MAC & Sephora - 37 тема

• 112 671
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Сега ще отида да си купя едно-две от новите, мат червила на Армани и ще прибера, то се е видяло, едно ярко червило от Лешникотрошачката. И още един скинфиниш мисля. ooooh!

Е, точно това и направих, което и написах и съм доволна. Heart Eyes Само скинфиниша не взех, защото се беше свършил и аз много се ядох защото вчера вечерта го имаше. Ще докарат пак, те ще са перманентни.

Нанасям свободните пудри с голямата червена четка за пудра на Диор или същата червена на Герлен. Може и с големите на Мас.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 21:05 от densi

# 571
Здравейте мили приятели от bg-mamma .След дълъг прочит на  почти всички коментари се обръщам към вас с молба за помощ  Embarassed в последните няколко седмици съм на тема маркова козметика ,но след толкова много търсене главата ми лудна  Grinning след коментарите които изчетох разбрах че малко не съм в крак с модните тенденции за грим (контуриране и хайлайтване  Laughing )и затова реших да се допитам до вас какво бихте ми препоръчали за грим ?
Въпросите ми са следните:
1.Какъв грим да си закупя - фдт - колко броя - един и два ?   ; четки - какви? ; палитра за контур - каква? ; палитра за хайлайтване ; пурда -каква ? и изобщо каквото друго се сетите  Grinning
2.от къде да ги закупя (тъй като изпуснах черния петък ,подаръка ми ще бъде за коледа Simple Smile )
3.видях  в предишни коментари че споменавате че за закупени продукти на стойност 150 лв получавам безплатен грим и също така името на Георги (консултант който би ми помогнал в избора на грим ) -къде мога да се възползвам от тази привилегия  Grinning

Изобщо всякакви ваши мнения ще ми бъдат от полза  Simple Smile (до сега използвах само фдт , спирала ,червило и молив ,но искам да започна да експериментирам и с други козметични средства)
Бюджета с който ще се поглезя за предстоящите празници е 300-350 лв ,надявам се да се включа в тях и да мога да закупя препоръчаните неща от Вас Simple Smile  Simple Smile Simple Smile
С нетърпение очаквам вашите отговори
Поздрави Еви

# 572
  • Бургас / София
Мен ме е яд, че не минах през The Mall аз се върнах в Парадайс в пика след работа и до вечерта си имаше метеорити и много ги мислих . Искаше ми се и аз да посетя Мак, но си имам и ружове и скин финиши. Мислих и един сет на Ланком от ЛФ, ама беше свършил, но мисля че пак ще го пуснат там беше на 45 лева, а в Сефора подобен на 100...Да, вярно че в сефора сета беше с цялата серия с Годжи Бери + Генефик, а в ЛФ е само от нощната маска 15 мл и лосиона пълен размер и спирала мини, но пък си заслужаваше.

# 573
  • София
Аз също вчера не участвах в общата какафония, а само купих подаръци, които бях набелязала предварително - предимно сетове от Дъглас и ЕЛ.
Пробвах новите червила на Ланком в Дъглас, но на първо четене не съм кой знае колко впечатлена,особено и за цената им.

# 574
А и аз пробвах червилата на Ланком вчера и не си харесах. Толкова са хубави по картинките, но аз съм преситена и не ме грабна някое за покупка. Цена не видях.

# 575
Дъщеря ми си е купила вчера от Mac чатка и лайтенър, доволна е. А аз съм изумена какви шашави неща има по света - четката от коса, второто свети в розово.

# 576
  • София
Истината е, че в България "Черния петък"  е отскоро "внесен" ден и търговците нямат културата за него. (според мен) Едва ли и ще има такива намаления, както например в САЩ, откъдето тръгва всичко.
Абсолютно  Peace . И не само за черния петък.
И аз се присъединявам към питането на evi4ka94 за грим сесиите. И Тони като име се споменава или нещо бъркам . При положение, че си имам всичко, единствено хубав фон дьо тен и пудра бих искала да купя - мога ли да направя такава грим сесия (след като пише под формата на закупени продукти, а аз не искам да купувам всичко от до, понеже си имам)?
 За смесена кожа търся средно покритие, естествен финиш и дълготрайност: Double Wear Estee Lauder или Les Beiges Shanel?  Пудра матираща (евентуално и нещо от рода фотошоп ефект относно порите Thinking)? Засега се бях спряла на двете Light Reflecting Setting Powder Nars, но и за тях в коментарите пише, че на снимки със светкавица лицето не изглежда добре... Благодаря  Hug
evi4ka94, с каква кожа си и какъв ефект търсиш? Четки от по-бюджетните Real Techniques, може би също Zoeva, . Има и на други марки също. За палитри за очи - аз сега се ориентирах към Zoeva да ги пробвам. Да видим какво ще стане след като пристигнат палитрите... Фон дьо тен - евентуално 2 броя - един за зима/пролет, един лято/есен в случай, че имаш промени в тена на кожата.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 12:55 от Vesika

# 577
  • София
Момичета, а пазарували ли сте от английския сайт на Мак?  newsm78 Сега намерих червилото, което си бях харесала вчера, но беше изчерпано? Излиза близо 36лв, а ако не се лъжа тук е 44лв.

# 578
  • гр. София
Момичета, а пазарували ли сте от английския сайт на Мак?  newsm78 Сега намерих червилото, което си бях харесала вчера, но беше изчерпано? Излиза близо 36лв, а ако не се лъжа тук е 44лв.

Да, до превозвач.  Peace

# 579
Вчера и аз се разписах, но с малко покупки. Един beauty blender, спирала и червило от Mac. Наистина евала на мацките в Mac. Изключително любезни въпреки цялата лудница и много бързи, обръщаха внимение на всички. Имаше малко опашка, но се преодоляваше. В Сефора не чаках изобщо.

# 580
В гръцката Сефора намалението за Шанел беше 40%.... Направо ми се искаше да приемам поръчки от България и да ви донеса нещата...

И един въпрос - имам пудрата на Бен Най, но ми препоръчаха свободната на МУФЕ или HD на МУФЕ...С мазна кожа съм, четох в нета, но искам да се консултирам и с някоя от вас, която е ползвала и двете и може да ми ги сравни. Ефектът, който търся е фиксиране на грим, включително под очите и премахване на лъскавина, както и некомедонен ефект, защото кожата ми е е и лесно раздразнителна и склонна към образуване на черни точки....

С коя четка нанасяте подобни пудри?

# 581
В гръцката Сефора намалението за Шанел беше 40%.... Направо ми се искаше да приемам поръчки от България и да ви донеса нещата...

И един въпрос - имам пудрата на Бен Най, но ми препоръчаха свободната на МУФЕ или HD на МУФЕ...С мазна кожа съм, четох в нета, но искам да се консултирам и с някоя от вас, която е ползвала и двете и може да ми ги сравни. Ефектът, който търся е фиксиране на грим, включително под очите и премахване на лъскавина, както и некомедонен ефект, защото кожата ми е е и лесно раздразнителна и склонна към образуване на черни точки....

откъде мога да си купя пудрата Бен Най в България? Банановата?

# 582

Аз не съм доволна от пудрата на МУФЕ, два часа след нанасянето й лъсвам, също съм с мазна кожа. Други пудри и то от дрогериен клас при мен се справят доста по-добре.  Peace

# 583
Отникъде.

Аз харесвам бялата, матираща, свободна пудра на Муфе. Харесвам и Бен.

# 584
  • Down south
Отникъде.

Аз харесвам бялата, матираща, свободна пудра на Муфе. Харесвам и Бен.
Провокирана от коментариите в темата и съответно отзивите за този продукт, поръчах Ben Nye Luxury Banana Powder. $9 (извън БГ съм), да си призная за първи път чета за него.
"Проба-грешка" очевидно се явява мойта орисия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт