Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 648
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Бих искала да помоля някой да ми направи сравнение между Dior Addict версията от 2012 и последният от 2014. Нямам възможност да тествам този от 2012, но не знам защо съм си наумила, че той е по-добрият.

Също искам да подшушна на всички, които харесват Shalimar Souffle De Parfum да надникнат в енцо  Simple Smile

# 586
  • Варна
Ах, ах, ах, какви сте ги наприказвали за Музикалния Ангелчо.  Shocked
Вчера установих нещо:
- на 100% открих разлика между тестерите в Зоната и Free Shop на Angel Muse.
Първия път се влюбих в лешниците с настърган шоколад във Free Shop. След това тествайки го в Beauty Zone се потвърдиха ваши думи , че не е по-различен от стари версии и повече пачулест го усетих. Малко се успокоих. Онзи ден минах през Free Shop и реших първо да тествам други неща (например Mon Paris Yves Saint Laurent (-1 от мен, краят му е винилов, пластмасов), La Petite Robe Noir Intense Guerlain (+1 Crazy) и други ...) и накрая него , защото бях сигурна, че ще отнесе всичко останало. Е, казвам ви, в момента , в който се напръсках, о чудо, казах си няма смисъл човек да тества каквото и да било, направо ми се отвори нова Вселена. Божественяшки ми е. А за трайност - как малка? Няма такова нещо при мен.
Е, няма как на всички да се хареса, но ... аз го искаммммм  Crazy

Irina Popova, преди време се бяха дискутирали Slumberhouse. Много хубави ревюта имаше от поне двама - мисля Ковачева беше едната, за първи път чух за бранда от I walk alone тук в темата.  Hug

# 587
  • на село
Да само да поспамя и да споделя, че в търсене на ориенталски парфюм за мъжа ми, дълбоко и безвъзвратно се влюбих в Ambre Eternel на Guerlain.  Tired
Убийствена кожа... абе... жестоко развитие. Направо се изумявам, като чета негативните коментари за него.

Ми, може ли такова нещо, значи.....
И то в парфюм, който е абсолютно неоткриваем, с изключение на някакъв индийски сайт.  Tired

La Petite Robe Noir Intense не желая да я коментирам. За мен е пълно разочарование.

# 588
Бих искала да помоля някой да ми направи сравнение между Dior Addict версията от 2012 и последният от 2014. Нямам възможност да тествам този от 2012, но не знам защо съм си наумила, че той е по-добрият.
Имам предходните Адикти, включително 2012, разликата с новия от 2014 е в излъчване, интензивност, композиция, като 2014 стои много по-близо и не носи смазващия шлейф на първообраза  Crazy Новата версия мога да сравня с прозрачен призрак, не отражение в огледалото  Wink Същият дух, но тялото е вяло. Навярно ще опра и до него, когато приключа складовите запаси  Mr. Green
Ако не познавах първообраза - бих го определила като красив ванилов парфюм, който ми носи лукс и ме обгръща като нежен шал  Peace

# 589
Да само да поспамя и да споделя, че в търсене на ориенталски парфюм за мъжа ми, дълбоко и безвъзвратно се влюбих в Ambre Eternel на Guerlain.  Tired

И то в парфюм, който е абсолютно неоткриваем, с изключение на някакъв индийски сайт.  Tired

Защо неоткриваем -преди месец -два го гледах в Дъглас, само че е в мъжката секция Peace

# 590
Да само да поспамя и да споделя, че в търсене на ориенталски парфюм за мъжа ми, дълбоко и безвъзвратно се влюбих в Ambre Eternel на Guerlain.  Tired
Убийствена кожа... абе... жестоко развитие. Направо се изумявам, като чета негативните коментари за него.

И то в парфюм, който е абсолютно неоткриваем, с изключение на някакъв индийски сайт.  Tired
Как неоткриваем?! Продава се официално в България навсякъде, където има Герлен. И на дамският, и на мъжкият щанд го има, в зависимост от подредбата на магазина. Мисля че струва 313 лв. за 125 мл. бутилка.
И за мен е жесток парфюм. Днес го нося смесен със Сантал Роял Герлен, две към две пръскания. Страхотна работа стана! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Негативни коментари има, защото е труден парфюм и на доста хора им мирише на стари, прашни чекмеджета с плесени. Определено Сантал Роял е много по-харесвания и според мен купуван аромат. За мен и двата са невероятно добри вк. и смесени.

Адикта от 2012 година е в пъти по-добър от новия. Аз си го обожавам и съм се запасила.

# 591
И според мен е супер траен Angel Muse. Напръсках се с него на Хийтроу в Лондон при едно тежко и дълго за мен пътуване през април, добре, че беше аромата. Усещах го след това доста дни на якето си. Парфюмерът му започва лекичко, по мое мнение, да се превръща в звезда. Гледах един документален филм по BBC4, в който той беше млад надъхан студент в парфюмното училище във Франция. Единствен той нямаше подготовка по химия, но шефът го беше "надушил", че има талант. И действително, години след това, висят закачени на колана му - Ambre Imperial (Van Cleef), Missoni, Le Male Essence de Parfum(JPG), La Fin Du Monde (един от любимите ми аромати на Etat Libre d`Orange). Ще го следим и за в бъдеще Wink

# 592
Може ли да споделите мнения за Pefumes du Château de Versailles? Видях, че се продават вече в нотос галери. Интересни са ми, но не съм пробвала нищо засега.
Скрит текст:

Снимката е от фейсбук страницата на бранда.

Купих си La Vie Est Belle Intense и един Бонд №9. Heart Eyes

# 593
Ще чакам отзивите ти за Бонда, след като го поносиш.  Simple Smile
И, о каква изненада, новият CK One Gold е сладък:
http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/CK-One-Gold-39123.html

Много приятна розова дъвка, която е много по-адекватна като аромат и по-носима от лепкавите сладка. Да не говорим, че не е с претенцията да идва от парфюмна къща на 180 години.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 11:40 от Zozina

# 594
Аз съм влюбена в Roses Vanillе на Mancera, определено ми е  фаворит за есента. Heart Eyes
някой по-горе беше дискутирал цената му,аз го взех за 142 лев,120 мл. Peace

# 595
Вчера видях изненадващо, че съм го сложила в кошницата Roses Vanillе и ми виси там за 109 лв. все още, въпреки новата му цена. Реших да го купя, но предвидливо, защото това е труден парфюм си напръсках от пробата, която Белла любезно ми прати. Отрови ме! Едно малко пръсване ме души цял следобяд от ръката. Изкъпах се и това чудо беше там. Не го купих естествено. Ще го нося пак още доста пъти и тогава ще преценя. Не ми трябва цяла бутилка, но отливки не искам. Попитах мъжа ми дали ще носи и той ми се скара, че съм прекалявала с унисекса и толкова рози няма да носи.

Разкажете къде се намира щанда на Ajmal в Парадайз? Как са цените? Има ли прословутия Evoke? Има ли масла и много видове парфюми и тестери?

Тези обаче вярно прекаляват със сладостите. Добре, че си имаме по много, та като ме заболят зъбите и тръгнат да летят фотополимерите пръскам шипри, или кожени, или цветя и си възвръщам тонуса.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 12:52 от densi

# 596
На мен много ми напомня на Intense Cafe на  Montale,но Ванилията ми е  една идея по-сладък ,в кафета много повече усещам розата.Искам само Сладката Ванилия на Монтал и да си подновя Цветната бомба и е гледам да се въздържам от нови парфюми.

# 597
  • Варна
Densi, кой Бонд по-точно си взе? Имат ли Manhattan, ако си го пробвалa, ще споделиш ли впечатления?  bouquet

# 598
Densi, кой Бонд по-точно си взе? Имат ли Manhattan, ако си го пробвалa, ще споделиш ли впечатления?  bouquet
Не, не го познавам.
Аз взех I Love New York for Marriage Equality Bond No 9.

# 599
  • Стара Загора
My Burberry Black някой разноси ли го. На фона на новоизлезлите сладости ми се видя по-различен и много хубав и праскова долавям, но го пръснах само на блотер, който пък усещах три дни в джоба си.

Общи условия

Активация на акаунт