MAC & Sephora - 37 тема

• 112 768
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Bright Crystal мерсии  Hug пробвай ги на Шанел, в Микото са новички тестерите .
Е да де и аз по едно от колекция  Crazy Mr. Green майтапа на страна , но преди купувах много червила(голяма страст ) сега трябва много да ми хареса за да купя.

# 406
  • Велико Търново
Ммм....разкошни червила Heart Eyes Благодаря ти, Ел bouquet ще ги чакам.

# 407
Chanel Le Rouge Crayon de Couleur
  Heart Eyes

# 408
  • Бургас
Веси,благодаря,след малко се изстрелвам към Мико да ги пробвам. Heart Eyes Hug bouquet

# 409
  • Бургас
Кристалче супер, и нали знаеш че чакам да споделиш . Само забравих да ги питам за новия/новите фдт-ни кога ще ги заредят. Казах ми че щяло да има и коледна колекция , но това ми го казват всяка година Grinning

# 410
Препоръчайте ми дълготрайно нюд червило Simple Smile. Гледах на Шанел allure ink 140, но на ръката се изтри бързо. Гледах и на Армани новите, но и те се изтриват бързо.
За ориентир харесвам лаковете за устни на ИСЛ

# 411
  • Бургас
Веси,много ми харесаха червилата,както и очаквах. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За себе си най-много харесах Creatif-142.Не съм го купила още обаче,чакам на Ланком Mr. Green.Всички тъмни цветове ме грабнаха много,но най ми са Libere и Choquant.Другата седмица ще ходя пак и ще питам за новите фдт. Heart Eyes При мен не се изтриха толкова бързо,особено тъмните.Пробвай ги на устни,наистина не се разтичат,което за мен е най-важното в едно червило.

# 412
Cloe, На Too faced Melted Matte са много трайни, поне моите впечатления са такива. Мисля че имаше два нюд цвята. Те са течни, мат. Но не съм ползвала тези, за които ти пишеш, така че не знам дали изобщо имат нещо общо.

# 413
Препоръчайте ми дълготрайно нюд червило Simple Smile. Гледах на Шанел allure ink 140, но на ръката се изтри бързо. Гледах и на Армани новите, но и те се изтриват бързо.

Ако има как да се докопаш до тях, силно препоръчвам Everlasting Liquid Lipstick на Kat Von D. Има много нюд цветове.

# 414
Вчера си взех това червило, изобщо не се изтрива бързо. Сложих го в 7 часа, закусих сандвич, пия вода, съвсем леко се е изтрило.  Имам матови на Мак, много по-зле са при мен, а и ме дразнят, защото съм свикнала с по-балсамести, Шайн на Шанел. Това изобщо не го усещам на устните. Много съм доволна, бях решила, че ще ми е последното скъпо, че нещо все не бях доволна. Последно си купих 2 Голдън Роуз пак някакви шайн, много са добри.

# 415
  • София
На същото мнение съм. Имам и ползвам активно и Армани, и Шанел и въобще не се изтриват бързо  Peace А са много по-комфортни от Джефри Стар, МАК, Стила, КолърПоп, Dose of Colors, Кат Вон Ди, Too Faced, Кайли Дженър.

# 416
И на мен не ми се изтрива 140 мат на Шанел. Ям, пия, но никога не си облизвам устните.

# 417
Имам гадният навик да си облизвам устните. Ще разгледам в Сефора Too faced,  за съжаление Kat Von  D я няма в Италия.
На Шанел Коко шайн заминават за 10 мин. при мен. Ще търся нещо и Шанела пак ще пробвам на ръка😊. Изчаквате ли да изсъхне преди да нанесете втори пласт?

# 418
  • София
Аз съм с номер 150 и въобще не нанасям втори пласт. 1 ми е достатъчен:

# 419
И аз нанасям само 1 пласт.
Шайн и при мен изчезват бързо, но пък са ми много комфортни на устните и зимата много омекотяват. Мак ми миришат гадно, едно ми става на парцали, не са моите определено.

Общи условия

Активация на акаунт