Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 620
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Е, какво друго , нали да има сериал .Кемал и преди се перчеше , ама се предаде .След  няколко серии пак ще се предаде .Но Зеза може и да издъни Емир , а и комисаря ми се струва ,че ще подведе Емко .Тук се комисаря ще има интрига , сигурна съм.
Фили Hug
Зезка е толкова ограничена че за малко внимание от Емко на всичко е готова ма накрая това ще и изиграе лоша шега.Пък за комисарко има нещо там аз мисля че е свързано с брата който спомина

Може и сестра да е , но той мрази Емир и се надявам за по-интересно най-после някой да го предаде наистина , не като малкотоТуфчо #Cussing out

# 286
Е той детето и жената де замъкна на някой Кемо, каза да ги върнел че щял съжалява
Ама аз там не гледах и не разбрах защо ги отвлече, само му каза както аз не виждах моите родители и ти няма да виждаш жена си и детето си една година

Този от затвора се имаше с шефа на затвора , сигурно за него се застъпва...

# 287
Не се ядосвайте на Хилал , тя не пише сценария .А Неслихан просто блести в този сценарий .Все едно наистина и се случва това .Браво на Хилал - знае как да използва таланта !

# 288
Мъника гледа леля си  Mr. Green

# 289
  • София
Кемал е натрупал вече много злоба даже прекалено та чак не мисли реално
Нихан отива при него и иска помощ а той през цялото време се държа с нея отвратително нагло не и даде думата да разбере за какво го търси
Изби си комплексите и сега да си гледа Асуто
Аз ако съм няма да му кажа вече никога за детето

# 290
  • София
Ох ама това сладурче е много готино  Heart Eyes

# 291
Нихан отива при него и иска помощ а той през цялото време се държа с нея отвратително нагло не и даде думата да разбере за какво го търси
Линде малко му се размекна сърцето като и помириса косата ама нали е жеУезен  Laughing Ще го видя като разбере всичко има многоооо да се извинява и пред нея и пред нас  Mr. Green Аз на този етап какъвто е образа му не го ща за Нихан тя каквато и да е остана "чиста" ,но той просто прекали  #Cussing out
Хилалката ме ядоса че върна обратно Нихан можеше нещо по-умно да измислят ама йок  Tired
Ай сиктир  Hug

# 292
Линде малко му се размекна сърцето като и помириса косата ама нали е жеУезен  Laughing Ще го видя като разбере всичко има многоооо да се извинява и пред нея и пред нас  Mr. Green Аз на този етап какъвто е образа му не го ща за Нихан тя каквато и да е остана "чиста" ,но той просто прекали  #Cussing out
Хилалката ме ядоса че върна обратно Нихан можеше нещо по-умно да измислят ама йок  Tired
Ай сиктир  Hug

Заради рейтинга трябва да има мнооого страдание , но ще има и севда , ще видите  Naughty

# 293
  • София
Ай сиктир  Hug

Заради рейтинга трябва да има мнооого страдание , но ще има и севда , ще видите  Naughty
Аз вече не виждам каква севда ще има Нихан го каза че вече има двама души които ще мрази

# 294
Ай сиктир  Hug

Аз вече не виждам каква севда ще има Нихан го каза че вече има двама души които ще мрази

Много се мразят , няма що  hahaha

# 295

Ниханче и Дениз.. за добро утро!

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

# 297
Добро утро  Hug Hug Hug
Терзи  Hug Heart Eyes Неслиханче си е харесала бебока  Heart Eyes Ирка  Hug  Heart Eyes
Ново фото в официалната страница в инста с надпис:Нихан и Кемал ще обединят ли пътя си и могат ли един без друг  Peace Да сме били гледали....Има масово недоволство в соц.мрежи след снощната серия  Twisted Evil

Хубав есенен ден  Hug

# 298
  • Дубай
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug
Ирка  Hug HugТерзи Hug Hug Деси Hug Hug
Благодаря за преводите снощи на Ирка  bouquet
Имам повод почерпете за здравето на сина ми става на 9

Сега за болумчето снощи
Не беше лошо ама имам критика ,някак нелогично постъпва Кемо тръгнал да отмъщава на тези от затвора ма забравя че зад всичко стои Емко ,Нихи милата опита да не се поддава на Емко  ма не и оставиха избор опита сама не стана поиска помощ от комисарко ма и той скрита лимонка се оказа отиде да казва на Кемо и той се направи на мъж с характер и не я изслуша  и накрая кво да направи човек заради детето си е готов на всичко Peace

# 299
Привет
Деси , Ирка , Терзи  Hug Hug Hug

Хареса ми серията - е , имаше и пълнеж ( много са излишни в сериала - например Таръковица -беше либофница и се заканваше и кво ... newsm78)
Това с тези лоши отношения и омраза ще се изпари след 2 серии  Naughty
Но наистина има нужда от севда иначе рейтинг йок !

А подруките дали са превели серията вече ?

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 10:10 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт