Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug

Аз рядко пиша, но ви чета редовно, че тази Кара Севда така ме е обзела... Heart Eyes

Привет златни Hug Hug Hug
Чак сега имах възможност да изгледам и двете дизита на баш патроните Laughing
Севдаците са невероятни-и Бу и Неслихан ме карат да продължа да гледам дори и със сълзи в очите-то бива бива,ама такава игра-пу,пу да не им е уроки Joy Joy Joy
В случая ми е трудно да взема страна-както вие известно все съм зад еркеците hahaha....ма тук ми е малко зор.Всеки е прав за себе си-единия е длъжен да направи всичко за детето си-защото то е по-ценно от собствения му живот и свобода дори-а другия милия има толкова много мъки ,които е преживял та ще си отмъщава за шимдилик.
Имам още да пиша ма ще стане-чаршаф та спирам засега.
А за дизито на патрона-гледам го-ма само заради Кадир -нещо там главната не ме кефи....а и патрона на мафията и той-него го знам от онова другото дизи,дет думата геризек hahaha hahaha беше като за Добро утро и прочие Laughing
Хубав ден и приятна нова седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Ирка Heart Eyes HugЕви Heart Eyes HugСветле Heart Eyes Hug Адашче Heart Eyes Hug Филипинче Heart Eyes Hug

Ето това е и моето мнение на 100%.

Да ви пусна и една Зерин като истинска Клеопатра в постановката "Антоний и Клеопатра" в театъра. Явно към това правят препратка в Севдата. Peace
http://www.zerrintekindor.com/?_Args=Dynamic,68

# 452
Мераба банда  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Няма да ви изброявам щот да не пропусна някой  Laughing Озет и снимки още йок ама исках да ви покажа два танца изпълнени от един мъж и как само от снимка коренно си личи разликата в "любовта" към партньорката  Peace Дооста добър е Бу немога да отрека  Peace

Хубав ден от мен  Hug Heart Eyes

# 453

Сладурчето !

# 454
  • In the light side of the Moon!
привет моми4ета  Hug

и аз изгледах вси4ко и ви настигнах. Само Ашка не съм го подхванала, ама там много бради много нещо...направо не ми се гледат толкоз брадясали. Йомерко има да си по4есва брадата нон стоп  ooooh!

тази Кара ми е ама 4ок Кара....то бива кара ама толкоз па 4удо не бива. ами страхотна игра на вси4ки, това Неслихан4е е просто неповторимо. Страхотна е! искренно се надявам скоро да вмъкнат нещо свежо щот ми се струва, 4е ще загубят доста от драгия зрител. Конкуренциата този сезон е голяма  ooooh!

а па тоз Кадир така ми е влязъл под кожата, 4е отурване няма. по4нах да го сънувам ве4е  Embarassed
много ми харесват със Седа и тя се справя страхотно  Peace
Светле  Hug много си права, това моми4е играе и с устните си  Peace

сега пак да питам  Laughing
някой знае ли:
къде е майката на племени4ките на Алпер?
тази лелята, каква то4но се пада на Алпер? сестра ли? или на жена му сестра?
нищо не схванах от родословието.  ooooh!

харесва ми, 4е има много забавни моменти и 4и4ек е прелестна, такова сладко слън4ице. Карат ме да се усмихвам  през по-голяма 4аст от епизода. Какво пове4е му трябва на 4овек  Laughing
сериала не е натоварващ, като изгледам еп не ме цепи глава от напрежение  ooooh!  Laughing
харесва ми!!!
дори се радвам , 4е гътнаха (дано си остане гътнат) Хакверди, 4е нещо хи4 не ме кефеше  Joy Joy Joy

благодаря на Евето и Виолета за преводите и бързината  Hug Hug Hug
златни сте моми4ета  Hug

хубава нова седмица  Hug

# 455
Меги Hug Heart Eyes и на мен карата ми е прекалено кара ooooh! то няма там на какво да се усмихнеш, само тягостно напрежение Mr. Green и аз се надявам да го оправят, че инак не ща да се натоварвам от сериал Mr. Green
А в Ашка верно тез двамата са като талибани hahaha еле па Синан в допълнение с облеклото и с таз плитчица, дет му резна Йомер hahaha hahaha hahaha

# 456
Нищо немое ме натовари мене Laughing ни кара ни севда  Laughing

# 457
Меги  Hug Heart Eyes за майката на племенничките не са споменали нищо, сигурно ще изскочи по някое време  Peace
Лелята Сузан е сестра на Алпер и съответно на бащата на момичетата, но е отказала да се грижи за тях, затова са при Алпер.
Мен много ме кефят и Езги и Енгин, чудесна двойка са, много смях и с тях. Отделно да спомена, че и като мъж актьорът много ми харесва  Crazy
Таман съм на една тяхна сцена и се хиля сама  Mr. Green

Озетът на Севдата е излязъл, ама с телефона не мога да го предложа  Laughing

Васе  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes малкото Миме  Hug Heart Eyes Мамсито  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Мери Попинз  Hug Heart Eyes ако съм изпуснала някой, неволно е  Peace

