MAC & Sephora - 37 тема

• 112 717
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Лили, аз имах и размених фдт-на на МУФЕ. С комбинирана кожа съм и не ми беше траен изобщо. Лъсвах за 2 часа и листчетата и пудра изобщо бе помагаха. За другия не мога да кажа нищо. Аз нося Диор нюд или Диор стар с пудрата Диор нюд еър, това е моята комбинация и спирам с експериментите най-после.
Червилата на Шанел са супер, аз нося само балсамести и глосове, именно заради облизването на устните, но това ми пасна и облизването не го прави на парцали и гадно.

# 436
Привет! До момента само четох темичките, но най-накрая реших да се регистрирам  и аз Sunglasses Хвърлила съм око на La Prairie Cellular Treatment Foundation Powder Finish, но  засега не виждам цвят, който ще пасне на жълтата ми кожа. Cry Лошото е, че не мога да рискувам, тъй като не съм от София и няма как да я пробвам... Ако някой я е ползвал или използва в момента, моля да даде отзиви  Wink

# 437
Аз ползвам born this way  на too faced. Малко по-покривен е например от на Chanel. Прави кожата с един лъскав завършек, ако търсиш мат, това не е твоя фон дьо тен. 

# 438
  • Бургас
born this way е фдт с който не успях да се харесам , при мен е мат  и стои странно на лицето, събира се личи си. Днес за поред път се доказа че фдт на Лоран Инк е моя фдт!

# 439
  • гр. София
И при мен born this way е абсолютен мат ако не го смеся с бюти олио и течен хайлайтер, Ultra HD течен и стик при мен имат dewy finish.
П.С. Със суха кожа съм като цяло като изключим чело и нос ( там съм по-скоро със смесена кожа ).

# 440
  • Враца
Мислех си, че само аз не харесвам born this way . Толкова хвален и харесван фдт е, а при мен изглежда добре само в началото след нанасяне. След 1 час лъсвам и кара порите да изглеждат огромни Simple Smile въпреки, че винаги слагам пудра. Кожата ми е нормална към смесена.

# 441
  • гр. София
Аз го харесвам, но смесен както го описвам, защото не обичам матов финиш.

# 442
  • Пловдив
Благодаря за насоките за двата ФДТ-на. Май ще си взема отново този, който до момента си ползвах и супер много харесвам - Dior Airnude.

# 443
  • По широкия бял свят
Някой може ли да ми помогне с цветовете на NARS Cosmetics Velvet Matte Skin Tint http://www.lookfantastic.com/nars-cosmetics-velvet-matte-skin-ti … 0ml/11321272.html .
За дъщеря ми е, а тя в момента ползва http://www.enzo.bg/clarins/face-make-up-bb-skin-perfecting/ цвят 00 fair. 

# 444
Някой може ли да ми помогне с цветовете на NARS Cosmetics Velvet Matte Skin Tint http://www.lookfantastic.com/nars-cosmetics-velvet-matte-skin-ti … 0ml/11321272.html .
За дъщеря ми е, а тя в момента ползва http://www.enzo.bg/clarins/face-make-up-bb-skin-perfecting/ цвят 00 fair. 

В темата за фон-дцо-тените може би повече отговори ще получиш.  Peace

Пробва ли това:
https://www.narscosmetics.com/USA/foundation-finder.html
Нарс за разлика от други имат много добри описания на цветовете с подтонове. аз бих казала, че е light 2 Alaska или light 3 Groenland. Преди много време го имах тоя бб крем, съвсем малко го ползвах, чащото ми розовееше точно същия цвят.

# 445
  • По широкия бял свят
gevestra bouquet
Мисля, че трябва да е с розов под тон. Дано изберем точния цвят.

# 446
  • Sofia
   Ще попитам и тук, за по-обширно сондиране на мнения. Hug

Накратко, имам няколко по-специфични въпроса, във връзка с Chanel Poudre Universelle Libre – Natural Finish Loose Powder, защото не мога да се ориентирам докрай:

1. Това ли са 6-те възможни нюанса? Като че ли по разни блогове съм мяркала и други цветове, които не са посочени на сайта. Най-трудно ще ми е да подбера подходящия за мен нюанс. За кожа с мургаво-жълтеникав оттенък кой, според вас, ще е най-пасващият цвят? Разбира се, ще пробвам и на място, но ми се ще да имам някаква предварителна идея, защото не се знае на колко "компетентна" консултантка ще попадна.

2. Какво различава "свободната" пудра от компактната такава – най-общо казано? Възможно ли е "свободната" да се носи в чантата или се ползва само вкъщи? Въпросната пудра на Chanel върви ли, все пак, с някаква гъбичка / четчица, с която да се нанася на лицето? Отделно, както ме посъветвахте, мисля да си купя хубава пухкава четка, но може би малко по-натам, че много ще ми дойдат покупките този месец...

3. Каква приблизително е цената на Chanel Poudre Universelle Libre във физическите магазини в България? В главата ми се върти цифра от порядъка на стотина лева.

Благодаря! bouquet

# 447
  • София
И като сме на вълна Шанел и аз да попитам - видях в едно българско списание много хубав сет четки за грим на Шанел, има ли някой представа каква им е цената?

# 448
  1. Това ли са 6-те възможни нюанса? Като че ли по разни блогове съм мяркала и други цветове, които не са посочени на сайта. Най-трудно ще ми е да подбера подходящия за мен нюанс. За кожа с мургаво-жълтеникав оттенък кой, според вас, ще е най-пасващият цвят? Разбира се, ще пробвам и на място, но ми се ще да имам някаква предварителна идея, защото не се знае на колко "компетентна" консултантка ще попадна.
   2. Какво различава "свободната" пудра от компактната такава – най-общо казано? Възможно ли е "свободната" да се носи в чантата или се ползва само вкъщи? Въпросната пудра на Chanel върви ли, все пак, с някаква гъбичка / четчица, с която да се нанася на лицето? Отделно, както ме посъветвахте, мисля да си купя хубава пухкава четка, но може би малко по-натам, че много ще ми дойдат покупките този месец...
Свободната пудра на Шанел е невероятен продукт, но е в буркан и не може да се носи в чанта. Аз не бих нито носила, нито вадила някъде, това голямо нещо. Има гъбка да. Не става! Само с четка получавам невероятния резултат. С гъбката само набързо, но се замазва. Трябва голяма, пухкава четка, между чиито косми да попадне пудрата и да се нанесе на лицето, за да светне буквално то.
Нюансите не знам сега как са, защото си имам няколко такива пудри /вк. и коледните лимитки излизали досега, които са невероятни с блестящи частички/, а те са вечни. Аз лично мога да нося и нося различни цветове. Те се напасват и стоят без големи разлики. Нося 22, 30 и 40.
Пробвай хубаво пудрата и веднага ще видиш на място, коя ще ти пасне най-добре.
Цена не знам, защото не съм купувала такава пудра от години.

# 449
  • Пловдив
Аз също използвам свободната пудра на Шанел,номер 30. Светла съм, ФДТ-ни нося номера между 20 и 30. Нанасям я с четка и ми харесва резултата. Цената не помня точно,но според мен беше под 100лв. Ако не ти е спешно за днес, тези дни ще ходя до Прити шоп,мога да проверя и да ти пиша.

Общи условия

Активация на акаунт