MAC & Sephora - 37 тема

• 112 667
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Денси, новите хайлайтъри нанесени леко казваш, стават за дневен грим? Притесняват ме блестящите частички ... предполагам, че сравнение със Soft and gentle няма, но как ги веждаш ти нещата?
Вивче, само ако обичаш блясъци и тонове. Аз се гримирам така, но мога да си позволя ексцентричен грим, защото не ме гледат в офис примерно. Иначе със синкави скули, или лилаво-розови? Много зависи от стила и ежедневието ти. Heart Eyes
Няма наистина сравнение със Soft and gentle.
Пробвай най-добре на място и то побързай, защото в Дъ Мол не са налични мисля, а в Мол София имаше два или три останали и то в малко бройки.  Hug
Те ще са перманентни, но докато заредят...

Денси, обожавам хайлаитъри  Flutter  За съжаление съм още ученичка и нямам лични доходи, та чакам да ми преведат стипендията за успех и Коледа, за да се опарича малко и да си накупя някои неща. Това лято събрах около 300 лева от джобни, та си взех четките - 217, 239, водичката за миене на четки и сега на намалението си взех топлата палета със сенки и една сенка, която ползвам и за хайлаитър - she sparkles пак на МАС. Най-тъжното е, че тъкмо събера пари за нещо и то вече го няма Confused
Скрит текст:
Учи Слънчице, сега много, супер много, постоянно и не се кахъри за свършили продукти! Ти си млада, свежа, красива, умна и прекрасна без гримове и без цапотене. Такива неща не трябва да те натъжават. Учи здраво езици, всичко, за да можеш да вземаш после добри пари  и да си купуваш на минутата всичко, което пожелаеш! Инвестирай само в образованието си, за да инвестираш после в себе си спокойно и с чиста съвест! Ще стане, сигурна съм! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet

# 601
  • София
Densi
Скрит текст:
думите ти към момичето ми напълниха душата в тази снежна сутрин  bouquet

Знаете ли дали около Коледа или сега декември ще правят някъде намаления, имам малък списък с неща, които искам да си накупя и не ми се иска да ги взема 1 седмица преди да ги намалят  Sunglasses Предишни години имаше талони за -20 процента в Дъглас в някои списания, но сега май не  #Cussing out

# 602
В vogue видях, че Dior за първи път пускат Matte червило - поне така пишеше, Тук има ли ги, за тях ли говорихте че са свършили?

# 603
В vogue видях, че Dior за първи път пускат Matte червило - поне така пишеше, Тук има ли ги, за тях ли говорихте че са свършили?
Има си ги мат червилата на Диор навсякъде. Много са интересни. Има сиво, синьо, тъмно червено, лилаво и по-носими цветове вк. има вече и класиката 999 в мат вариант, който е разкош.

# 604
  • Бургас
Страхотни са мат червилата на Диор и аз си купих,сега ми е най-любимо то и новото ми на Шанел. txtloves Още не съм видяла новите на Ланком,много студено днес тук и не ми се слиза до долу. Laughing

# 605
  • Бургас
Bright Crystal успях да ги видя ланкомските и пробвам на ръка , не ме се изненадаха с нищо особено , отделно цветовете ми се видяха скучни и нямаше това което търсих (става дума за БЗ) .
И да голям студдд  Sad

# 606
  • Бургас
Мерси,Веси след твоя коментар за червилата вече не са ми спешни,когато сляза тогава,. Hug

# 607
Densi
Скрит текст:
думите ти към момичето ми напълниха душата в тази снежна сутрин  bouquet

Знаете ли дали около Коледа или сега декември ще правят някъде намаления, имам малък списък с неща, които искам да си накупя и не ми се иска да ги взема 1 седмица преди да ги намалят  Sunglasses Предишни години имаше талони за -20 процента в Дъглас в някои списания, но сега май не  #Cussing out

вчера ми дадоха талон за Дъглас-при покупка над 50 лева-отстъпка 5 лева,над 100-10 и над 200-20 лева. Peace

# 608
  • Бургас
Определено не са ти спешни, при по- хубаво време... но иначе ми се сториха трайни . То е ясно че ще им дам шанс за втора проба някой ден. Днес съм Poison от матовите червила на Диор и съм голям фен, не е нещо уникално не виждано, но за мен цвета е супер и самата консистенция е идеална за моите сухи устни .
И аз имам/х такъв талон ама май го изхвърлих "изтри" и виж какво печелиш, всяка година го има това ...

# 609
Скрит текст:
Денси, просълзи ме, голяма работа си! Hug

# 610
  • София
Днес съм Poison от матовите червила на Диор и съм голям фен, не е нещо уникално не виждано, но за мен цвета е супер и самата консистенция е идеална за моите сухи устни .
Аз също имах по-големи очаквания за новите червила на Диор, но и за мен не са нещо невиждано.Пробвах и дори цвят не можах да си харесам.

# 611
Благодаря ти за прекрасните думи, Денси  Hug Heart Eyes Hug

# 612
Денси,  Hug

Скрит текст:
Думите ти към Мишока ми напълниха душата. Страхотна си, наистина. И си толкова права за всичко, което казваш.  Hug

# 613
Аз се извинявам, че така връхлитам- питанка относно спирала-Dior или G. Armani newsm78 Hug

# 614
Аз се извинявам, че така връхлитам- питанка относно спирала-Dior или G. Armani newsm78 Hug
Коя на Диор и коя на Армани? По принцип за мен и двата бранда правят много добри спирали.

Момичета, благодаря ви! Heart Eyes bouquet

Общи условия

Активация на акаунт