# 458
  • София
Момичета привет  Hug
Днес не съм ви поздрастила и затова ви почвам по реда на влизането да няма сърдити  Peace
Еви  Hug  Ирка  Hug  Светалче  Hug  Мичонка  Hug  Фили  Hug  Мимка  Hug  Васе  Hug  Мери  Hug  wavey /влизай и пиши по-често/   Ренка  Hug  Мам  Hug  Деси  Hug  Меги  Hug
Малее че ние сме били много  ooooh!  докато ви изпиша се обърках  а има и още  Heart Eyes
Още не съм изгледа серията на патрона но тази вечер ще го подхвана и него та да съм в час  Peace

# 459
Момичета привет  Hug
Днес не съм ви поздрастила и затова ви почвам по реда на влизането да няма сърдити  Peace
Еви  Hug  Ирка  Hug  Светалче  Hug  Мичонка  Hug  Фили  Hug  Мимка  Hug  Васе  Hug  Мери  Hug  wavey /влизай и пиши по-често/   Ренка  Hug  Мам  Hug  Деси  Hug  Меги  Hug
Малее че ние сме били много  ooooh!  докато ви изпиша се обърках  а има и още  Heart Eyes
Още не съм изгледа серията на патрона но тази вечер ще го подхвана и него та да съм в час  Peace
Я що не изброявам Laughing Laughing

Езги ми е грозня Naughty

# 460
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А мен тва реване ме натоварва Mr. Green верно не бях гледала такова виене в друг сериал Laughing то бива в някой и друг епизод, ма то от 1 е така и няма спиране, бре Mr. Green Неслихан горката се нарева за години напред Laughing

# 461
А мен тва реване ме натоварва Mr. Green верно не бях гледала такова виене в друг сериал Laughing то бива в някой и друг епизод, ма то от 1 е така и няма спиране, бре Mr. Green Неслихан горката се нарева за години напред Laughing
Мен ме дразнеше Laughing виж Вътре макята на Ча ме дразни Laughing ма с мишока ми е таман Laughing

Прегледах серията на Кадир Laughing оле оная мащехата не спре ooooh! ooooh! се едно тая беше главната Mr. Green много трябва да ми играе плашока на тоя Laughing

# 462
  • In the light side of the Moon!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ша ма умориш Ренка  ooooh!

Нищо немое ме натовари мене Laughing ни кара ни севда  Laughing

и мене Васе..направо ме уморява. много рев много нещо, Оба4е Вилдан много ми хареса как си изигра ролята и много тъжно рева милата, 4е и аз ревнах с нея  Laughing

мерси Еве за разясненията. милсех 4е съм изпуснала майката на децата. виж лелята съм я опущила от всякъде  Joy Joy Joy
Алпер4о бая яд ще бере с голямата племени4ка. уфф още не мога да им запомня имената  Sunglasses
и аз искам Е&Е да ги видя заедно. да го видя тоз убиец, как се омекотява от любов  Joy Joy Joy Joy

забавно сериал4е. казах ли ви, 4е ми харесва  Wink

# 463
Мен ме дразнеше Laughing виж Вътре макята на Ча ме дразни Laughing ма с мишока ми е таман Laughing

Ми и мен Laughing хем ме натоварва, хем ме дразни, то всичко живо реве Mr. Green а Нихан, при тези решения, дет съзнателно ги взима, няма място за сълзи Laughing стискаш зъби и това е, така прави силният човек Laughing а те, размазаха я от реване Laughing

Ем рускините спят тогава Laughing при тях го няма още Laughing

# 464
  • Дубай
Здравейте на всички Peace
Еви   Hug Ирка   Hug  Светалче   Hug  Мичонка   Hug  Фили   Hug  Мимка   Hug  Васе   Hug  Мери   Hug  Ренка   Hug Мамси Hug    Деси   Hug Меги   Hug Линде Hug
Не съм изгледала още тембърчо ама ще наваксвам с преводче
Ау фрагче бомбе на севдата Еве и Екип страшни сте  Hug bouquet bouquet
Вай бе Нихи мръсно ще го играе,крайно време беше при такъв чешит друго яче не става.Обаче Кемо много озлобен, да има за какво страда човека много ама ча па толкоз да го раздава на мъжкар не му ходи  NaughtyПа като е толкова честен и принципен що не разказа на родителите си за Зезка Peace
Меги  Hug Heart Eyes за майката на племенничките не са споменали нищо, сигурно ще изскочи по някое време  Peace
Лелята Сузан е сестра на Алпер и съответно на бащата на момичетата, но е отказала да се грижи за тях, затова са при Алпер.
Мен много ме кефят и Езги и Енгин, чудесна двойка са, много смях и с тях. Отделно да спомена, че и като мъж актьорът много ми харесва  Crazy
Таман съм на една тяхна сцена и се хиля сама  Mr. Green

Васе  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes малкото Миме  Hug Heart Eyes Мамсито  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Мери Попинз  Hug Heart Eyes ако съм изпуснала някой, неволно е  Peace

Еве и аз ги тача  много сладки са ми , заплюх си го стана ми любимец , не го давам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт