MAC & Sephora - 37 тема

• 112 714
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Моята Шанелска пудра е 20 clair-translucent 1.С блестящи частички е.Аз съм светла с жълт подтон и се слива идеално.Прекрасна пудра с естествен финиш  bouquetНАнасям я с четката на метеоритите или с тази за руж на РТ.И с двете изглежда чудесно .С гъбката не съм пробвала,но хич не е лоша като материал,с потупване би се получило добре.Успех в избора  bouquet

# 451
Последно купувах Chanel Poudre Universelle Libre преди няколко месеца от Прити шоп и по спомен струваше 92 лв.

# 452
В последния брой на Ел има тест на нов парфюм на Прада - Ла Фем. Пренесе ме в някакви други вселени, има  любимата ми тубероза и непознатото ми (в парфюм) лека, но твърда нотка на пчелно млечице. Много твърд, силен, но близо до кожата - като природна стихия ми е този парфюм, че чак ме и вдъхновява да пиша за него  Heart Eyes  Crazy
Дори от блотерчето се влюбих. Дали я има вече в нашата Сефора, или Дъглас, Дебенамс?

# 453
В последния брой на Ел има тест на нов парфюм на Прада - Ла Фем. Пренесе ме в някакви други вселени, има  любимата ми тубероза и непознатото ми (в парфюм) лека, но твърда нотка на пчелно млечице. Много твърд, силен, но близо до кожата - като природна стихия ми е този парфюм, че чак ме и вдъхновява да пиша за него  Heart Eyes  Crazy
Дори от блотерчето се влюбих. Дали я има вече в нашата Сефора, или Дъглас, Дебенамс?
Не. Peace

# 454
  • Пловдив
Момичета, спомняте ли си миналата година имаше ли намаления покрай ЧП в Прити шоп и Феери- Стара Загора? До този момент не виждам никакви индикации за подобни екстри и не мога да си организирам щенията.

# 455
бЗ и Дъглас 15% + 5 % с карта лоялен клиент. Crazy

# 456
Някой има ли идея МАС дали ще направят някакво намаление сега?

# 457
  • Карлово
В предишни теми четох, че он-лайн от щатите пазаруват с доставка до UK доставчик. Мито и такси как се плащат от доставчика ли, след предварителна кореспонденция? От френски сайт не рискувам да поръчам.

# 458
  • гр. София
В предишни теми четох, че он-лайн от щатите пазаруват с доставка до UK доставчик. Мито и такси как се плащат от доставчика ли, след предварителна кореспонденция? От френски сайт не рискувам да поръчам.

Ако става въпрос за сайта на Сефора, мито и ДДС се заплащат още в сайта на търговеца.

# 459
  • Sofia
Свободната пудра на Шанел е невероятен продукт, но е в буркан и не може да се носи в чанта. Аз не бих нито носила, нито вадила някъде, това голямо нещо. Има гъбка да. Не става! Само с четка получавам невероятния резултат. С гъбката само набързо, но се замазва. Трябва голяма, пухкава четка, между чиито косми да попадне пудрата и да се нанесе на лицето, за да светне буквално то.
Нюансите не знам сега как са, защото си имам няколко такива пудри /вк. и коледните лимитки излизали досега, които са невероятни с блестящи частички/, а те са вечни. Аз лично мога да нося и нося различни цветове. Те се напасват и стоят без големи разлики. Нося 22, 30 и 40.
Пробвай хубаво пудрата и веднага ще видиш на място, коя ще ти пасне най-добре.
Цена не знам, защото не съм купувала такава пудра от години.
Аз също използвам свободната пудра на Шанел,номер 30. Светла съм, ФДТ-ни нося номера между 20 и 30. Нанасям я с четка и ми харесва резултата. Цената не помня точно,но според мен беше под 100лв. Ако не ти е спешно за днес, тези дни ще ходя до Прити шоп,мога да проверя и да ти пиша.
Моята Шанелска пудра е 20 clair-translucent 1.С блестящи частички е.Аз съм светла с жълт подтон и се слива идеално.Прекрасна пудра с естествен финиш  bouquetНАнасям я с четката на метеоритите или с тази за руж на РТ.И с двете изглежда чудесно .С гъбката не съм пробвала,но хич не е лоша като материал,с потупване би се получило добре.Успех в избора  bouquet
Последно купувах Chanel Poudre Universelle Libre преди няколко месеца от Прити шоп и по спомен струваше 92 лв.

Благодаря, мацки, страшни сте! Hug bouquet Heart Eyes Всичко във връзка с пудрата ми се изясни, сега остава само да подбера подходящия за мен нюанс. Simple Smile Трябва да търся максимално близък до естествения тен на кожата ми цвят, нали? По възможност, да са 1:1?

lili_78, благодаря за милото предложение, но няма нужда да проверяваш. Hug И аз ще ходя по моловете утре, та ще се информирам от първа ръка. Peace

Chanel не се предлагаше в Douglas, нали?

# 460
  • Down south
Информативно, този петък 11.25 е въпросният "Black Friday", в тукашната (САЩ) Сефора, както и по-големите магазини, които предлагат МАС и пр. клас козметика, вече има намаления, комплекти и т.н.
Това е информативно, ако някой има схема за поръчваме от тук и доставка до България.

# 461
  • в 1001-та нощ
...
   Chanel не се предлагаше в Douglas, нали?

Не, не се предлага  Peace

# 462
  • Sofia
   Жалко. Twisted Evil

# 463
  • Карлово

Ако става въпрос за сайта на Сефора, мито и ДДС се заплащат още в сайта на търговеца.
Благодаря. bouquet

# 464

Общи условия

Активация на акаунт