MAC & Sephora - 37 тема

• 111 768
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Аглая, благодаря за мнението.
На мен ми трябва добра фиксация през деня, защото от излизането ми до прибирането в къщи минават към 10часа.

a.l.e.n.a, ще опитам и така. Simple Smile Иначе много ти благодаря и за мнението и за останалото. Simple Smile

# 646
  • гр. София
Момичета, идвам да похваля един нов продукт за нашия MAC ( продуктът не е нов за марката, но за пръв път се предлага в България ), който днес пристигна и останах очарована от първото си ползване, а именно това е - MAC Lightful C Marine-Bright Formula Softening Lotion Spray .

http://www.maccosmetics.com/product/13824/39544/products/skincar … ning-lotion-spray

Бутилчицата е с форма на бутилките на Фикс + и минералният спрей, но е направена от много по-качествена пластмаса и е бяла на цвят. Самата опаковка се усеща много по-стабилна от предшествениците си. Флаконът съдържа 100 мл продукт и е на цена 47 лева. Ухае страхотно.
Нанесох го под бялата козметика след тоника и накрая запечатах и крема  с него. Под бялата козметика се усеща супер хидратиращ, а като запечатване аз усещам лифтинг ефект.
Според мен ще е чудесен и като финиш спрей над грима.
Препоръчвам с две ръце да го пробвате в магазините.

# 647
Някой купува ли от http://www.maccosmetics.co.uk/? Чудя се дали ще приемат нашите карти.

# 648
  • Бургас
Някой купува ли от http://www.maccosmetics.co.uk/? Чудя се дали ще приемат нашите карти.

Да, няма проблем с БГ карти.

# 649
Супер. Благодаря за бързия отговор.

# 650
Шоколадче, пробвах днес спрея, хареса ми. Не го взех обаче. Купих си ветрилообразната четка за хайлайтър, последната и то само защото Анна ме направи много хубаво с нея. Не я бях планирала.

Гледам коментирате Коледните ТФ. На мен Гранд Кафе ми е любов от пръв поглед преди време. Чудих и се, защото имам стряшно много, но се предадох. Няма как при любов и после да съжалявам.

# 651
Момичета, някоя от вас ползвала ли е тази палитра? Ще се радвам на мнения.  Peace

# 652
Тази точно не съм, но имам друга голяма и съм доволна от нея.

# 653
Мерси, Денси. Коя палитра имаш?

# 654
# 655
  • гр. София
Денси, четката е хубава, особено за по-лъскавите хайлайтери. И аз си я взех.  Hug

# 656
Да, аз я взех за да я пръскам с Фикс и после с Екстра Дименшъните. Hug

# 657
  • Бургас
И на мен Гранд Кафе много ми харесва,чудя се дали да не си я подаря. Crazy

# 658
В ютюб казваха, че една от палитрите от Гранд хотел кафе не била добра. Тази зеланата, струва ми се. Така ли е, Денси. Аз се колебая между този комплект или Balm voyage ... кое да си направя подарък за Коледа, кои сенки ще излязат по-качествени newsm78

# 659
На мен си ми харесват, но на теб не знам. Всеки има различни усещания за сенки и изисквания. Аз ползвам винаги база и само не искам да са непигментирани и да не се прашат супер много, че това ме вбесява.
Трябва да се има предвид, че имам и ужасяващо количество палитри и ги ползвам много рядко, защото ред не им идва, така че не ме вълнува дали зелената палитра е 10 от 10 или 6 от 10. Купувам ги само за кеф отдавна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт