"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 229
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Затова имат тези проблеми.

# 121
  • София
Много ще е яко ако Галя ги пързаля с амнезията... Mr. Green

# 122
Ами, пързаля ги. Откъде толкоз мозък да ги завъртят по-така нещата. Чиста амнезия си е нейното.

# 123
На мен не ми хареса Генадиев как изигра сцената с Камбуров в кабинета. То едно треперене, то едно тресене, все едно инфарк получава...много ми беше изкуствено.
Жени пък е една отпусната, с бавни реакции...макар че сигурно това целят.
Виолета най - добре се справя, според мен.

# 124
  • София
Aз пък се издразних, че сценаристите откраднаха идеята за предложение за брак, което направи Сашко - така предложиха на Джулия Робъртс във "Втората майка". Разбира се с много повече класа..... Толкова нищо не можаха да измислят, та и това откраднаха.... ooooh!

# 125
Aз пък се издразних, че сценаристите откраднаха идеята за предложение за брак, което направи Сашко - така предложиха на Джулия Робъртс във "Втората майка". Разбира се с много повече класа..... Толкова нищо не можаха да измислят, та и това откраднаха.... ooooh!

Нашите сценаристи са бездарни и ялови....нищо не им ражда мозъка, могат само да крадат  Peace

# 126
  • Разпиляна във въображението

Веднага се сетих сцената. Е, споменаха го, че е от филм, но все пак можеха да се напънат двата екипа и да родят нещо.

# 127
Има ли някъде качено промото за следващия епизод ?

# 128
  • Пловдив
Много ме дразни тъпата реклама...с гледачката - Едно си родила,едно си гледАла ooooh!

# 129

http://nova.bg/accents/view/2016/09/26/160093/%D1%81%D1%8A%D0%B4 … D0%BF%D0%BE-nova/

Има го тук плюс малко инфо.

# 130
  • София
Изчетох ви най-после.Вече ми идват в повече недосмислиците - сватба без медицински,Галя помни само бебето. ooooh! Дано се стегнат малко,че много ме изнервя това.  Simple Smile И добре,че вкараха Монев - най-добрият актьор в целия сериал е той.

# 131

http://nova.bg/accents/view/2016/09/26/160093/%D1%81%D1%8A%D0%B4 … D0%BF%D0%BE-nova/

Има го тук плюс малко инфо.

Мерси Simple Smile

# 132
И добре,че вкараха Монев - най-добрият актьор в целия сериал е той.
Ооо, Монев е уникален! Как му отиват роли на мръсници! Помня го и в "Дървото на живота", беше перфектен!

# 133
Много ме дразни тъпата реклама...с гледачката - Едно си родила,едно си гледАла ooooh!
За да е гледачка, трябваше да ѝ каже: Едно си родила, друго си гледАла  Crazy

# 134
  • Пловдив
За да е гледачка, трябваше да ѝ каже: Едно си родила, друго си гледАла  Crazy
hahaha Вярно...

Общи условия

Активация на акаунт