"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 243
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз все си мисля че е сън това с признаването, ама кой сънува...

Ха, стига бе....то така почна серията със сънуването на Генадиев. Дано да не е сън, ама цялата серия си беше посветена на него и размислите му, като нищо може и да е.

# 601
Вчера най-много ми харесаха залаганията, които водеше Пенев. tooth
Не мисля, че някой сънува, най-малко професорът - резултатите от ДНК-теста бяха на масата, той не знае за, мисля.

# 602
  • Пловдив
Ужас...Жениту кааак стоя цял ден на тая маса Crazy

Тъпата Билянка как не се сети,че на Сашето му е важно явяването ooooh! И аз мислех,че ще иде в последния момент Thinking

Вилиту за сега се справя най-добре,за Пецан не ми се говори Tired Зле...чак тръгна да и благодари Laughing

# 603
Аз пък не мога да си обясня как всичко около оздравяването и възстановяването на Галя е поето от Вилито и на никой това не му прави впечатление. Нито на Захариев, нито на майката на Галя... сякаш е най-нормалното нещо на света съпругата на мъжа да се грижи за любовницата му  #Crazy
И дори й се доверяват. Ето сега щяла да подлага Галя на хипноза и майка й е съгласна. Е, не си ли дават сметка, че Вилито може да има задни мисли с всичките тия грижи. Тя доскоро толкова яростно беше против Галя и връзката им, сега изведнъж стана като ангел-хранител, но на тия двама пукали нищо не им светва  ooooh!

# 604
Аз все си мисля че е сън това с признаването, ама кой сънува...
Хаха и аз така...

# 605
  • ГО
За мен също е безумно това, че Виолета се грижи за Галя. Най-малкото Пеци трябваше да е против, все пак си знае стоката.
И аз до последно мислех, че Биляна ще връхлети в залата и ще спретне една реч, как трябва да изслушат Сашко и той ще стане шеф на спешното, ама - не.
Биляна, т.е. актрисата е много зле  ooooh!

# 606
В снощната серия Биляна игра потресаващо зле.  Tired
Де да беше само в снощната серия.....Тя толкова си може Mr. Green
В промото видях, че Генадиев го приемат в критично състояния в болницата. Женито да не го е наръгала Sunglasses

# 607
  • София
Аз пък не мога да си обясня как всичко около оздравяването и възстановяването на Галя е поето от Вилито и на никой това не му прави впечатление. Нито на Захариев, нито на майката на Галя... сякаш е най-нормалното нещо на света съпругата на мъжа да се грижи за любовницата му  #Crazy
Абсолютно. Остава да плеснат с ръце и да се прегърнат, натам вървят нещата.
Но истина е, че ние знаем за опита за абортиране на Галя и за последния й разговор с Вили, за което майката и Пеци не знаят.
Но пак изтъркания похват....хората не си говорят. Майката на Галя не пита дъщеря си за 20-те хилки, а веднага повярва и едва ли не се отрече от дъщеря си. Е, в реалността е точно обратното - при безспорни доказателства хората продължават да твърдят, че техният близък е невинен

# 608
  • Sofia
В снощната серия Биляна игра потресаващо зле.  Tired
Де да беше само в снощната серия.....Тя толкова си може Mr. Green
В промото видях, че Генадиев го приемат в критично състояния в болницата. Женито да не го е наръгала Sunglasses

И на мен на наръгване ми заприлича финалната сцена, ама си викам - чак пък такива цигански изпълнения...

# 609
  • София

Майката на Галя не пита дъщеря си за 20-те хилки, а веднага повярва и едва ли не се отрече от дъщеря си.

Тя нали е с амнезия,какво има да я пита.  Laughing

# 610
Алогичните решения и честите клишета, ползвани от сценаристите, определено не помагат на сериала. Съгласна съм. Чат-пат има проблясъци, ама наистина чат-пат.

# 611

И на мен на наръгване ми заприлича финалната сцена, ама си викам - чак пък такива цигански изпълнения...

Ейййй аз прлопуснах промото.... ще е интересно довечера  Shocked

# 612
  • Разпиляна във въображението
Мен ми е странно и че Галя с амнезията е в работно облекло Whistling

Не мисля, че някой сънува, най-малко професорът - резултатите от ДНК-теста бяха на масата, той не знае за, мисля.

Съгласна. Няма как двете неща да се съчетаят. Генадиев не знае за ДНК-то, а Женя не знае за размяната с подобно обяснение.

# 613
Значи не само на мен ми е минала през главата мисълта, че това е нечий сън. Не очаквах толкова бързо професора да се предаде...

# 614
  • ту тук, ту там
Уф, много ще се ядосам, ако се окажете прави за съня, много!  Close

Общи условия

Активация на акаунт