе резултата ще е лош предвид възрастта.Ще си направя пренатест и ранна фетална /ще направя и 3 те/.Ако всичко е наред ,ок,ако ли има нещо притеснително ,ще направя и амнио. Даже мисля при двама лекари да отида на фетална,ей така за по-сигурно Crazy
Оставям ви за сега,отивам да си прибирам ученичката.До скоро  Hug

# 640
Катеричок ранната фетална в коя седмица ще я правиш? АЗ много се чудя дали между 11 и 13 или между 15 и 20...

# 641
Rois
В никакъв не случаи искам да кажа ,че е от мързел или да съдя когото и да е било.Всеки най-добре знае какво му е и как се чувства.
Моята работа е доста напрегната ,а първото тримесечие от годината е един малък ад.За нервите,аз ми мисля че е моментно,поне при мен беше така.В продължение на седмица и малко бях вдигнала офиса във въздуха.Все още мисля чесъм права,но в момента гледам по-различно на случките.А тога,леле тогава чак имах остри болки ниско долу от нерви.Дано и при тебе отмине,както много неща отминават

# 642

И аз имам запек и на мен засега ми помага сварена тиква. В друга тема четох , че има ефикасен сироп за това - фрутилакс , но не съм го пробвала.

Аз да питам кога точно приключва 3тия месец на бременността, че аз с тези седмици малко трудно се ориентирам  - би трябвало да е след 12 г.с, но не съм сигурна.

# 643

Suny771 Така трябва да е Simple Smile

# 644

мерси   Peace

Общи условия

Активация на акаунт