MAC & Sephora - 37 тема

• 112 660
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, това комплектче има ли го при нас и на каква цена, ако някой знае? Simple Smile

Да, видях ги в Сефора предната седмица, бяха на касата.  bouquet

# 631
Като комплект го няма,има само най-крайното отдясно,с матираното розово,цената не се сещам,но беше около 29лв по спомен  Peace

# 632
Мерси, дами  bouquet Иска ми се да взема за подаръци на приятелки за Коледа Simple Smile

# 633
Аз съм ужасно разочерована от всички празнични предложения на Too Faced. Всъщност от всичко което излезе след прасковената палитра (дори тя не е на нивото на другите 3 шоколада).
Колаборацията с Кат Вон Д беше скучна. Това: http://www.temptalia.com/sneak-peek-too-faced-white-chocolate-ch … -photos-swatches/ е абсолютен провал по суочове, а го исках.
Много съм недоволна. Ревютата за коледните им комплекти също не са блестящи, а и аз не виждам нищо по-вълнуващо от миналогодишните коледни предложения. Имам чувството, че залагат на количество пред качество или са се изчерпали творчески. Залитането към розови, детински опаковки също не ми е по вкуса.

Може и да греша, споделете как ви се струва Гранд Хотел кафе.

# 634
  • гр. София
Мен ме вълнува белият шоколад и прасковения руж и мини палитричка за лице, но Коледните предложения - изобщо. За мен те са с традиционното ниско качество и горе долу със сходни нюанси от миналогодишните.

# 635
Може ли съвет,
отскоро се сдобих с базата за сенки на МАС, тази

тъй като ми е нужна издръжливост на сенките над 8часа.
Счита се за една от най-добрите на пазара, издръжливост над 10часа, но...при мен не се получава.
Нанасям базата, изчаквам малко и след това нанасям сенките.
След 6-7часа, видът на сенките е по-зле, отколкото без нея.
Аз ли нещо не правя както трябва, има някаква специфика при нанасянето, или друго...?
Моля споделете как я нанасяте и директно ли поставяте сенките в-у нея, или слагате още някакъв продукт?

# 636
  • в 1001-та нощ
Аз я нанасям, като крем - с пръсти. Не голямо количество. Клепачът остава леко "влажен" след това. И директно продължавам със сенките.

Да не би да нанасяш твърде много от нея?

# 637
  • гр. София
Аз слагам мноооого ама мнооого малко количество с пръсти и чакам по-малко от минутка да дръпне и след това фиксирам сгъвката и клепача с телесен цвят сенки или прозрачна пудра. След това вече нанасям желаните сенки.  Peace

# 638
При мен също базата се държи много добре.Нанасям малко количество, размазвам и веднага поставям сенки-издържат около 8 часа без промяна.

# 639
И аз това правя. Съвсем минимално количество нанасям с пръсти, изчаквам около минута и след това фиксирам с телесни сенки, после продължавам нататък с другите.
Използвам качествени продукти, основно в момента се гримирам с една палитра на Ести Лаудер и една на ИСЛ.
Но към края на работния ден, сенките стоят мазни и не изглежда добре.

# 640
  • гр. София
Да не би само да си мислиш, че малко нанасяш?  Thinking Аз  ползвам  количество колкото 2 връхчета на карфица.

# 641
Да не би само да си мислиш, че малко нанасяш?  Thinking Аз  ползвам  количество колкото 2 връхчета на карфица.

Ами не, буквално е минимално количеството, колкото да мога да размажа по целия клепач.
Ще пробвам още да го намаля и да видя какъв ще е ефектът.

# 642
Sesylle, за мен базата на Urban Decay е много по-работеща в това отношение от базите на MAC; с Urban Decay няма събиране на сенките в гънките, те буквално не мърдат. С MAC не съм постигала този ефект, но пък са приемливи за ежедневието, когато все пак е добре да се увеличи трайността на грима, но пък и да не е перфектен в края на деня не е фатално; освен това не изсушават. Базата на Urban Decay е по-силна и затова не я ползвам всеки ден, а само при по-важни събития.

# 643
  • в 1001-та нощ
И аз това правя. Съвсем минимално количество нанасям с пръсти, изчаквам около минута и след това фиксирам с телесни сенки, после продължавам нататък с другите.
Използвам качествени продукти, основно в момента се гримирам с една палитра на Ести Лаудер и една на ИСЛ.
Но към края на работния ден, сенките стоят мазни и не изглежда добре.

Пробвай и без това фиксиране  Peace

# 644
Мен ме вълнува белият шоколад и прасковения руж и мини палитричка за лице, но Коледните предложения - изобщо. За мен те са с традиционното ниско качество и горе долу със сходни нюанси от миналогодишните.

Белият шоколад изглежда с много лошо качество, а така му се канех. Освен това част от сенките се повтарят. Един от цветовете - Cookie dough присъстваше и в друга палитра и отново се коментираше е прашлив и непигментиран.  newsm78 Ще я видя и на живо като дойде в Сефора, но смятам да спестя парите за нещо по-смислено от бъдещи колекции. Като цяло съм силно разочерована от бранда и по-скоро ще се отдръпна от него.

Чудя се дали след като пуснаха KVD във Франция ще започнем да я срещаме в европейските онлан магазини...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт