Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 61 221
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • близо до брега на морето
Добро да е утрото и денят ви Hug Hug Hug
Еви Heart Eyes HugИвве Heart Eyes Hug
Да ви метна татлъ,да са почерпите за наше здраве Laughing
Скрит текст:
Че то при това находище при мен от ашкъми и висене на компа-ме търпят все още Laughing-демек имаме годишнина от евленика Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 09:54 от ludetina ulusoy

# 76
Скрит текст:
Скрит текст:
Добро утро в първият ден на седмицата Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Слагам да се събудим  Peace

Терзи  Hug Heart Eyes,Еве  Hug Heart Eyes
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug хубав ден и страхотна нова седмица ви пожелавам  Peace

Терзи  Hug Heart Eyes ама той ни жив, ни умрял Кемо на тази снимка бе  Mr. Green Какво ли го е правила Асуто  Thinking Laughing

Еве все хубави работи бе душа  Mr. Green Mr. Green
Майтапа настрана ама мислех че Кемо ще се удържи пък той толкова бързо се даде на Асу

[/quote]

Тук няма начин да не гледа бебока...ще му трепне ли сърцето ми е интересно?!

# 77
Миме  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
Да сте живи и здрави, още дълги, дълги мутлу йълар, да остареете на една възглавница  Heart Eyes Mr. Green

Терзи  Hug Сигурно ще му трепне, Хилалката няма да допусне да се компрометира любимеца й  Joy

Mr. Green Heart Eyes

# 78
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Терзи  Hug Heart Eyes Еви  Hug Heart Eyes Ивве  Hug Heart Eyes
Мимка  Hug Heart Eyes честита годишнина бъдете живи и здрави и още сто пъти по толкова да те търпят  Mr. Green bouquet
Аз пък съм почти убедена че Кемо ще започне да си спомня нощта с Нихи и няма да направи нищо,а ще си легнат с дрехите кат братче и сестриче  Mr. Green Но само заради това че първи е поел инициативата нямам търпение да му видя физиономията когато разбере фамилното име на годеницата си  Laughing
Ниханче каквито и грешки да е направила си плаща скъпо и прескъпо  Peace И последно много ще ми е интересно около нея да се засука някой красив и властен младеж ето тогава ще ги видя и Емко и Кемо  Sunglasses
Хубав ден и успешна нова седмица  Hug

# 79
  • Плевен / София
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Терзи  Hug Heart Eyes Еви  Hug Heart Eyes Ивве  Hug Heart Eyes
Мимка  Hug Heart Eyes честита годишнина бъдете живи и здрави и още сто пъти по толкова да те търпят  Mr. Green bouquet
Аз пък съм почти убедена че Кемо ще започне да си спомня нощта с Нихи и няма да направи нищо,а ще си легнат с дрехите кат братче и сестриче  Mr. Green Но само заради това че първи е поел инициативата нямам търпение да му видя физиономията когато разбере фамилното име на годеницата си  Laughing
Ниханче каквито и грешки да е направила си плаща скъпо и прескъпо  Peace И последно много ще ми е интересно около нея да се засука някой красив и властен младеж ето тогава ще ги видя и Емко и Кемо  Sunglasses
Хубав ден и успешна нова седмица  Hug
е ...тогава ще стане страшно....
Здравейте момичета Hug
Мимка Party честита годишнина...да сте живи и здрави и много щастливи....

# 80
Е, тя свидетелства срещу него в съда, и аз да съм и аз няма да искам да я виждам.  Tired
Той е виновен за смърта на брат и и баща и Naughty та не знам кой кого не иска да вижда Laughing в случая той е много виновен Peace

Да, малоумния й лабилен брат си окачи въжето(ако изобщо той го е направил сам) и бам Кемал виновен. Баща й не преживял самоубийството на брат й пак Кемал виновен..
Еми и аз да съм и аз няма да прикривам престъпление   Naughty
И то в същинското дъно е Емир и неговите схеми и планове  Tired
За Емир ние знаеме  Laughing не тя Laughing Кемал обвини Озан и го вкара в затвора Peace

Здрасти Hug Hug Hug

Миме Hugчестита годишнина Heart Eyes  Hug

# 81
  • София
Здравейте момичета  Hug
Терзи  Hug Еви  Hug Иве  Hug Гости  Hug Деси  Hug  Ренка  Hug

Миме честита годишнина  bouquet
Пожелавам Ви да се обичате, да бъдете здрави и щастливи и да остарявате заедно!  txtloves

Това е седмичният рейтинг - 5-то място за КС и 12-то за БСА  
Не мога да им разбера вкусовете на комшиите  Thinking

# 82
  • близо до брега на морето
Еви love001 Деси love001Гости love001Рени love001Линди love001
Благодаря ви Hug Hug Hug
Не знам ква му е физиономията на Кемо,ма Асуто ще е доволна хералде Laughing от кога чака да и обърне внимание Mr. Green-таман и там да има бебек....какво ли ни готвят още Thinking
Бе севдата е на 6-то място.....ма тез сокаци кво дават още бе-кой сезон карат-изгубих им бройката.По едно време го гледах по нашата тв-ма то доста актьори веме не играят -Хюсню Чобан там ли е още Laughing а Ръза баба

# 83
  • Плевен / София
Здравейте момичета  Hug
Терзи  Hug Еви  Hug Иве  Hug Гости  Hug Деси  Hug  Ренка  Hug

Миме честита годишнина  bouquet
Пожелавам Ви да се обичате, да бъдете здрави и щастливи и да остарявате заедно!  txtloves

Това е седмичният рейтинг - 5-то място за КС и 12-то за БСА  
Не мога да им разбера вкусовете на комшиите  Thinking

просто са им омръзнали драми  Wink радвам се за Номера..... Laughing

# 84
Аз па за никой не се радвам Mr. Green даже серяла на Ча не ме грабна много Peace а очаквах повече Naughty

# 85
Деси  Hug Heart Eyes Гости  Hug Heart Eyes Рьоне  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Кемо още същия ден като излиза от затвора и налазва Асуто бе  Thinking Laughing

309 гледах зад кадър снимки, пак във фитнеса правят упражнения.... егаси и бозата стана и той, ще има да разтягат ластицииии.... а започна добре  Naughty

# 86
  • София
Момичета някой гледал ли е новия сериал Бодрумска приказка гледам че е преди КС  newsm78
Еви ми Кемо е загорял от затвора още а Асуто хич няма да се дърпа  hahaha
Но ще се изкефя да му видя физиономията като разбере коя е  Peace

# 87
Привет ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Миме , да сте живи и здрави,  заедно да остареете Heart Eyes и тогава ви е разрешен бой с бастуните  Mr. Green

# 88
# 89
Момичета някой гледал ли е новия сериал Бодрумска приказка гледам че е преди КС  newsm78
Еви ми Кемо е загорял от затвора още а Асуто хич няма да се дърпа  hahaha
Но ще се изкефя да му видя физиономията като разбере коя е  Peace
Аз ви казвам загорял незагорял кекс няма да има  Peace Асуто ще си остане само с натискането и паяжината натрупана  Laughing
Днес ще имаме ли озетче и снимки  Thinking
Ренку  Hug Heart Eyes Гости  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт