MAC & Sephora - 37 тема

• 112 710
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
A клиентската карта в BeautyZone носи по принцип 5% отстъпка,или?
С клиентската карта стават 20%, от 25.11 до 27.11.

# 481
Ясно,аз все пак си предпочитам Sephora като магазин(а и съм пристрастна),там и отношението на консултантите е различно,доста по-любезни са от beaty zone и douglas,по компетентни са ми се струва,а и имат Chanel  Mr. Green

# 482
  • Пловдив
Прити шоп в Пловдив миналата година нямаха никакво намаление. Специално минах на деня да ги питам, те казаха, че не участват в такива мероприятия.

# 483
Става въпрос за Прити шоп в Мъ Мол, които може би ще вземе участие в Черен Петък с някакви проценти. На Витошка няма да има намаление сигурна съм.

# 484
  • Пловдив
Става въпрос за Прити шоп в Мъ Мол, които може би ще вземе участие в Черен Петък с някакви проценти.

Пише - до 30%, което пак е нещо, за разлика от нашето Прити, което се изявява като самостоятелна губерния  Crossing Arms и никога не предприема никакви намаления.

Момичета, може ли да ви помоля, ако някоя от вас ще си купува Coco Noir Chanel EDP, да пише къде е най-изгодно, да се опитам да си поръчам поне по телефона, че сърцето ми още кърви след като детето ми счупи 100-ца през лятото.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 12:11 от AlexaS

# 485
МАК- 25% Добре спечелиха ме.
А в Прити Шоп има ли thierry mugler ? ММ иска техен парфюм , БЗ и Дъглас знам ,че има , а в Сефора няма.

# 486
МАК- 25% Добре спечелиха ме.

На всичко ли? Важи ли за поръчки по телефона?

# 487
Не важи са Вива Глам и новата лимитирана колекция. Това е за магазина в The Mall , дали важи за поръчки по телефона , не знам , можеш да се обадиш и питаш.

# 488
Не важи са Вива Глам и новата лимитирана колекция. Това е за магазина в The Mall , дали важи за поръчки по телефона , не знам , можеш да се обадиш и питаш.
Много ти благодаря.  bouquet

# 489
Коледната колекция на Шанел е заредена в Сефора и Леро.

Сефора -20% само утре в Петък за картодържатели. -25% за продуктите на ЕЛ, Том Форд, Дона Карън.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 14:31 от densi

# 490
  • Бургас / София
Е в The Mall ли ще е 25 ....Аз мислих  в Парадайс да ходя ..

# 491
Звъннах в Мак,не може по телефона да се поръчва  Peace

# 492
  • Sofia
Сефора -20% само утре в Петък за картодържатели.

Карта как се вадеше? Май само след покупка над определена стойност? За клиентите без карти отстъпката ще е 15%, нали?

# 493
Е в The Mall ли ще е 25 ....Аз мислих  в Парадайс да ходя ..
Няма -25, освен на ЕЛ.
-20% в Сефора за картодържатели. И в двете Сефори.
Да без карта -15.

Ох, така се радвам че коледната колекция на Шанел дойде и ще има -20%. Heart Eyes

# 494
Сефора -20% само утре в Петък за картодържатели.

Карта как се вадеше? Май само след покупка над определена стойност? За клиентите без карти отстъпката ще е 15%, нали?

По спомен се пазаруваше за над 100 лв за да ти издадат такава.

Общи условия

Активация на акаунт