"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 004
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Аз се замислих дали не е конфликт на интереси, че Жени идва като представител на общината в болницата на съпруга си, макар и за да я понижи на поликлиника...не би ли трябвало да възложат случая на някой без роднинска връзка...
И да за сватбата на момента...без медицинско...ама нищо любов да има.

# 61
Генадиев си е гад от класа  Peace

# 62
Медицинските лица нямат ли здравни книжки, които да се обновяват веднъж или два пъти годишно? И ако е така, може да са свършили работа.
Обаче доста се смях с първата им брачна нощ.  Laughing

# 63
От една бира?! Със сламка Sick

# 64
По-скоро са яли развалена торта. Все пак и двамата повръщаха, а само Биляна пи бира със сламка.

И очаквано Галето е с амнезия, сега да видим колко епизода ще минат докато си спомни какво се е случило.

# 65
Е, ама разбира се, че Галя ще е с амнезия. И ще помни бебето, а Захариев - не.

# 66
Медицинските лица нямат ли здравни книжки, които да се обновяват веднъж или два пъти годишно? И ако е така, може да са свършили работа.
Ами то и аз имам здравна книжка, която веднъж в годината презаверявам, като си правя изследвания, ама пак искат в ритуалната зала, медицинско...
Макар че не мога да твърдя със сигурност...може пък и да са си носили в джоба изследвания.

# 67
  • София
Това е, за да може Виолетка да отърве кожата още няколко епизода де. Ще си спомни Галя.

# 68
Май аборт ще има следващата серия...

И сега заради ББ няма да можем да се насладим на сериала  #2gunfire

# 69
А д-р Романова само заради конкурса ли се разстрои или имаше и друго?

# 70
  • Ню Йорк
Добре де, Камбуров направи разследване, кога, как и защо е заченат Сашо. Обаче и той, както всички останали, не си направи труда да види датата му на раждане. Да знаете, че тук ще е разковничето, но бая ще почакаме. Те са минали 2-3 месеца само от началото на сериала, а до Нова Година кой знае колко много има Wink

# 71
 Crossing Arms
Изпуснала съм сватбата на века и първата брачна нощ, срам!
Само да докопам дистанционното и връщам да гледам.

# 72
  • София
Crossing Arms
И аз така.  Cry
Бях на Банкя мези с Валя Балканска  hahaha, драмите могат да почакат.

# 73
Crossing Arms

Аз повече изпуснах, но ще наваксам тия дни.   Mr. Green

# 74
  • София
Някой знае ли как се казва актрисата, която играе родилката, която Виолета заплаши в снощния епизод? Много ми е позната отнякъде, ама...

Силвия Станоева, благодаря за инфото.  Crossing Arms Laughing
Наскоро я интервюирах за работа и ето защо ми е позната. Много слънчево момиче, дано да успее в професията си.  bowuu

Аве как може на http://otkradnatjivot.novatv.bg/ да им е толкова куцо и оскъдно инфото? Аматьорска работа.

Иначе на мен сватбата ми се понрави, а и им тича на характерите, особено на Сашо. Сега ще ми е интересно как ще реагират останалите, като разберат, особено злата вещица.  Laughing
Това с амнезията на Стилянова бе излишно. Повторението не е майка на знаението, а безпомощност в екипа.
Калин все повече пропада... Сега покрай Мазов и Хинова може да се разиграят разни интрижки, а пък защо не двамата да вземат да се харесат и да се получи нещо, хм? Защо пък не...
Жалко за Романова, ама така е заради разни схеми такива хора като нея горят и в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт