Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Честно казано до тук малко ми е скучен този епизод  Tired Сега определено ще е интересна срещата в тУалетната  Party
Асуто продаде ли фирмата на Емир или  newsm78

# 541
Имаше един филм с Ричард Гиър - Д-р Т. и жените .Ние май гледаме Кемо и жените  hahaha hahaha hahaha hahaha коя от коя по-кучка (Асу , Зехра ), по-тъпа ( Зуза , Ането ) , по-лъжлива (пак Зуза,пак А Асу ), по-верна ( Лейля ) и най -любима ( Нихан ) .Горкия Зехир , горкия Туфан , не им е лесно .А Емко е най- горкият - такива рога има( които носи с огромно желание и гордост ) , пропорционални на богатството на тате  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 542
Честно казано до тук малко ми е скучен този епизод  Tired Сега определено ще е интересна срещата в тУалетната  Party
Асуто продаде ли фирмата на Емир или  newsm78

Нещо ортаци , но в какво .Кемал с тази усмивка , май ,че я разкости .Асуто е умряла от страх .Заслужава си го , кучката  Twisted Evil

# 543
Хайде бакалъм  Party Да видим дали ще раздвижат сериала занапред или ще гледаме пънежи,пълнежи  Peace

Тате Кемо и ся ако не се чукне защо е тази паника и как крият детето от него и малко и Зиза да му проясни и тогава ще трябва напълно да включи  Praynig

# 544
Всички се снимаха със сладурчето .Май само ,,тате '' Бубо остана

# 545
Имаме и фрагман

и Кемо вече разбра ,че е татко

# 546
  • Дубай
Миме изпревари ме и гледам качила си го  Peace
Нихи каквото изпада в паника ама си мисля че ще го метнат Кемо
Еи сега ше си прехвърля болюмчето на две три  утре по обстойно
Лека

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 00:35 от Ивве

# 547
Вай вай вай какъв фраг само  #Crazy #Crazy #Crazy Това всичко реалност ли ще бъде  Shocked

Денизче как гледа татко си  Heart Eyes

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Бреее, ква стана тя  #Crazy

Какво красиво бебе .Чия жертва е то?
На баща си- Емир( той от тука се светна)
Сигурен ли си?- Кемо
Той разбра, разбра- Нихан
Успокой се- Емир
Кемал, заподозря нещо- Нихан
Веднага ще разбереш, кога Нихан се е върнала в Истанбул, Зехир - Кемо
Кажи ми, какво не знам - Лейля
Дениз е дъщеря на Кемал- Нихан
Асу? Асу, какво става? Какво говориш?- Кемо
Бебето на Нихан ....- Асу
Не разбрах...- Нихан
Вече знам всичко. Тя е моя дъщеря- Кемо

Разгеле малко движение. Аз не съм гледала снощната серия, ама като ви гледам слабото КС, мога да си представя колко е била раздвижена  Mr. Green

# 549
  • Плевен / София
Добро утро  Hug Hug Hug

Бреее, ква стана тя  #Crazy

Какво красиво бебе .Чия жертва е то?
На баща си- Емир( той от тука се светна)
Сигурен ли си?- Кемо
Той разбра, разбра- Нихан
Успокой се- Емир
Кемал, заподозря нещо- Нихан
Веднага ще разбереш, кога Нихан се е върнала в Истанбул, Зехир - Кемо
Кажи ми, какво не знам - Лейля
Дениз е дъщеря на Кемал- Нихан
Асу? Асу, какво става? Какво говориш?- Кемо
Бебето на Нихан ....- Асу
Не разбрах...- Нихан
Вече знам всичко. Тя е моя дъщеря- Кемо

Разгеле малко движение. Аз не съм гледала снощната серия, ама като ви гледам слабото КС, мога да си представя колко е била раздвижена  Mr. Green
Добро утро момичета
Благодаря за кафето и превода на фрага....снощи  сновях между КС и Номера.... Wink, но като четох коментарите...не съм пропуснала нищо съществено Laughing

# 550
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Ирка  Hug Heart Eyes Гости  Hug Heart Eyes
Някой може ли да каже с няколко думи(че и на руски неразбрах  Embarassed)след като Кемо каза на Нихан че не обича Емир,тя какво му каза,че той отиде да изрови пръстена,нещо за нейното име,нещо за отмъщение ама неможах нищо да си свържа
 Laughing

Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

# 551
Деси  Hug Heart Eyes

Нихан: Единственото, което могат да ми кажат устните ти, е моето име. Отмъщението ти винаги ще бъде неприключено, защото никога няма да ме имаш /притежаваш/.

Кемо се опитваше да й направи номер, демек да се представи за влюбен / част от плана му, не че не е истина де/, обаче тя го заби в земята хахах
Серията беше хубава, другаде си я коментирахме, да не пречим на тези, които не гледат и не харесват  Sunglasses

Привет на всички  Hug Hug Hug

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве  Heart Eyes Hug кво значение има кой гледа  и кой не харесва, че нали темата си е именно за това. И на мен много неща не ми харесват в сериала и ме дразнят, ама го гледам още. То не може да сипем само суперлативи, като му куца нещо си го казвам. Аз и Ашк-а си го плюех нон стоп първия сезон към средата, сега ми харесват двата епизода от втори., като почнат да забиват пак ще си го плюя .
Като няма коментираме и хубавото и лошото, защо я има тая тема, ми тя се обезсмисля.

# 553
Добро утро момичета
Ирка, Еви , Гости , Деси  Hug Hug Hug Hug
Страхотен фраг - и аз се надявам новата реалност - Кемо да знае -да е истина , за да има раздвижване .
Щото рейтинг йок ! Като Гости ще гледаме + друг сериал , а после само друг  Twisted Evil

Еве , къде сте го коментирали , душа .Аз снощи гледам само аз и Деси писахме по едно време  newsm78
Нали това е темата на Неслиханче newsm45 ?
Липсвахте ни  smile3506

# 554
Деси  Hug Heart Eyes

Нихан: Единственото, което могат да ми кажат устните ти, е моето име. Отмъщението ти винаги ще бъде неприключено, защото никога няма да ме имаш /притежаваш/.

Кемо се опитваше да й направи номер, демек да се представи за влюбен / част от плана му, не че не е истина де/, обаче тя го заби в земята хахах
Серията беше хубава, другаде си я коментирахме, да не пречим на тези, които не гледат и не харесват  Sunglasses

Привет на всички  Hug Hug Hug

Еви  Hug Heart Eyes  bouquet много ти благодаря за експресния превод  Hug
Ми така му се падаше на Кемо,браво на Нихан  Crazy
Усети се много голяма липса на всички ви снощи тук  Sad Аз съм останала с впечатлението,че темата е създадена с цел обсъждане на нашите патрони и техните проекти,които в момента са КС и БСА  Rolling Eyes Надявам се да се завърнете с коментарите си тук щото хич не ми се пише по другите теми за КС  Peace
Както и да е.......
Хубав ден още един път ти благодаря Еви  bouquet
Фили  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт