Лунна диета

• 98 477
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • have faith and be patient ..
11 февруари 2017 - 02:34:03 ч. - пълнолуние , т.е. цялата събота  Peace

# 211
а започвам от 24ч на 10.02.2017 до 24ч на 11.02-само течности ли.Фрешове може ли?

# 212
И аз съм на линия от днес, за сега съм без прегрешения, цял ден на фрешчета, смутита вода и чай. Успех на всички!

# 213
  • Велико Търново
И аз съм на линия от днес, за сега съм без прегрешения, цял ден на фрешчета, смутита вода и чай. Успех на всички!
Толкова съм дебела, Ванче, че нито един от моделите на Галиано не ми стават....Надявам се до мяй да мога пак да пазарувам от теб CrazyУспех и на теб!

# 214
Сискааа  Heart Eyes Laughing Grinning ще намерим дънки Simple Smile надявам се и аз да се вмъкна в по-малък скоро Simple Smile.

# 215
Момичета аз започнах да ходя при едно момиче на вакуумен масаж с някаква ръкохватка с  триролкова, машината и е българска и съм много доволна, вече съм към края на курса и ще взема още един пакет разпитайте страхотна разлика!

# 216
  • София
Здравейте!  Hug
Мълчите си, нищо не казвате...
Аз се завръщам след почти двумесечна почивка. Не бях съвсем стриктна, но като за начало... става.
До следващото луДуване  Heart Eyes

# 217
  • Велико Търново
Изкарах три дни на кефир, но в следващия месец няма да лунувам. Включих се в предизвикателството на joyfitness, което за начало е 4 седмици, всеки ден ще си снимам и изпращам храната на създателката му. Аз проблем с режимната храна нямам, обаче имам с количествата Blush

# 218
  • София
Здравейте, кога е следващата дата за лунуване?  Simple Smile

# 219
Здравейте, има ли лунуващи Rolling Eyes Rolling Eyes ? Вие сигурни ли сте за този кефир от Лидл(много е вкусно), дали може на лунна? newsm78 newsm78 newsm78 А какъв кефир пиете, дайте малко инфо ?

# 220
  • София
Това което аз съм виждала да го представят като кефир в Лидъл - не е.  То е блъскано със захар. Пия натурален от Берьоька, в бели бутилки. Знам, че и на Хармоника е добър.

Днес и аз ще лунувам.

# 221
  • Козлодуй
Здравейте, има ли лунуващи Rolling Eyes Rolling Eyes ? Вие сигурни ли сте за този кефир от Лидл(много е вкусно), дали може на лунна? newsm78 newsm78 newsm78 А какъв кефир пиете, дайте малко инфо ?
http://www.berezka.bg/produkti/kefir-ryazhenka  - ето това е кефир Simple Smile Това в Лидл е някакъв йогурт със отвратително плодово желе отдолу и отгоре покрито с подобие на мляко аз му казвам сурогат на мляко Simple Smile

# 222
Благодаря ви момичета, а от кой магазини си го купувате, не съм го срещала никъде?

# 223
  • София
От Берьозка, ама може и Хармониката да пробваш, аз не съм я все още, защото около нас няма.

Днес лунувам, приключих на чаша кефир, надявам се да изхвърля излишната вода.

# 224
  • София
Здравейте, лунни момичета!  Hug
Вчера не бях много стриктна  Embarassed хрупах бадеми и пих една бира...
Но за сметка на това продължавам и днес на смути и кисело мляко.
До новолуние, момичета!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт