Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте бъдещи мами ,имам един въпрос -как се чуствате и има ли някой с постоянни оплаквания ,защото аз сутрин се будя с главоболие ,после почва непрестанно гадене което минава чак след вечеря евентуално и после застъпват киселини -то направо не се издържа,за болките в гърдите ще замълча че то не остана нещо което да не ме боли  Simple Smile Grinning !!!С първата бременност нямах никаквииии такива неща !Някой минава ли през същия ад и има ли лек за тези неразположения?Имате ли апетит в повече?

И аз се чувствам доста по-зле през тази бременност. А апетита е огрооомен. И непрекъснато ми се спи. Лек май няма- ще стискаме и така Hug

# 571
Здравейте дами,
Надявам се да приемате още нови членове.На кратко за мен 7 г.с и 6 дни ,имаме си пулс.Термин 08.06.След първи опит ИКСИ в клиника "Надежда" при д-р Цветков.причина да се стигне до процедурата е премахване на миомен възел през 2013 и конизация на шийката през 2014 г.В момента също съм с възел...Та така моята ще е трудна,но да се надяваме с положителн резултати.
Пожелавам на всички успешен финал.

# 572
Добре дошла  Hug Честито и разбира се, че приемаме нови членове.  Simple Smile

Здравейте дами,
Надявам се да приемате още нови членове.На кратко за мен 7 г.с и 6 дни ,имаме си пулс.Термин 08.06.След първи опит ИКСИ в клиника "Надежда" при д-р Цветков.причина да се стигне до процедурата е премахване на миомен възел през 2013 и конизация на шийката през 2014 г.В момента също съм с възел...Та така моята ще е трудна,но да се надяваме с положителн резултати.
Пожелавам на всички успешен финал.

# 573
Добре дошла bebeshok0326  Hug

# 574
  • София
Здрасти bebeshok0326, и аз съм с махнати 2 възела и с два нови в момента. Не си сама! Simple Smile

# 575

Тинтири-Минтири
,
Възлите са ми най-малкия проблем, шийката ми почти оцъства Simple Smile.Но се старая да съм положително настрроена и вярвам ,че нещата ще се наредят по-възможно най-добрия начин

# 576
Добре дошла!Пожелавам ти спокойна бременност bebeshok0326  Hug

# 577
И при мене докторкаьа е видяла Нещо като малка миомка. Не съм имала преди. Те Сега даже не е сигурна дали точно миома или само от бременноста, което ще мине....Аз не съм запозната колко лошо да имаш това по време на бременност. Майка ии имала няколко след раждане и са оьминвли сами от себе си.

# 578
Момичета направихме тайна ФБ страничка. За добавяне пишете на лични на
мен или на Тинтири-Минтири
Това "мен" води към моя профил  Laughing Wink Hug

Бебешок, добре дошла и от мен  Hug

# 579
Бебешок, добре дошла Hug

Жана, поправих се. Благодаря bouquet

# 580
  • Айтос

Тинтири-Минтири
,
Възлите са ми най-малкия проблем, шийката ми почти оцъства Simple Smile.Но се старая да съм положително настрроена и вярвам ,че нещата ще се наредят по-възможно най-добрия начин

Добре дошла! Пожелавам ти успешен финал! Не е невъзможно! Съседката ми износи 2 деца без никаква шийка! Разбора се ще трябва голямо пазене.

# 581
  • Бургас
Има ли други бъдещи мами тук над 35 г  Rolling Eyes

Има, има!  Laughing Добре дошла!
Привет:) и по - големки има:))))))

# 582
  • София
Бебешок, всичко ще е наред!  Hug Не се ли прави серклаж в такива случаи, за да е по-спокойно положението?

# 583
По въпроса с оплакванията...
С първата ми бременност беше "По-добре да не разказвам"
Сега обаче, за сега съм супер....изморявам се и ми се спинка понякога, имам болчици ниско и придърпвания...понякога ме преболява единият бъбрек, циците ме болят ужасно, но това са най-прекрасните болки и усещания...толкова сме го искали и чакали......

# 584
  • София
Циците си ги търпя и аз!  Laughing Но болките в корема ме притесняват, все се страхувам да не стане някоя беля. Слава Богу, откакто спря зацапването нямам почти никакъв дискомфорт в корема.

Общи условия

Активация на акаунт