MAC & Sephora - 37 тема

• 112 661
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Аз се извинявам, че така връхлитам- питанка относно спирала-Dior или G. Armani newsm78 Hug

Dior  Peace Iconic Overcurl  Peace И други техни харесвам също  Peace

# 616
  • София
Денси, ще дам поста ти на тийн дъщеря ми! Друго си е да прочетеш това, което ти говорят вкъщи, във форум  Heart Eyes  Mr. Green  Laughing Някак си е по-тежко  Heart Eyes  Страхотна си,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Точно така е.

Благодаря ти и за сравнението!

# 617
Densi - queensi
Без извинение за офтопика.  Grinning

# 618
babuza, за спиралите на Armani мога да дам мнение  Flutter
Имам Eccentrico и Eyes To Kill Wet.
На Eccentrico съм правила и ревю в блога. Прекрасна спирала с много добра четка от мек силикон  Heart Eyes Удължава, разделя и прави невероятен обем. Ако я имаха във водоустойчива версия нямаше да поглеждам друга.

Eyes To Kill Wet е с нормална четка, разделя хубаво миглите и ги удължава. Но от към обем е по-слаба. Като цяло ефекта от нея е по-естествен и за да направя обема, който ми харесва, трябва да сложа 2-3 пласта. Иначе като водоустойчивост е перфектна, издържа на всичко и въпреки това се маха много лесно.

# 619
  • София
Сетът на Too Faced Grande Hotel Café е вече наличен в Сефора  Party

# 620
Страхотно Heart Eyes Elle-même, знаеш ли каква ще е цената? Благодаря Simple Smile
Успешен ден на всички bouquet Hug

# 621
90 лв е сета  Peace

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 11:07 от Жаки°

# 622
Да похваля палитрата на Anastasia Modern Renaissance.
Поръчах си я преди 2седмици, но едва днес я пробвах.
Добре пигментирани цветове, леко се разпрашават, но с мека четка няма проблем при нанасянето.
Едно доста добро ревю

http://www.temptalia.com/anastasia-modern-renaissance-eyeshadow- … -photos-swatches/

# 623
Между другото утре в Дебенамс /Bulgaria Mall/ имат 15% намаление на парфюми и козметика Simple Smile

# 624
Шанел имаше в Дебенамс, нали?

Има ли тема за четките за почистване на лице? Намерих за Кларсоник, но искам от по-евтините да си взема. За Ремингтън ако имате отзиви ще ми е много полезно.  Grinning

# 625
# 626
Нямат Chanel в Дебенамс  Peace

# 627
Благодаря  bouquet

# 628
  • Варна
Elle-même ,благодаря ти,че сподели за Гранд хотел кафе  Hug

Явно наистина през декември се случват чудеса  Wink
Не вярвах,че ще я получат  и че ще ми се обадят от Сефора да ме информират.А те ми се обадиха още сутринта и вече я чакам да пристигне при мен.

# 629
Момичета, това комплектче има ли го при нас и на каква цена, ако някой знае? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт