Лунна диета

• 98 411
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
И аз тук. Ох хванах се на почасова работа с храна и то интересна и различна. Голям контрол ще падне. .

# 511
  • Бургас
Здравейте момичета,
може ли по време на лунуването да пия айрян?

# 512
В оригинала се пие само вода, но всеки го прави така, както му е удобно. Някои пият всякакви течни неща, други ядат плодове ... Ако не задържаш вода от него не пречи да го пиеш Simple Smile

# 513
  • Бургас
Благодаря Зизу  bouquet

# 514
Аз ще пия кефир.

# 515
Здравейте и аз се включвам...успех на всички🤗

# 516
  • Бургас
Здравейте момичета,
Вода, чай, кафе. Без подсладители, мляко, сметана и подобни.
Иначе всичко може, но ефектът не е толкова голям  Mr. Green

# 517
Здравейте момичета,
Вода, чай, кафе. Без подсладители, мляко, сметана и подобни.
Иначе всичко може, но ефектът не е толкова голям  Mr. Green
И сокове-плодови и зеленчукови!

# 518
Ох, изпуснала съм тази седмица  ooooh! Нищо, от следващата съм при вас. Исках да сваля 5-6 кг, а качих 2  ooooh!

# 519
хапнах малко вчера сутринта, прибрах се следобяд и ... забравих, че съм на диета ... сетих се чак, когато се наядох до пръсване ... Rage

# 520
  • на последния етаж
Днес ще вечеряте ли? Последно хапнах вчера преди обяд - чаша капучино и две круши. Засега удържам.  Simple Smile

# 521
Аз започнах вчера още от сутринта,така ми е най- лесно.
Като знам,че мога да хапвам почти цял ден,чисто съм изпуснала нещата и вечерта Grinning
Иначе - обичайното 1,5 кг надолу.Ще гледам да изкарам докъм 14,00 и ще се захраня.
До 19.10,22,12 ч ., момичета - екстра час за стартиране!
Дотогава пожелавам и на себе си и на Вас да задържим поне половината от постигнатото Hug

# 522
  • София
Лунувам си! Blush Добре ми е!
Иска ми се и довечера да прескоча, но е рано да се каже. Пиша го успешно.
Долунуване! Kissing Heart

# 523
  • Бургас
хапнах малко вчера сутринта, прибрах се следобяд и ... забравих, че съм на диета ... сетих се чак, когато се наядох до пръсване ... Rage
Хахаха, и аз така забравям, че съм на диета понякога  Joy Сещам се чак след като съм хапнала доволно  Mr. Green
И след няколко такива фала вече се психирах направо, ставам сутрин и си мисля днес какъв ден и трябва ли да ям или не  hahaha Crazy  Joy
Иначе аз съм на линия от вчера към 13ч, имах желанието да изкарам до утре сутринта/към обяд. Сега не съм гладна, но ще видим по-късно какъв акъл ще ми дойде. Така или иначе до към 16ч днес със сигурност ще спазвам.

# 524
ако беше цял един ден без ядене, щях да го запомня по-лесно  Laughing
провали ме това, че сутринта хапнах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт