Лунна диета

• 98 467
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пак съм на линия. Нещо последните пъти не ми се получава...  Sad

# 241
  • Sofia
На фреш не мога, остъргва ме и много огладнявам от него. Днес на 3 смутита по 500 мл ми беше добре. Не съм много гладна. Умрях от студ обаче.

# 242
Здравейте, от началото на тази година спазвам лунната диета всяка седмица,като приемах вода,чай и фреш, случвало ми се е да прегреша с чаша бяло вино или 1-2 ябълки,но като цяло се справях и се чувствах много добре. Вчера също бях на лунната диета и я изкарах само и единствено на вода, а днес се чувствам зле и отпаднала. На Вас случвало ли Ви се е? Интересно ми е и тези  от които я практикуват от повече време да споделят резултати,ако може?
Хубав и усмихнат ден  Wink

# 243
  • София
Здравейте, от началото на тази година спазвам лунната диета всяка седмица,като приемах вода,чай и фреш, случвало ми се е да прегреша с чаша бяло вино или 1-2 ябълки,но като цяло се справях и се чувствах много добре. Вчера също бях на лунната диета и я изкарах само и единствено на вода, а днес се чувствам зле и отпаднала. На Вас случвало ли Ви се е? Интересно ми е и тези  от които я практикуват от повече време да споделят резултати,ако може?
Хубав и усмихнат ден  Wink

Нормално е да се чувстваш така след чисто воден ден. Пийни чайче с мед или фреш и веднага ще ти стане по- добре. Simple Smile
Браво за волята!
Аз вече не мога само на вода. Снощи смотах няколко бисквити, докато се усетя, че лунувам  Embarassed Сега продължавам на смутита.
Лунувам от 10 години (тогава отказах цигарите), като правя почивки по няколко месеца отвреме на време. Много ми е добре! И държа килограмите  58- 59.

# 244
  • Sofia
В резултат на вчерашното лунуване днес съм -1,2 кг. Доволна съм.

# 245
  • с трима мъже :)
Привет, момичета
Напоследък не ми остава време да се разпиша, но на два пъти лунувах и без да се отчета  Peace

Като гледам, луната днес започва вечерта, пък аз още от вчера от обяд съм я подкарала  Embarassed

3 април 2017
21:40:34

Мислех да изкарам днес лунен ден и утре да го направя плодов (със захранване от обяд).
Ми... така ще го направя, вече съм го почнала  ooooh!

# 246
  • София
Привет лунуващи момичета,
За втори път се включвам в диетата, като първият път беше миналата седмица и без проблем издържах на 1 л фреш от портокал, но днес реших да пробвам само на вода и сега се чудя дали няма да припадна след малко?
Едвам гледам, вие ми се свят, изобщо не е лесно. Няма от къде да си взема нито фреш, нито мед в момента до 19ч., а и трябва да пазарувам след работа, ще издържа ли? Какво показва опитът ви? Страх ме е да не ми падне пердето и да се си купя 1 кроасанче в миг умопомрачение Mr. Green

# 247
  • Велико Търново
Направи си един айрян като се прибереш PeaceЦелта ни е да сме основно здрави, а не само слаби Simple Smile
Сега отивам да правя кюфтета капрезе за мъжа ми и здравословни мъфини за децата, днес съм спортувала двуразово и на работа съм била, така, че не си сама Heart Eyes

# 248
  • София
Но как така айрян, нали само фрешове и чай с мед можеше?
Явно има индивидуални вариации на тема луна Laughing
А да ви питам в дългосрочен план отслабвате ли, защото аз от сваленото 1.5 кг от миналата седмица и помен нямам и съм в изходно положение Sad

# 249
  • Велико Търново
Към момента се храня по Зоната и там има вариация айрян.Ако цял ден седях можеше и да изкарам на вода, обаче с оглед на ежедневието си изкарвам на айрян, а преди като съм лунувала съм пила фреш от грейпфрут Peace
Ако се разчита само на един ден лунуване, няма да стане.

# 250
  • София
Здравейте, лунатички  Heart Eyes
Вчера изкарах на плодово смути (череши и цвекло), вода и кафе. Вечерта сгафих с няколко бисквити  Embarassed
Днес цял ден на зеленчуково смути и чай. Сега хапнах яйца.
Долунуване!  Hug

# 251
  • София
Аз не знам как, но издържах цял ден само на вода, чай и кафе без мед или захар! За пръв път през живота си успях и дори не ми беше много лошо тази сутрин. Остава днес да не се разям пак сладко и ефектът да отиде на кино  Praynig

# 252
 bouquet Някой днес да пълно-лунува?  Mr. Green

# 253
  • с трима мъже :)
Сега виждам, че днес има лунуване. Така или иначе нищо не съм хапвала все още, мисля да се включа  Peace

На този етап, бройте ме и мен Simple Smile

11 април 2017
09:09:21

# 254
  • Велико Търново
Ще лунувам айрянесто Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт