И отново за поканите за детски рожден ден

• 1 874
  • 9
  •   1
Отговори
  • Троян
Изтърколи се годината и отново идва на дневен ред темата за РД на малката.Досега винаги партито е било с дечицата и техните родители и не ме притесняваше откъм организация и покани.Но сега ще ставаме на 7г и вече сме в първи клас,та малко ми се струва детинско майките да придружават децата си.Държа да отбележа,че родителите ги познавам,в добри отношения сме,но някак си не ми идва да им се обадя и да им кажа:"Тази година не сте желани."Идеята ми е да направя покани за децата,които дъщеря ми ще раздаде и в тях под формата на стихче или шегичка да обявя,че РД ще е само за децата.Но нещо не ми идват думите...Моля за предложения или как вие решавате тази ситуация?

# 1
Мила/Мили ....Ани/Иване, каня те на моя празник!
И понеже вече си голяма,
остави я вкъщи мама,
малко без деца да се позабавлява!

А пък ти ела с усмивка и настроение
другото ще е от мен -
чакам те с голямо нетърпение.

Това го измислих на прима виста, дано помогне Simple Smile

# 2
Напротив, казваш си в прав текст - партито ще е само за деца, ще ги вземете от еди си къде си в толкова часа... и това е Simple Smile
Ако не искат няма да дойдат.
А и не всички деца ще искат да стоят сами - макар и 1 клас Simple Smile

# 3
  • Троян
Напротив, казваш си в прав текст - партито ще е само за деца, ще ги вземете от еди си къде си в толкова часа... и това е Simple Smile
Ако не искат няма да дойдат.
А и не всички деца ще искат да стоят сами - макар и 1 клас Simple Smile

Ами нали все гледам да не обидя някой.Пък на повечето РД,на които дъщеря ми ходи,все канят и мен.Вярно,вече се случва да отказвам да я придружавам,но като че ли на майките им е все още притеснено да оставят децата без надзор.

# 4
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нормално е да им е притеснено,все пак ти носиш отговорност за чуждо дете.Аз лично за толкова малко дете не бих поела отговорност.

# 5
Наистина ли би поела отговорност за толкова много деца/малки/? Не си слагай таралеж в гащите..

# 6
  • Троян
Наистина ли би поела отговорност за толкова много деца/малки/? Не си слагай таралеж в гащите..
Всъщност не разбирам защо не?Децата няма да са много-6-7 момичета,ще има аниматор,който ще ги забавлява и става въпрос за 3-4 часа.И вкъщи,когато идват на малката на гости се събират поне още 2-3 деца.Пък и всички са 7-годишни.Само на мен ли ми се струва,че вече не са малки?

# 7
Всъщност не разбирам защо не?Децата няма да са много-6-7 момичета,ще има аниматор,който ще ги забавлява и става въпрос за 3-4 часа.И вкъщи,когато идват на малката на гости се събират поне още 2-3 деца.Пък и всички са 7-годишни.Само на мен ли ми се струва,че вече не са малки?
Не знам ,на мен ми се струват малки. Бих оставил малко дете,на рожден ден,когато вече  е способно само да ходи и да се прибира от училище.

# 8
Иначе ако наистина си решила да не каниш родителите,трябва да им кажеш в прав текст,че е само за деца, защото те ще си мислят,че са поканени по дефолт с децата.

# 9
Утре ще празнуваме 10-тия РД на синковеца. Да си призная очаквам и родителите. Даже съм сигурна, че ще дойдат, не защото се притесняват за децата си, а защото и те искат да се позабавляват, да се видим и така. На мен не ми пречат. Даже си мисля, че е по-добре. Децата ще се забавляват в една зала, а ние ще пием в другата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт