"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 148
  • 758
  •   1
Отговори
# 720

Искаше ми се Калин да се обади на Алекс да му асистира, ама както му е набрал и като не беше Алекс в болницата, не би.

Даа, така щеше да бъде по-ефектно-точно те двамата да спасяват този, който тотално обърка живота им. Мазов и Хинова са тоталните ми фаворити  Simple Smile

# 721
АХАХХАХАХАХАХАХА

Ще умра от смях, амнезии, хипнози, разменени деца.

А най-смешното е, че като зациклят и от безсилие вкарват някой в реанимацията. Значи всички герои се изредиха да са ранени, катастрофирали, наръгани!!!!

# 722
  • София
Вярно, че в нещастието някои хора се стягат и действат, но както са обрисували Жени - едва ли щеше да издържи, та тя се шашка за всяка дреболия.
И ето - пак нея я щадят, въобще не я споменаха.

# 723
  • Берлин
Аз се отказвам да гледам, много ми е тъпо да гледам трагедии, на които се късам от смях заради некадърна актьорска игра, сценарий,режисура и тн. Ще ви чета чат-пат за инфо и това е.

# 724
  • Пловдив
В първата сцена след операцията и след разговора с Василев,професора хич не се държеше като след операция Stop Чак се сви и легна настрани...

Тая Жени мн.смела излезе Mr. Green

А Бубето..."ще ме намразиш ли?"...ужасна ooooh!

# 725
Момичета няма да мога да пусна нова тема днес ,а вече сме за нова,ако на някой му се занимава нека пусне .ако не довечера като се прибера ще направя една

# 726
В първата сцена след операцията и след разговора с Василев,професора хич не се държеше като след операция Stop Чак се сви и легна настрани...

Тая Жени мн.смела излезе Mr. Green

А Бубето..."ще ме намразиш ли?"...ужасна ooooh!

И на мен ми направи впечатление как се сви  на кравай ден след операцията....
А сценката между Генадиеви - голямо театралничене, не могат да излязат от това си поведение

# 727
  • София
А сценката между Генадиеви - голямо театралничене, не могат да излязат от това си поведение
Много изкуствена сцена, не зная сценаристите само толкова ли могат

# 728
  • Sofia

То не е само до сценаристи...

# 729
  • София

newsm10 Лоши сценаристи,лоша актьорска игра,режисура.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 730
  • София
[Много изкуствена сцена, не зная сценаристите само толкова ли могат
Ами не мога да преценя - затова е режисьорът. Ако държи стриктно на сценария, който не струва
Наистина много изкуствено, разни неестествени движения и пози, на Каварджикова не се ли е случвало в този живот да се ядоса и да избълва една тирада...
Генадиев ясно, че ще се държи вдървено, след като е разкрит

# 731
Аз се радвам, че има развитие по разкриването на тайната. Даже сега ми е по-интересно, отколкото като не знаеха.

# 732
Каварджикова никога не съм я харесвала като актриса, държа се като умряла лисица

# 733
Аз се радвам, че има развитие по разкриването на тайната. Даже сега ми е по-интересно, отколкото като не знаеха.

Толкова нелепо и скорострелно разплетоха тайната, направо се чудя какво я мотаха толкова епизоди. Сега вече и тази макар и малка интрига изчезна. Ще има да гледате фантастика и смучене от пръстите. Сашко ще зареже Биляна след някоя нескопосана лъжа на майка й... и така.

# 734
  • София
Аз не разбрах сега Сашко и Биляна къде живеят? Нали Василев имаше обща квартира с Миро. Какво стана? Явно съм изтървала нишката.

Общи условия

Активация на акаунт