Лунна диета

• 98 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз мисля направо утре на закуска. 9 и нещо ми е късно за вечеря.

# 496
  • София
За втори път пробвам лунната диета.
Днес ми е изключително лесно, пу-пу-пу!
Още не съм огладняла, само главата малко ме боли. На 1 кафе, 1 фреш от морков и червено цвекло и 2 чая съм до момента. И много вода Simple Smile
Мисля засега да не вечерям, да видим дали ще удържим фронта!
Благодаря ви, момичета! Вие ме запалихте по това, дано има ефект!  Hug

# 497
Аз приключих,очаква ме празнична вечер-
1  кг съм надолу!Доволна!
До другият път!

# 498
  От, аз пък ще яечерям, иначе няма да мога да спя.

# 499
Момичета, внимавайте със захранването, много е важно! Никакви меса, въглехидрати, твърди храни! Без кисели млека, сирене, хляб! Зеленчукови супи-най-добре!

# 500
  • София, Лагера
Аз мисля да вечерям 1 варено яйце. Гладна съм и ми е много отпаднало. Изпих 10 литра вода сигурно. И половин литър сок от портокал. Не бях поемала захар от 2 седмици.

# 501
  • Бургас
Никакви меса, въглехидрати, твърди храни! Без кисели млека, сирене, хляб! Зеленчукови супи-най-добре!
За въглехидратите и твърдите храни съм съгласна. Кисело мляко, хляб - също.
Обаче за месото не съм. Идеално ми влиза някакво хубаво месце с малко зеленчуци и/или варени яйца. Перфектно се чувствам после.

# 502
  • София
Аз съм видна лунатичка Simple Smile
Лунувам от... 10 години. От време на време правя почивки. Последната беше доста дълга- 5- 6 месеца.
Справих се днес- с чай, вода, чаша кефир на обяд и малко ядки вечерта. Ще изкарам до утре  поне до обяд...
Чувствам се страхотно! И се чудя защо толкова дълго отсъствах!?
Надявам се следващия път да съм пак тук!

# 503
  • в града на вечния купон
Аз съм видна лунатичка Simple Smile
Лунувам от... 10 години. От време на време правя почивки. Последната беше доста дълга- 5- 6 месеца.
Справих се днес- с чай, вода, чаша кефир на обяд и малко ядки вечерта. Ще изкарам до утре  поне до обяд...
Чувствам се страхотно! И се чудя защо толкова дълго отсъствах!?
Надявам се следващия път да съм пак тук!

сваляш ли кг или само за задържане на килограите я правиш?

# 504
  • София
По- скоро за очистване на организма я правя, чувствам се "измита" отвътре Simple Smile
Обикновено карам на чай и плодове, ако видя зор включвам и малко ядки.
Този път ще е добре да успея и 2- 3 кг да редуцирам. Панталонът ми вече е по- свободен. 😃

# 505
следващата "луна" е 12 окт. /от 15:26:38 ч./ до 13 окт. по същото време, нали?

# 506
Точно така. Peace
Тези лунувания  от средата на деня са ми най - неприятни и  трудни!
Предпочитам от сутрин до сутрин - по - лесно се настройвам и резултатите са ми по - добри.
При вас как е?

# 507
Аз лично гладна не мога да заспя, та колкото и неправилно да е ще хапна нещо или салатка, или малко ядки, колкото да мога да се унеса.
От днес до лунуването ще съм на зелени смутита и зелени салата+някоя друга ядка за засищане.
Не мога да си  обясня, как е възможно за  2- 3 дни човек да качи 1,5 кг, а после от едно парче торта от пълнозърнесто брашно и кокосова захар- да качи още 1 кг, и тези кг да си стоят и да не искат да разкарват каквото и да направя
Обаче няма да се предам, докато не видя цифрата на кантара, която искам.

# 508
О, на 12-ти съм с вас ако не забравя.
На мен тези фази от средата на деня са ми най-лесни. Започващите сутринта винаги ги правя със закъснял старт Simple Smile

# 509
И на мен така са ми по-лесни. Ще си хапна нормално четвъртък наобяд и после петък към 4 часа и даже няма и да го усетя.
А и имам толкова работа, че времето ми лети.

Общи условия

Активация на акаунт