Лунна диета

• 98 452
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Хелоу от мен! Аз съм на линия от сутринта за новолунието Simple Smile

Новолуние
на 2017-04-26 15:18

bouquet

# 286
И аз ще лунувам, обмислям да започна от 12:00ч, но да видим.
Планът е - само на вода, както винаги. Хапнах малко овесени ядки сутринта, да видим дали ще спомогнат за отводняването, макар че след тях за обяд имаше други не до там полезни неща Mr. Green

# 287
И аз се включвам. Grinning

# 288
Благодаря! Включвам се:)

# 289
Как сме, момичета Simple Smile
Аз за обяд си "сготвих" половинка фреш ябълка и малини, че почнах отпреди официалното начало на фазата. Засега удържам фронта, макар че ми дойде и ще е трудничка лунна фаза, нооо няма да се давам, я  bowuu Mr. Green

# 290
  • София
Охооо, сериозна компания се заформи  Heart Eyes
Хайде наздраве... с чай от бъз  Grinning
Иска ми се да успея, че нещо се излагам напоследък...
Успех!

# 291
Kак сте, момичета прекрасни   bouquet
Изкарах вчера на фреша от ябълка и едно смути от ядково мляко и замразени ягоди, но умрях от студ вечерта. Хубавото е, че заспах сравнително рано от умора и нямаше време да разсъждавам колко съм гладна  Laughing
Днес имам операция при зъбар и вече хапнах ябълка и на обяд съм си приготвила  обяд,  chef че после ще пия антибиотик.

До следващото лунуване  Heart Eyes

# 292
Аз не лунувах. Снощи се появи повод за почерпка и нямаше как да откажа, а и цял ден почти не бях пила вода така или иначе. Другият път по-сериозно Simple Smile

# 293
  • София
Аз продължавам с лунуването. Не бях лунувала от много време и очаквах да ми е по-трудно.

# 294
Трети пореден път ми е сега.Доста трудно за разлика от предишният път.Вчера между 18ч. и 21ч.много ми стържеше.Наливах се и така.Днес малко ми е замаяно и започна както друг път по това време на годината алергия на очите.Ще се справя до края. GrinningКога е следващото лунуване да си чукнем среща тук? Sunglasses

# 295
  • София
Е чакай, то това още не е приключило, имаме още 4 часа. Grinning

Иначе следващото е другата сряда 3 май 2017  05:48:06.

Този път карам само на вода аз, дано устискам оке 4 часа.

# 296
Лунувах без проблем. Както винаги ми беше ужасно студено. Само един пречистващ ден и кожата ми е като на бебе-гладка и мека. И съм -1кг. Другата седмица пак  bouquet bouquet bouquet

# 297
Аз свалих сигурно 500-600гр.Да видим дали ще ги задържа.Първият път си ги върнах след 1ден,а бях на супа от лапад.Вторият ги задържах,не си спомням как се захраних.Сега не знам,ще видим.
Е чакай, то това още не е приключило, имаме още 4 часа. Grinning

Иначе следващото е другата сряда 3 май 2017  05:48:06.

Този път карам само на вода аз, дано устискам оке 4 часа.
Като мине нощта ми е лесно.Вечерите преди това са ми тежки.Денем нямам проблем.Затова бях толкова нетърпелива. Simple Smile

# 298
Здравейте, момичета, bouquet
Утре някой ще лунува ли?

# 299
  • Пловдив
Аз ще лунувам Grinning. За първи път ще ми е. Дано да успея Laughing

Общи условия

Активация на акаунт