"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 019
  • 758
  •   1
Отговори
# 90

Напълно излишно беше обаждането по време на операция. Колко нелепо - тук д-р Генадиев иска... тук д-р Генадиев... Патко, за какво си учила и за какво си застанала там до пациента ooooh! Че и маската й висеше. Цялата тази работа напълно, напълно излишна и то само, за да разсърдят Калин заради срещата на Сашо и Биляна Crossing Arms

Идеята е, че в онзи момент Биляна е била единствения анестезиолог в болницата и понеже няма как да е в две операционни едновременно са оставили медицинска сестра да я замества в едната операция. И понеже мед. сестра не може самоволно да назначава лекарства, затова беше нужно да се консултира с Биляна по телефона.

# 91
  • Разпиляна във въображението

Напълно излишно беше обаждането по време на операция. Колко нелепо - тук д-р Генадиев иска... тук д-р Генадиев... Патко, за какво си учила и за какво си застанала там до пациента ooooh! Че и маската й висеше. Цялата тази работа напълно, напълно излишна и то само, за да разсърдят Калин заради срещата на Сашо и Биляна Crossing Arms

Идеята е, че в онзи момент Биляна е била единствения анестезиолог в болницата и понеже няма как да е в две операционни едновременно са оставили медицинска сестра да я замества в едната операция. И понеже мед. сестра не може самоволно да назначава лекарства, затова беше нужно да се консултира с Биляна по телефона.

Ами абсурдно е. Тогава трябва анестезиолог в стая и телефони и да съветва Laughing

Замислих се - Галя лъже за амнезията. Така постига няколко неща - спасява се от случая с родилката и от проблема с Виолета

# 92
Напълно възможно и дано е така, но откъде толко акъл. Laughing
Догледах серията, страшна първа брачна нощ. Joy

# 93
  • Ню Йорк
Много го разпениха сериала. Това с амнезията е съвсем в латино стил Wink

# 94
Цитат
Замислих се - Галя лъже за амнезията. Така постига няколко неща - спасява се от случая с родилката и от проблема с Виолета
Умно! Обаче,  Miriel у сценариститИ нЕма толкова акъл...

# 95
Цитат

Добре де, как ще се спаси от случая с родилката, като дефакто Галя изобщо не знае за това? Тя не знае, че Виолета е пуснала СМС от нейния телефон. Дори изобщо не знае къде и е телефона.

Сватбата на мен ми хареса като идея така спонтанно, обаче много дървено изиграно. Еми дървени са ми като двойка Сашо и Биляна и това е.  Ми то даже целувките са им супер смешни, барем по един език да си пуснат значи. За "секса" да не говоря - смях! Все пак, при толкова време, в което силно се искаха един друг и все имаше бариери м/у тях, трябва дето се вика да се награбят като невидели. Страст да има, химия! Пък то кво.... две кухи дървени целувки.

# 96
  • София
Ако погледнем от страна на генетиката, Сашко си е тамън мама и тате. Докато се наведе то охлюва влязал в храстите. Но Калин, на кой се е метнал толкова злобен. Много проклет, много. Актьора също ми е антипатичен.

# 97
  • Берлин
Точно! Актьорът ми става все по-противен, значи добре играе. Буковска и тя е в този кюп

# 98
  • София
Буковска, никога не съм я харесвала, моя грешка. Голям артист е тя. Чак сега я оцених.Моите адмирации.

# 99
  • Разпиляна във въображението
Става дума за родилката, която почина. Виолета я обвини, че друг ще опере пешкира заради нейната грешка.

# 100
Току-що даваха анонс за новия епизод, Жени седи пред някого, мисля че беше Кръстева и тя ѝ казва: Едно си родила, едно си гледала...

# 101
и аз го мернах, но сякаш беше някаква врачка

# 102
Да, нищо чудно.

# 103
И аз го мярнах, и според мен е врачка. Ама информацията, която й дава, направо ще я отведе към откритие, спор няма "Едно си родила, едно си гледала"....

# 104
Абсурд!
Ще се чуди и мае, ако действително е врачка, Жени ще разбере последна, ако изобщо разбере, защото и това може да стане, не е изключено.

Общи условия

Активация на акаунт