Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 492
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нещо много любопитно - рейтинга на сериите на Фатих Харбие
Като гледам доста висок рейтинг е имал а като си споня какви дискусии бяха и колко критики отнесоха нашите и сценаристите  Mr. Green
че като сравня с КС рейтинга на Фатиха е невероятен сега трудно някой от сериалите постига такъв
Само първите три серии рейтинга е над 6-ца а оттам нататък започва възходящо да се покачва като повечето се върти между 9  и 11.

Линди Hug рейтинга на Фатиха е 1-та колонка и най-много е стигал до 5 и нещо ....затова го финализираха заради нисък рейтинг  Peace
Така ли  newsm78 напразно се зарадвах  Mr. Green
а втората колона какво отразява
Дидок  Hug
Линди,2-та е проценти шерване ,а най отпред пред името на Фатиха е на кое място е бил даден епизод
Напразно се зарадвах но нищо въпреки това си ми харесва и от време на време си пускам по някоя серия
 А това момиче колко ми лазеше по нервите  smile3511
Макар че изигра великолепно ролята си на гаднярка  newsm48

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 19:52 от БлагаВест

# 616
Скрит текст:
Нещо много любопитно - рейтинга на сериите на Фатих Харбие
Като гледам доста висок рейтинг е имал а като си споня какви дискусии бяха и колко критики отнесоха нашите и сценаристите  Mr. Green
че като сравня с КС рейтинга на Фатиха е невероятен сега трудно някой от сериалите постига такъв
Само първите три серии рейтинга е над 6-ца а оттам нататък започва възходящо да се покачва като повечето се върти между 9  и 11.

Линди Hug рейтинга на Фатиха е 1-та колонка и най-много е стигал до 5 и нещо ....затова го финализираха заради нисък рейтинг  Peace
Така ли  newsm78 напразно се зарадвах  Mr. Green
а втората колона какво отразява
Дидок  Hug
Линди,2-та е проценти шерване ,а най отпред пред името на Фатиха е на кое място е бил даден епизод
Напразно се зарадвах но нищо въпреки това си ми харесва и от време на време си пускам по някоя серия
А това момиче колко ми лазеше по нервите  smile3511
Макар че изигра великолепно ролята си на гаднярка  newsm48

мммм,мойта любимка  Twisted Evil Laughing

# 617
  • близо до брега на морето
Дииии Hug Heart Eyes баш ми е драго бе джанъм-изгуби се като хартиените еки лева бе Laughing
А относно Фатиха Ди е обяснила,че спретнаха финала преждевременно.Във трея за втори сезон имаше други идеи-ма даже не ги видяхме Laughing

# 618
Аз па съм си твърдо за Кемчо  Mr. Green
Милия как рева, остави че и аз си пуснах първата серия на втори сезон Ренку, и ревнах с нея като му викаше- Стани братко, стани да си ходиме, ще замръзнеш тук  ooooh! Милата как понесе толко удари не знам, ама да не забравяме, че и Кемо много понесе . Като разбра, че е бременна само дето не се разпадна на парчета, а дано разбере вече че е негова тая карпузка и да им събори света отгоре, с кое право ще го лишават от това да не познава дъщеря си  Naughty Много егоистично решение на Нихан, тя кат  иска да си седи при Емир, ако беше му казала или ми връщаш дъщерята или ще кажа на Кемал, че е негова. Тоя щеше се н...ка, как трепери Кемо да не види бебока  Crossing Arms
Така му се пада Naughty  Mr. Green па ся кат разбере хептем ше ми е гот Twisted Evil да знае и да не може да се доближи до детето си Party

Ся прегледах 2 ра серия Laughing ми тя при кой ли не отиде ooooh! секи я отритна ooooh! ми права е да се върне при Емир Naughty

Ди Hug Heart Eyes

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Ренку, тя сама си го направи да я отритнат, можеше да го рекне на Емир, или ми даваш детето, или казвам на Кемо, че е негово  Naughty

# 620
Ми Ренку, тя сама си го направи да я отритнат, можеше да го рекне на Емир, или ми даваш детето, или казвам на Кемо, че е негово  Naughty
Уууууу па той щеше да и повярва Кемал Laughing е кво сичко работи за тоя къде и да отидеше тоя стоеше отзад Naughty сега хем ше е със щерка си хем ше го пържи на бавен огън Laughing па и Кемо го пържи Laughing

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Уууууу па той щеше да и повярва Кемал Laughing е кво сичко работи за тоя къде и да отидеше тоя стоеше отзад Naughty сега хем ше е със щерка си хем ше го пържи на бавен огън Laughing па и Кемо го пържи Laughing
Тя само да сплаши Емир, инак ако ще да и вярва. Още не е почнала, ама има някакъв план, който питам де беше в първи сезон. Сега и дойде на акъла, кога погреба и брат си и баща си.

# 622
Тя само да сплаши Емир, инак ако ще да и вярва. Още не е почнала, ама има някакъв план, който питам де беше в първи сезон. Сега и дойде на акъла, кога погреба и брат си и баща си.
Е да у първи беше патка Laughing ся се опитва да става лебед Laughing

# 623
Лудетинко  Heart Eyes Hug ми губя се и аз  Mr. Green Joy Joy Joy

РенкУ Heart Eyes Hug

# 624
  • Свети Влас
Има някакъв план, дано само СЦ не го прецакат... въпреки че мрази Емир, когато го видя, агонизираш в болка- прояви човечност...  Hug Hug Hug Друго ми е интересно, от къде ли Асу е разбрала, че Дениз е дъщеря на Кемал ? Туфан ли е казал ? И Кемал от нея ли разбира, че Дениз е негова дъщеря ?

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 21:14 от Габриела Радева

# 625
Има някакъв план, дано само СЦ не го прецакат... въпреки че мрази Емир, когато го видя, агонизираш в болка- прояви човечност...  Hug Hug Hug Друго ми е интересно, от къде ли Асу е разбрала, че Дениз е дъщеря на Кемал ? Туфан ли е казал ? И Кемал от нея ли разбира, че Дениз е негова дъщеря ?
Привет дружки  Hug
Асу знае от Емир още веднага , когато и Нихан разбра и настояваше Емир да ''абортиора'' бебето на Нихан .Даже е по-гадна и от Емир .Много подмолна , докато Емир си прави гадости и се кефи . Twisted Evil

Както писах преди няколко часа - харесват ми по-зрелите Нихан и Кемал .Преди бяха с някакви детински отношения и Дениз я донесе щъркела !

# 626
Тия па напълнили стадиона се едно срещу Бразилия ше играят Laughing

# 627
Гооооооооооооолллллллллллллллллл newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 628
  • София
Ренка по кой канал го дават мача че аз гледам наш Кадир

# 629
Ренка по кой канал го дават мача че аз гледам наш Кадир

Боже , и за мача забравих , и за сериалчето на Патрона !Сядам и гледам и двете  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт