Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 563
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • близо до брега на морето
Привет прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еви Heart Eyes Hug Гости Heart Eyes HugЛинди Heart Eyes Hug
Ивче Heart Eyes Hug с малко закъснение,но от сърце желая на малкото ти съкровище много здраве,щастие и верни приятели в живота bouquet bouquet bouquet

# 346
# 347
Еви , Гости , Линде , Иве Hug Hug Hug Hug Hug

Привет другарки - вече сме жури от конкурси за красота . Mr. Green
Да , Асу не е грозна ( малко ми е мургавелка за моя вкус  Twisted Evil) , но ми е противна някак си , и не е блестяща като актриса въобще .
Зезе , въпреки ролята си ( не искам да я пляскам , искам да и хвърля един голям побой направо  Sick) ми харесва и визуално, и като актриса как се справя .
Добре , че ме подсетихте за Кадир , че в петък вечер все забравям  newsm78

Май Хилал и компания се уплашиха от конкуренцията и вече пускат фрагове навреме , а дано и се вслушат във феновете и има севда !

И друго - гледам Кадир колко често се снима със Седа и екипа въобще .Браво ! Сигурна съм , че и когато се ''залюбят"пак ще има фотки и такива отношения !
Ето така ми се ще да виждам Несли и Бурак - на екрана голяма любов ( а не схванат вдървен Кемо ) , извън екрана -добри приятели и колеги , които си общуват свободно  !

# 348
  • София
Иве  Hug  Мимка  Hug  Терзи  Hug  Фили  Hug
Фили няма как да се получи тази дружба между Несли и Бурак извън снимачната площадка защото там конците се дърпат от кукловода Фе
В началото на сериала Нес се опита да е по-освободена но Бу си беше дървен и притеснен а еле пък след онова внезапно посещение на сета от Фе съвсем се сбръчкаха нещата  newsm47

# 349
Фили няма как да се получи тази дружба между Несли и Бурак извън снимачната площадка защото там конците се дърпат от кукловода Фе
В началото на сериала Нес се опита да е по-освободена но Бу си беше дървен и притеснен а еле пък след онова внезапно посещение на сета от Фе съвсем се сбръчкаха нещата  newsm47

Като ходи по акъла на такава

или той си е

# 350

Като ходи по акъла на такава

или той си е
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Здрасти Hug Hug Hug

# 351
# 352
Мноу ми аресва как се облича Heart Eyes

# 353

Седа е хубава

# 354
  • София
На мен определено много ми харесват очите на това момиче като бадеми са  Heart Eyes

# 355
Ма нещо и тя ми е разноока Mr. Green

# 356
  • София
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Няма само някои да са разнооки  Mr. Green

# 357

Хубаво е момичето - малко веждичките да са по -извити  Heart Eyes
На Ренка всичките са и разнооки  Mr. Green

# 358
# 359
  • In the light side of the Moon!