Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 682
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Хехе Бебешок с тия кисели краставички май момченце се очертава  Laughing Аз с първата бременност изяждах по цели буркани  Grinning Hug

Момичета аз понеже много говорех че нищо ми няма та на ми сега...
Днес съм като парцал,едвам до тоалетна ходя,много ми е лошо гади ми се, помага ми само лютива дъвка #Crazy
И най лошото е че корема ми стърже от глад а нищо не мога да хапна Sad
Казвайте някакъв лек за това гадене???

Охх и аз така като теб. Виках нищо ми няма, тази бременност няма да ми е зле и след няколко дни почна ужаса  Sick Така карах 2 седмици и само ябълки малко ме облекчаваха, общо взето бях на легло. И сега от 2- 3 дни ми понамаля гаденето дали свикнах или наистина отшумява още не знам. Стискам палци бързо да мине и при теб  Hug Ти коя семица си? На мен ми беше най- зле между 7 и 9.

На всички болни- бързо оздравяване. Моето дете, въпреки че не е на градина отново изстина и е с хрема, дано не прихвана отново  Rolling Eyes Иначе за гърло като бях в болницата ми предписаха Тантум Верде и доста бързо ми мина от него.  Peace

Понякога
добре дошла!  Hug

# 616
Мен постоянно ме питаха добре ли си, повръща ли ти се, има ли ти нещо, и на мен все нищо ми нямаше и ето днес за първи път имам сериозно гадене и адски много ми се спи. Направо ще заспя пред компютъра в офиса. Аз принципно съм решила да стоя на работа до последно - 45 дни преди раждането, но и аз днес се замислих по въпроса.

# 617
Единстеното нещо ,което може да ме накара да остана в къщи това е лекарската забрана за работа.Не мога да си се представя 6-7 месеца да стоя в къщи да чистя и готвя,да ходя по кафета,да гледам  сериали и да затъпявам.Искам да се развивам до последно и да съм в кондиция,без това майчинството е периода ,в който искаш не искаш се фокусираш само в детето и семейството.
Надявам се да не засягам никого с тези си мисли.Всеки има право на мнение и избор.

# 618
Аз съм на същото мнение и винаги така съм разсъждавала, дори до момента, но нещата не са на добре. Дано състоянието ми да е временно.
Единстеното нещо ,което може да ме накара да остана в къщи това е лекарската забрана за работа.Не мога да си се представя 6-7 месеца да стоя в къщи да чистя и готвя,да ходя по кафета,да гледам  сериали и да затъпявам.Искам да се развивам до последно и да съм в кондиция,без това майчинството е периода ,в който искаш не искаш се фокусираш само в детето и семейството.
Надявам се да не засягам никого с тези си мисли.Всеки има право на мнение и избор.

# 619
Аз съм на същото мнение и винаги така съм разсъждавала, дори до момента, но нещата не са на добре. Дано състоянието ми да е временно.
На мен също ми се гади,с ниско кръвно съм пречернява ми постоянно,имам главоболие,спи ми се,запек....всички екстри.Всеки ден експериментирам с храна за да видя кое как ще ми повлиае и се получава.За сънливостта просто си лягам много по-рано 21-21.30ч. ставам в 8 ..
И най-важното за мен като знам колко време съм се борила да стигна до тук си казвам "Това да са проблемите,има къде къде по-лоши неща"

# 620
Записах се за 9.11. за бхс. Вече се треса от страх. Не съм на първа младост, а пък мъжът ми още по възрастен  Sad
А и освен бхс имам изписан куп иследвания. Притеснявам се да не намерят някаква гадост...

# 621
Записах се за 9.11. за бхс. Вече се треса от страх. Не съм на първа младост, а пък мъжът ми още по възрастен  Sad
А и освен бхс имам изписан куп иследвания. Притеснявам се да не намерят някаква гадост...
Мила, всичко ще е наред  Hug Аз съм за 18ти БХС. Какви други изследвания са ти изписани? Аз много се чудя дали да правя ранна фетална морфология...  Rolling Eyes

# 622
Кога се прави ранната фетална морфология ?
Мила, всичко ще е наред  Hug Аз съм за 18ти БХС. Какви други изследвания са ти изписани? Аз много се чудя дали да правя ранна фетална морфология...  Rolling Eyes

# 623
  • София
Аз съм на 23-ти на БХС. Излишно ми се струва, но ми е включено в пакета. Мисля при всички положения да направя амниоцентеза, но ще видим дали няма да се разубедя.

# 624
Здравейте момичета ,

и аз се включвам плахо в групата. В 6 г.с съм минах 1вия преглед преди седмица, понеже имах леко зацапване и доста се уплаших.  
Видя се плодното сакче и малката точица, но се оказа че има леко отлепване. Сега съм на но шпа и утрогестан, но и лежа много. Имам възможност да работя от вкъщи и това ме спасява, че с това гадене и сънливост не знам как ще издържа в офиса.
В началото на ноември ще ходя за тоновете.

Лека бременност на всички  bouquet

# 625
Ранната ФМ може между 11 и 13 седмица или 15 и 19 седмица.
Ако има някакъв проблем при БХС ще я направя и ако се наложи и амниоцентеза...  Rolling Eyes
Съни добре дошла  Hug

# 626
Амниоцентеза какво е? За фетална Докторката още не е вспоминавала. Сигурно е покъсно.
Ето Какви иследвания ще правя освен бхс:
Ппк, албумин, суе, урина охи и седим, кръвна група и rh, глюкоза,креатинин,уреа,общ белтък,асат, алат, фибриноген, артт(ккв), tsh,hiv,wass,hcv,hbsag, токсоплазмоза igg, igm.

# 627
Хехе Бебешок с тия кисели краставички май момченце се очертава  Laughing Аз с първата бременност изяждах по цели буркани  Grinning Hug

Днес съм като парцал,едвам до тоалетна ходя,много ми е лошо гади ми се, помага ми само лютива дъвка #Crazy

Охх и аз така като теб. Виках нищо ми няма, тази бременност няма да ми е зле и след няколко дни почна ужаса  Sick Така карах 2 седмици и само ябълки малко ме облекчаваха, общо взето бях на легло. И сега от 2- 3 дни ми понамаля гаденето дали свикнах или наистина отшумява още не знам. Стискам палци бързо да мине и при теб  Hug Ти коя семица си? На мен ми беше най- зле между 7 и 9.

На всички болни- бързо оздравяване. Моето дете, въпреки че не е на градина отново изстина и е с хрема, дано не прихвана отново  Rolling Eyes Иначе за гърло като бях в болницата ми предписаха Тантум Верде и доста бързо ми мина от него.  Peace

Понякога
добре дошла!  Hug

6г.с+3 съм аз,от 2-3 дни мааалко ми е лошо но като хапна нещо и се оправям,но тази сутрин беше върха Laughingуспях да изям една филия с лютеница и сега съм по-добре.
Ти щом казваш между 7 и 9 седмица май ще трябва да се приготвям за още по зле newsm78

# 628
Разбирам те, от два дни само лежа с ужасно гадене съм.Ям само кис. мляко с мюсли и то не мн лесно, някакви сухи нещица солени, лимон и умирам за домати, само те ми се услаждат.Не съм аз просто, иначе съм добро прасе ям всичко и по много + мн хляб.А сега той ми е противен Cry Какво да правя не знам.От яденето ми е лошо, без него още повече.Забременях 49 кг, а сега и гладувам, ужас.Дайде съвет как да се справя със запека?

# 629
За запека аз се справям с киви

Общи условия

Активация на акаунт