Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 601
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Дубай
Привет
Деси , Ирка , Терзи  Hug Hug Hug

Хареса ми серията - е , имаше и пълнеж ( много са излишни в сериала - например Таръковица -беше либофница и се заканваше и кво ... newsm78)
Това с тези лоши отношения и омраза ще се изпари след 2 серии  Naughty
Но наистина има нужда от севда иначе рейтинг йок !

А подруките дали са превели серията вече ?

https://youtu.be/DiDbY9wM2ro

# 301
  • Габрово
Ето го и рейтинга

# 302
  • София
Добро утро къзларки  Hug Heart Eyes
Иве честит рожден ден на твоето слънчице  bouquet
Пожелавам му преди всичко да е здрав и много щастливо детство  newsm59 party023
На виновницата за това събитие мама е този прекрасен букет

# 303
  • София
Дорче благодаря за информацията  Hug
Рейтингът не е никак лош аз очаквах много по-трагично класиране но като гледам №309 в тотала не е с много преди КС  Peace

# 304
Ивве  Hug Heart Eyes жив и здрав да е синът ти HugМного да те радва и само поводи за щастие и гордост да ви носи  Hug Heart Eyes Нещо за теб.... Hug
Скрит текст:

Турския зрител както винаги непридвидим  Laughing Както му беше писнало от драми,така вдигна с почти цял пункт рейтинга на КС спрямо миналата седмица  Laughing Аз явно нещо не съм чела вярна статия че онзи Ертугрул се завръща от вчера или са отложили  newsm78

# 305
Здравейте, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Иве  Hug Heart Eyes Честит рожден ден на малкия ти мъж  Heart Eyes Да е жив и здрав и животът да го среща само с добри хора! Весел празник му желая и щастливо детство  nbirthday

Терзи  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes Дорчето  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Хубав е рейтинга, доста е скочил от миналата седмица и разликата с 309 се стопява  Peace
Ертугрул сега започват снимките му, още няма определена дата за старта.
За снощната серия - за мен беше най-тежката серия, откакто гледам Кара Севда. Кемал с тези издънки снощните... не знам, ще чакаме някакво чудо, да гледаме романтика между КеНи. Паяжината остана непокътната, но дано я оберат скоро, че си заслужава съдбата суперкахрамана  Peace Пак да кажа - пълно разочарование от него  Crossing Arms Скъса ми се сърцето с Ниханче, от нейнате безнадеждност и майчина тревога... Като я гледах как отива при Емир, еми пукнах се да рева  Blush

Най-обсъжданото предаване снощи  Peace

# 306
  • София
Здравейте, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Иве  Hug Heart Eyes Честит рожден ден на малкия ти мъж  Heart Eyes Да е жив и здрав и животът да го среща само с добри хора! Весел празник му желая и щастливо детство  nbirthday

Терзи  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes Дорчето  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Хубав е рейтинга, доста е скочил от миналата седмица и разликата с 309 се стопява  Peace
Ертугрул сега започват снимките му, още няма определена дата за старта.
За снощната серия - за мен беше най-тежката серия, откакто гледам Кара Севда. Кемал с тези издънки снощните... не знам, ще чакаме някакво чудо, да гледаме романтика между КеНи. Паяжината остана непокътната, но дано я оберат скоро, че си заслужава съдбата суперкахрамана  Peace Пак да кажа - пълно разочарование от него  Crossing Arms Скъса ми се сърцето с Ниханче, от нейнате безнадеждност и майчина тревога... Като я гледах как отива при Емир, еми пукнах се да рева  Blush

Най-обсъжданото предаване снощи  Peace

Eви и аз се ядосах много като се има в предвид че рядко се връзвам толкова на филм но този път Кемал направо се уля. Чета някъде че пак Нихан била виновна че не му казала. А той попита ли я защо го търси даде ли и думата въобще. Тя като видя как иронично я прие и как се държа дори и да е имала някакво намерение да му признае за детето след това посрещане се отказа. И аз бих постъпила така - един път отказа да се срещне с нея в затвора втория път не и даде въобще шанс да му обясни е как да му сподели  Weary
Дори накрая толкова жестоко я унизи с тази Асу да не я притеснявала  ooooh!
Виж за едно съм съгласна - трябва да намери начин да сподели с Лейля защото тя пък без да знае и вреди като се опитва да убеди Кемал че детето не е негово

# 307
Странна работа е рейтинга от социалните медии, при положение че вчера следях туитър и само тага на 309 беше тренд  newsm78 При мен е нагласено да излизат турските  newsm78
Рейтингът не е голям критерий, при положение че всеки може да си изгледа епизода после в ютуб  Peace
Явно на хората им омръзна от драми и сълзи  Sunglasses

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 13:35 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 308
Даааа странно нещо е животът...
И аз се чудя за някои неща и все не мога да стигна до логично обяснение  Thinking Mr. Green

За разведряване на обстановката  Mr. Green Heart Eyes

# 309
Привет Hug Hug Hug
Като ви чета коментарите от снощната серия, то нищо не се е променило ooooh! Mr. Green пак Емир е върхът и пак Нихан кляка Mr. Green ааааа, смятам да го пропусна тоз кръг Mr. Green  не искал да я изслуша Кемо, та що Laughing може да не му се обяснява, само да подхвърли четири думи-  Дениз е твоя дъщеря- и да му гледа сеира после Whistling кой по кой ше ходи Laughing

Иве Hug ЧРД на детенце Heart Eyes да ти е живо и здраво Hug

# 310
Васе  Hug Heart Eyes Кемо си изтърва късмета  Mr. Green И без това отсега нататък ще бяга след нея  Sunglasses

# 311
Привет Hug Hug Hug
Като ви чета коментарите от снощната серия, то нищо не се е променило ooooh! Mr. Green пак Емир е върхът и пак Нихан кляка Mr. Green ааааа, смятам да го пропусна тоз кръг Mr. Green  не искал да я изслуша Кемо, та що Laughing може да не му се обяснява, само да подхвърли четири думи-  Дениз е твоя дъщеря- и да му гледа сеира после Whistling кой по кой ше ходи Laughing

Иве Hug ЧРД на детенце Heart Eyes да ти е живо и здраво Hug
Васе  Hug Heart Eyes те така и аз викам да направи Ниханче и да го видим Кемо как друга песен ще запее  Laughing Ама ето поради незнам каква причина сценаристите решиха Нихи пак да клекне,но нищо Кемо кат разбере всичко не го виждам ся ако е рана тогаа ще е ранище  Laughing Joy
Забравих да питам  Embarassed Понеже преметнах набързо серията на руски доколкото разбрах Нихан поиска помощ от Кемо,но той и каза че иска нещо в замяна  Thinking И вече втория път като отиде каза че е готова на всичко само да и помогне,а той всъщнос да спи с него ли искаше защо му посегна да го удари  Thinking Ако е така много долен Кемал многооооо тука надмина и Емир  PeaceИ тоя дневник дето така старателно показаха се надявам да попадне у него  Peace

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 14:56 от Deesityy

# 312
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Иве, 4естит рожд ден на детенце  Hug Hug Hug

много убав тоз Кадир беее...пу,пу да не са му уроки  Heart Eyes Heart Eyes

мерси Еве  Hug за фраг4ето

пак да го сложа  Laughing

# 313
Живо и здраво синчето и вие около него да го гледате и да му се радвате ! newsm59 smile3525 newsm51

Мерси за серията !

# 314
  • София

В Инстаграма на страницата на Неслихан Атагюл феновете й я поздравяват за блестящата игра. Те са силно впечатлени от играта на Несли в 37 серия  smile3501
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 16:11 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт