Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 955
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
princess_des, Денси, благодаря  bouquet

По темата на темата  Mr. Green - не броя парфюмите си, доста са. Не мога да се разделя с почти нищо - обичала съм ги в някакъв момент, може да се върне любовта, знам ли  Wink Но определено вече купувам по-трудно. Трябва нещо много да ме отнесе, да пробвам няколко пъти, в различни условия и като мине време все още да го искам достатъчно, за да го придобия. Последният такъм парфюм беше Black на КдГ през пролетта.

# 196
  • Бургас
Задиг и Волтер ги има в Парадокса.Аз не ги харесах,за мен не са нищо особено. Peace

# 197
  • Бургас
Благодаря, Брайт, ще ги пробвам, като мина оттам.  bouquet

# 198
princess_des, Денси, благодаря  bouquet
 Последният такъм парфюм беше Black на КдГ през пролетта.
Кой Black

# 199
Аз днес съм с Роза Ванилия и какво да кажа, ами много ми харесва. Чувствам се в блаженство с него. Носи ми някакво усещане за хармония. Аз също се възмутих, че Ензо вдигнаха цената на малкия флакон, но си мисля, че това е понеже сега големия е на промоция.

# 200
Поглеждам надолу и виждам колко съм голям...поглеждам нагоре и виждам колко съм малък...Опитвам се да гледам напред въпреки, че там е само развода на Брад Пит и Анджелина...Толкоз по темата Crossing Arms

Не харесах нито новото valentino,нито новия lalique - и двете досадно залепнаха на ръкавите и ако трябва да ползвам конската терминология ме ритаха над 12 часа.Харесвам присъствени аромати,но не да ме ритат и да ми се навират нахално.

# 201
princess_des, Денси, благодаря  bouquet
 Последният такъм парфюм беше Black на КдГ през пролетта.
Кой Black
Предполагам този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Comme-des-Garcons/Black-18368.html

stennnly за този ли Лалик говориш?:
https://www.youtube.com/watch?v=CpkvdtTotOU

# 202
  • Чукарландия
Поглеждам надолу и виждам колко съм голям...поглеждам нагоре и виждам колко съм малък...Опитвам се да гледам напред въпреки, че там е само развода на Брад Пит и Анджелина...Толкоз по темата Crossing Arms

stennnly, разсмя ме... Още се хиля с глас! Joy

ПП За кои Нови Лалик и Валентино говориш? Hug

# 203
# 204
  • Чукарландия

Любимци на Ковачева! Hug

А на мен много са ми любопитни! Особено Валентино-то. Peace

# 205
Единствения бърз  начин за справяне с любопитството са патроните  Laughing

# 206
  • София
Единствения бърз  начин за справяне с любопитството са патроните  Laughing

Хаха, не я подстрекавай, че напоследък не се замисля дори! Grinning

# 207
Усетих се,ама вече беше късно и се почувствах кофти щото не беше нарочно. пък тук не сме малко психически неуравновесените  Laughing

# 208
Кажи, кажи още!

Синът ми отиде да вземе последния ми парфюм за една година напред. Tired Това е положението. Да видим едно нещо мога ли да спазя като обещая. Няма още да ви казвам кой е парфюма Laughing защото не знам дали ще ми хареса. Crazy
В чест на обещанието, обаче си имам това, да ми напомня какво съм си обещала и да е винаги с мен. Grinning

ПП. Ограничението ми твърдо важи за дамски парфюми. 1 мъжки може и да зарадва мъж ми като съвсем изпадна в абстиненция. Laughing

# 209
  • Чукарландия
Единствения бърз  начин за справяне с любопитството са патроните  Laughing

Хаха, не я подстрекавай, че напоследък не се замисля дори! Grinning

Малко съм се позапряла, но никога не е късно... #2gunfire

Joy

Бижу, честито бижу! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт