Лунна диета

• 98 457
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Някой с мен утре за официалното лунуване? bouquet
Аз се включвам утре. На смути.

# 271
  • в града на вечния купон
включвам се от днес само със салата- привечер

# 272
Добрютро от мен!  bouquet
Вчера го изкарах на смути от мляко от кашу, блендиран с мнооого малко банан и една фурма за разкош и вечерта чаша доматен сок с магданоз. А, забравих и половин ябълка, защото не ме хващаше сън и към 23.30 оглеждах с хищен поглед инвентара на хладилника и други кухненски шкафове.
Днес още не съм решила как ще го карам, толкова подпухнала се чувствам след празниците, даже някакъв обрив ми излезе - от яйцата, боята на яйцата или агнешкото  Tired

Айде, леко лунуване от мен!

# 273
Аз мисля да лунувам на айрян! За първи път ще лунувам и не съм много наясно. Така че ще следя темата.

# 274
Понеже спазвам Зоната- там лунуването е на айрян. Купила съм 1 литър за днес.
Успешно и леко лунуване !

# 275
И аз стартирам с водата. С час закъснение ама айде, хихи. Успех, момичета, и много минуси  Peace

# 276
Понеже спазвам Зоната- там лунуването е на айрян. Купила съм 1 литър за днес.
Успешно и леко лунуване !
каква е тази зона?

аз знам, че може ад се пие само вода, чай без захар, плот но по изключение и сокове-фреш

# 277
Да и аз винаги до сега съм знаела, че само вода и чай е на лунуването.
Радост във форума има тема "зоната и ние 14" и доста обяснения какво е Зоната  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=972962;topicrefid=19

Аз пропуснах, вчера бях на плодове и зеленчуци, ядки и семена. Днес също, но щом е само час се включвам и аз. Ще го карам на вода с лимон или на Мандал Бал, че имам и искам да го допия да не иде зян  Mr. Green
Успех на всички, сега ще проверя утре до колко е Simple Smile

# 278
не ми се влиза в тази тема

ще си я карам както знам

# 279
Зоната е хранене с определен % протеини, въглехидрати и мазнини. Когато си на Зоната може да изкарваш луната на айрян- по 4-5 пъти на ден вместо да  ядеш мазнини, въглехидрати и протеини.

# 280
И аз пак съм на айрян.

# 281
Аз съм с малко прегрешение тази вечер, но пък карам само на вода, та това компенсира Peace

# 282
нарушение само с една ябълка и малко салата, не можах ад издържа, но и днес ще съм само на салата.

# 283
Изкарах успешно с айрян.

# 284
Момичета, днес ли се започва лунуването или вчера беше?

Общи условия

Активация на акаунт