Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 588
  • 729
  •   1
Отговори
# 60

С превод...

# 61
# 62
Е, тя свидетелства срещу него в съда, и аз да съм и аз няма да искам да я виждам.  Tired
Той е виновен за смърта на брат и и баща и Naughty та не знам кой кого не иска да вижда Laughing в случая той е много виновен Peace

Чок гюзел Mr. Green ма после кат научи за игричките на Асу Laughing света ше и е тесен Laughing

Здрасти Hug Hug Hug

# 63
  • София
Е, тя свидетелства срещу него в съда, и аз да съм и аз няма да искам да я виждам.  Tired
Той е виновен за смърта на брат и и баща и Naughty та не знам кой кого не иска да вижда Laughing в случая той е много виновен Peace

Чок гюзел Mr. Green ма после кат научи за игричките на Асу Laughing света ше и е тесен Laughing

Здрасти Hug Hug Hug
Оооо Ренка тъкмо се чудех успя ли да си изядеш тортичките ако имаш нужда от помощ съм насреща  Peace Точно съм на сладкишена диета  hahaha hahaha hahaha

# 64
Яж Laughing аз си имам рафаело Heart Eyes

# 65
  • София
А добре че съм на некаква диета дето само сладко ми се яде  Joy Joy Joy

# 66
# 67
А добре че съм на некаква диета дето само сладко ми се яде  Joy Joy Joy
Е аз съм целогодишно на такава Mr. Green

# 68
Добър вечер момичета   Heart Eyes

Ренку , Линде , терзи  Hug Hug Hug

Това за тайната на Асу малко тъпо ми се види - съшито с бели конци .Галип разбра и си трае , Асу и Емир се мразят , пък са си най -големите дружки .Зезе уж хитруша пък въобще нищо не заподозря ...
А Кемал ( сигурно последен ще разбере  Sick) като узнае с Асуто е свършено .Тя като е такава умница би трябвало да му разкаже цялата история , иначе чао либофф.
Е , да турско дизи , ама все пак хората не са малоумни , а и като гледам се разчита и на зрители отвън , за да могат да го продадат в чужбина . 

# 69
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах си аз и двете серии (голяма отличничка се оказах Joy) - и Карата и Кадировата.
Сериалът на Кадир засега ми харесва най-много на мен.
Кажете ми, моля, какъв беше този Текин, дето му спретнаха клипче по смешни гащи? Къде в играта е той, че нещо ми се губи? И още: каква точно леля е Сузан - ако е сестра на жената на Алпер, защо й пука за децата на брат му newsm78
И как мислите, сбогувахме ли се с Хакверди или ще изплува отнякъде? Не че ми е толкова важен, даже си беше тъп и дразнещ, но все ми се струва, че с тая каска на главата може и да се е спасил.
Енгин ще излезе мръсник май - колко хладнокръвно уби Хакверди и как спокойно излъга уж на-добрия си приятел. И той ми е чуден - учили заедно в университет с Алпер - затова ли е учил, да върши на Хашмет мръсната работа?

На наш Алпер му се сгъстяват боите - не му стигат безпаричие, нелюбима и невярна жена в кома, избягала булка с дете на ръце, криеща се от хладнокръвен убиец, двама приятели, и двамата предатели,  ами и пуберските изпълнения на племенницата му се струпаха на главата. Да видим как ще се измъкне от кашата, гОркият.

Кара Севда не ми хареса много...Много драма, много клишета, добре че са любимците, само заради тях гледам.

# 70
Е, тя свидетелства срещу него в съда, и аз да съм и аз няма да искам да я виждам.  Tired

Да, малоумния й лабилен брат си окачи въжето(ако изобщо той го е направил сам) и бам Кемал виновен. Баща й не преживял самоубийството на брат й пак Кемал виновен..
Еми и аз да съм и аз няма да прикривам престъпление   Naughty
И то в същинското дъно е Емир и неговите схеми и планове  Tired

# 71
Добро утро! Лека седмица!

Хилалката е писала на феновете -да не се разстройват, да гледат, защото ги чакат изненади.
Струва ми се Кемал няма да направи нищо....само се залъгва, че може да забрави Нихан.

Редактирам се, тука накрая май точно Асу е на рамото му...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 08:13 от Терзи - Лудетината

# 72
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug хубав ден и страхотна нова седмица ви пожелавам  Peace

Терзи  Hug Heart Eyes ама той ни жив, ни умрял Кемо на тази снимка бе  Mr. Green Какво ли го е правила Асуто  Thinking Laughing

# 73
  • Дубай
Добро утро в първият ден на седмицата Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Слагам да се събудим  Peace

Терзи  Hug Heart Eyes,Еве  Hug Heart Eyes
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug хубав ден и страхотна нова седмица ви пожелавам  Peace

Терзи  Hug Heart Eyes ама той ни жив, ни умрял Кемо на тази снимка бе  Mr. Green Какво ли го е правила Асуто  Thinking Laughing

Еве все хубави работи бе душа  Mr. Green Mr. Green
Майтапа настрана ама мислех че Кемо ще се удържи пък той толкова бързо се даде на Асу

# 74
Иве  Hug Heart Eyes Той не само се даде на Асу , ами като гледам и инициативата е негова  #2gunfire Laughing
Нека му  Naughty искам да му видя фейса на по-късен етап  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт