Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 550
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • У Диспансера ...♥♥♥
Такава е ми, я де и оди едното око из мегданя  hahaha hahaha

# 361
# 362
Такава е ми, я де и оди едното око из мегданя  hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Меги Hug Hug Hug

# 363
  • София
Еви без да погледна съм те дублирала със снимката  Heart Eyes
Благодаря ти за експресният превод  bouquet
Тази вечер ще гледам тембърчо а утре засядам над КС  smile3503

Ето от къде може да изскочи зайчето от този дневник
Сигурно ще попадне в някой и така ще се разбере за бебето Дениз

# 364
  • София
Реклама на паста за зъби Colgate hahaha hahaha hahaha

# 365
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямах много възможност за контакт с вас последно време, но ви четях и ви благодаря за цялата информация, преводите и снимки,  bouquet имам доста да наваксвам, но сега ми предстои още едно пътуване зад граница и започвам маратон  Grinning таман няма да има това чакане от сряда до сряда и от петък до петък #Crazy
Този Кадир хубавее от ден на ден. Не зная тези хора Нес и Кад какво правят, но разцъфват с всеки ден, не съм виждала други хора така взаимно да се допълват и така прогресивно да надграждат и израстват личностно и професионално , машала Peace

# 366
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!Аз съм фен на Бурак  и започнах за гледам  КАРА СЕВДА  заради него.Но Неслихан с играта си особенно  последните епизоди ме спечели за свой фен Сериалът е супер. Искам сърдечно да благодаря на момичетата ,които превеждат  bouquet bouquet bouquet и дълбок поклон за Вашия труд .
Още от сряда гледайки само по картинки бях шокирана,възмутена,ядосана от поведението на Кемал и сега вече и с превод си затвърдих мнението.Много силни думи , за които  се надявам горчиво да съжалява.Дано Нихал да успее да му отмъсти за унижението пред  змията-Асу и го поизпече на бавен огън преди да му признае за детето. Май Кемал има нужда от удар по главата да си върне "ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ", както казваше Нихал в първия сезон.Лека нощ и дано в следващите серии има повече любов. Praynig

# 367
Здравейте, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Еми  Hug Heart Eyes добре дошла при нас  Peace

И прекрасницата ни  Heart Eyes

Трето място за сериала на Кадир, след Сокаците и Ашката, дори в АВ и АВС е на второ  Mr. Green Никак не е зле  Whistling

http://www.ranini.tv/reyting

# 368
  • София
Добро утро на всички  Hug Heart Eyes
Пожелавам ви още един прекрасен топъл есенен ден и спокойна събота

Хайде поспаланки приготвила съм ви и едно горещо кафе с много любов

Еви  Heart Eyes и аз слагам кафе със закуска нека има
Еми добре дошла при нас  Hug Heart Eyes
Още не съм изгледала КС с превод но и без него бях бясна на Кемал
Все повече се убеждавам че него Асу ще го оправи та свят ще му се завие
Тогава ще разбере кой му е истински враг и кой приятел
А за това да има все пак и някаква севда според мен трябва Емир да го занулят иначе не виждам как ще стане  Thinking

# 369
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Вземам си от кафето че страшна нужда ме гони
Еве, чок тешекюр за превода ,страшни сте ти и целият екип  bouquet bouquet bouquet
Тембъра снощи го изтървах ,а толкова се канех, ма ей ти на неочаквани гости та чак до зори,днеска първо на КС после и Патронко.
Еми добре дошла при нас Hug
Линди Hug и аз мисля че дневника ще е ключа към истината за Денизка  Peace
Стара е ма много готина муцунка  Heart Eyes

# 370
Привет прекрасни  Hug Hug Hug
Еми,добре дошла  Hug Heart Eyes bouquet
Спомням си когато аз започнах да пиша в темата,не че беше много отдавна,много се вълнувах как и дали ще ме приемат  Embarassed за щастие тук се запознах макар и виртуално с прекрасни хора  Hug
Еви  Hug Heart Eyes bouquet страхотни сте  bouquet много ви благодаря  Hug БСА снощи го пропуснах ще го чакам с превод,но рейтинга е добър дано така да продължава  Praynig
Кемо ми падна в очите с превода още повече,но се замислих че може би с този характер има шанс да победи Емир,но ще се превърне като него,от друга страна съществува ли Емир,то КеНиДе нямат шанс да бъдат семейство  ooooh!
И една малка бонбонка за извинение че мн се поулях  Embarassed

Хубава събота  Hug

# 371
Здравейте скъпи дружки-крушки ' Heart Eyes
Еви , Линде ,Иве ,Деси  Hug Hug Hug Hug
Зиги добре си се сетила да пишеш  Hug айде идвай си скоро
Еми , добре дошла -уверявм те ,че тук ще намериш приятелки , съмишленички ,много ще се смееш , понякога ще споделяш радост и тъга .  Hug

Еви , вие сте върха - много мерси за скоростния птевод Heart EyesИ аз снощи не успях да гледам нашия хубавец ще чакам превода .Приятна съботна вечер !

# 372

На Илкер Къзмаз се е родила дъщеричка  Heart Eyes

Татко й тази вечер влиза в Сладко отмъщение  Peace

# 373
  • София
Еви и още от родилния дом  Heart Eyes

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт