MAC & Sephora - 37 тема

• 111 756
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Права си, наистина. Всеки има различни изисквания към сенките, аз държа например да издържат страшно дълго и да са силно пигментирани, също ползвам база. Ще обиколя из Сефора идната седмица и ще ги пробвам на живо. Благодаря за мнението.  Hug

# 661
А има ли ги Гранд кафе в нашата Сефора още? И на каква цена са? МЕрси

# 662
А има ли ги Гранд кафе в нашата Сефора още? И на каква цена са? МЕрси
90 лв. В Дъ Мол мисля няма от вчера, в Парадайз май има още. Обади се и попитай за най-точна информация, защото тя се мени постоянно. Hug bouquet

# 663
Харесах си едно червило Сефора в цвят който търся.Наша съфорумка ми го предложи .
Нямаме такъв магазин в града в който живея и има ли начин да си го поръчам онлайн ??

# 664
  • Бургас
Обади им се и ще ти го изпратят до където желаеш.Телефона им го има на първа страница.

# 665
Обади им се и ще ти го изпратят до където желаеш.Телефона им го има на първа страница.
Много благодаря Simple Smile Днес по късно ще им се обадя  Hug

# 666
Здравейте, момичета  bouquet
Извинявам се за нахлуването в темата, но искам да попитам дали някой случайно има информация за тази красота http://chicprofile.com/chanel-camelia-de-chanel-illuminating-powder дали ще бъде заредена тук?

# 667
Явно съм се объркала.Много е красива. bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 16:30 от Nadeto...

# 668
  • София
Нее, тази красота е хайлайтър. Към колекция Пролет 2017.

Според мен ще я има тук. И аз нямам търпение за нея  Heart Eyes

# 669
  • гр. София
Не, това е нов продукт - хайлайтер. Надявам се да го видим и по нашите ширини, но най-вероятно няма да дочакам и ще го поръчам като го видя в някой сайт в UK.

# 670
Ох, и аз го чакам с нетърпение.

# 671
Ох, понеже прочетох International Launch Date – before Christmas 2016 at Chanel Boutiques and some online shops, та реших, че може би сега ще го пуснат. Ще се чака явно Heart Eyes

# 672
И аз въздишам по бъдещата Камелия на Шанел  Heart Eyes  Heart Eyes Попремина ми вълнението от коледните колекции и вече съм на вълна пролет 2017  bowuu Набелязали ли сте си нещо от предстоящите лимитки? Гледах много некачествени снимки на новите метеорити, но не ми хванаха окото. Пудрата роза на Ланком изглежда интересна, но сякаш в YouTube преди време блогърите масово показва руж роза, та не знам до колко е оригинално.

# 673
# 674
Е, няма нужда от линкове, при положение че ще си я купим всичките за по 100 лв. само след месец и половина. Wink
Със сигурност ще купя розата на Ланком.

Общи условия

Активация на акаунт