Лунна диета

• 98 461
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Бройте и мен днес. Литър фреш и литър смути. И мнооооого вода.

# 256
Ще лунувам айрянесто Mr. Green
И аз.За трети път през живота ми сега лунувам.Не харесвам смути,фреш обичам само от портокал и лимон.Страхувам се да вкарам толкова захар за цял ден и какво,какво-айрян.Чай не пия.Не ми е много трудно,но си станах с главоболие и от това ми е зле.Все още не съм на никакъв режим.

# 257
  • Sofia
Литър фреш ми дойде много. Приключвам деня на литър смути, 300 мл фреш и 2.5 л вода. Утре ще докладвам резултати.

# 258
Ех, чета ви и ме изкушавате да пробвам с тези по-опростени лунувания, хихи. Ще взема другата седмица и аз да се включа Simple Smile

# 259
  • Sofia
Скромни -700 гр след вчера, но и на това съм доволна. Ще се опитам и днес да изкарам на фреш и смути, най-много да добавя някой плод или шепа ядки.

# 260
Юху, отчет - преборих я тази пълна луна  Mr. Green Изкарах на половин литър фреш ябълка и киви, някакъв много ароматен чай и вода. Този път ми беше от сравнително лесните дни - нямаше главоболие, гадене и т.н, само малко ми стана студено вечерта.  Simple Smile

# 261
  • София
И аз удържах фронта пак само на вода и 1 чай с мед, но ми беше адски трудно, само се будех от глад цяла нощ. Дори резулататът от -1.7 кг не ме радва особено, защото знам, че ще се изпари само за 1-2 дни

# 262
  • Sofia
Ани, ако ти се изпарява целия резултат значи нещо не правиш както трябва в храненето след луната. Нормално е да загубиш някаква част от резултата, защото организмът е обезводнен от гладуването и си наваксва водата. Но целия да го загубиш за 1-2 дни не би трябвало. Нали разбираш, че няма никакъв смисъл да гладуваш 24 часа, ако после ядеш каквото и колкото си искаш? Така само си забавяш метаболизма и после качваш още по-лесно. Трябва много внимателно и постепенно захранване след луната. А и по-принцип е добре да внимаваме какво ядем.

# 263
  • София
То я ясно, че така, ама пуста лакомия за сладко ме проваля  Mr. Green Уж се опитам да се ограничам напоследък, защото то и въздухът вече взе да ми се лепи на 44 г., но не е лесно като обожаваш сладко.
А и да си призная, не съм и чела какво трябва да е захранването, днес си хапвам както обикновено, ще се чете началото на темата май Embarassed

# 264
  • Sofia
Ани, каквото след всяка диета - нискокалорично и постепенно. Започваш с плодове и зеленчуци, постепенно добавяш кисело мляко, варено яйце, постно месо, риба... Чак накрая ориз, картофи и подобни. А за хляб, сладко, газирано и алкохол забравяш.  Mr. Green Естествено, това е идеалния вариант. Всеки се доближава да него колкото може. Един повече, друг по-малко.

# 265
  • София
Савина, мерси за инфото за захранването! Аз почти никаква диета не съм правила през живота, още по-малко лунната, и затова не съм наясно с тези неща. Накрая на деня ли или в рамките на няколко дни се достига до ориз, картофи и т.н?

# 266
  • Sofia
В рамките на няколко дни. И пак зависи колко кг искаш да сваляш.

# 267
  • София
Този път пропуснах- уж опитах, ама несериозно  Embarassed
Светли празници, момичета!

# 268
Вчера забравих да споделя след лунуване -1,100.Вчера бях на супа от лапад и 1 ябълка.Доста супа приех.Днес ще е нещо подобно.Сигурно ще включа и пилешко.

# 269
Привет, момичета! Честит Великден!

Гледам, че утре има лунна фазичка и реших от днес да почна детоксикацията след празничните прегрешения. Засега съм само на лимонов сок и кафе, вечерта мисля да пия смути с мляко от кашу или някакъв доматен сок с пресен магданоз или каквато друга прясна подправка ми се разхожда из хладилника.  Mr. Green
Някой с мен утре за официалното лунуване? bouquet

Последна Четвърт
на 2017-04-19 13:00

Общи условия

Активация на акаунт