АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 589
  • 695
  •   1
Отговори
# 150
  • София
То май всяко приложение си има собствено виждане hahaha Аз съм с термин 30 април или 1 май, според това дали съм въвела дължина на цикъла като критерий или само дата на последна менструация и утре влизам в десета седмица - това според приложението на телефона, лентичката на бг мама и кръгчето, с което ги смята док. Знам, че неговите съвпадат с моите изчисления, защото ме вика на преглед този петък и си спомням, че ми каза - да го докараме до девет седмици и половина Laughing

Пфу, колко е рано...

Момичета, някой друг има ли проблем с виждането на лентичките ми? Аз си ги виждам Rolling Eyes

# 151
  • София
Ох,тези изчисления стават все по трудни  hahaha Аз съм с термин 29 април,но лекарката каза,че вероятно ще родя май,тъй като ми е объркан цикъла и не е ясно колко дни е,а според един сайт,който намерих и ми изкарва истинската дата на зачеване съм в 8ма седмица и няколко дни  Joy Белинда,виждам ти лентичките без проблем  Hug

# 152
Момичета успешни прегледи днес, да се отчетете после ☺ И аз нямам ясно изчислен термин, сама си го сметнах по календарите. След като отода на преглед ще знам вече, ама ъой е след месец та ще си почакам ☺Аз ще съм секцио, така че го смятах мякъде след Великден ще е събитието, само да устискам до тогава ☺

# 153
  • Пловдив
Успех на прегледите днес!
Манха, сподели ли вече? Как реагираха на новината?  Grinning Няколко от колегите ми вече знаят, но и аз мисля днес да си признавам пред всички - и без друго тумбакът ми вече ще проговори вместо мен.

# 154
Занпритесненията, май този път съм доста по-отпусната. Предната бременност бях като пружинка. Сега нито чета, нито гледам неща.

Иначе вчера бяхме на сватба, сега блавобол, вратобол и каквото се сетите, а изпих половин часа бяло вино с лед, не е от това. Явно силната музика и годинките де усещат.

Записвате ли вече час за втората фм? Там май трябваше рано да се реагира.

# 155
Момичета, някой друг има ли проблем с виждането на лентичките ми? Аз си ги виждам Rolling Eyes
Виждат се -  две големи момчета, бъдещи батковци, дано на една девойка да са този път Simple Smile

Записвате ли вече час за втората фм? Там май трябваше рано да се реагира.
В петък съм на първа ФМ, ако даде господ всичко да е ОК, ще мисля за втора евентуално в София, че май ми се пада да съм там. За сега не го мисля още, нека мине в петък всичко наред Praynig Hug

# 156
Аз във форума бях до тук. Не очаквах такова отношение от повечето Ви, въпреки че съм от самото начало.
Пожелавам Ви лека бременност и хубави бебчета през пролетта на всички Ви.
Лек и спокоен ден от мен.

# 157
Успех на прегледите днес!
Манха, сподели ли вече? Как реагираха на новината?  Grinning Няколко от колегите ми вече знаят, но и аз мисля днес да си признавам пред всички - и без друго тумбакът ми вече ще проговори вместо мен.
Споделяйте опит и на мен ми предстои скоро,  не че ще пропадне администрацията без мен, но.... Mr. Green

# 158
  • Бургас
ЕЕЕ, ама изчитане нямате, а помня, че вчера сутринта ви четох в предната тема. Ама съм заспала, преди да успея да отговоря. Значи, ако е фейсбук - не излизам, тогава когато малката ми позволи да се докопам до телефона. Защо не е толкова стриктна към баща си? Това е някакво лично отношение  hahaha

При нас малко неприятни емоции, но няма да ви занимавам. Само ще споделя, че ме схвана плексита жестоко. От цялата ми дясна половина само крака си усещах. Днес вече съм по-добре и се добрах до офиса. Не ми се излиза в болничен. Макар че ми се излежава на дивана пред тв. А единствения начин да го направя пълноценно е да съм сама в къщи. Само аз и кучо гушнати. Ама той нещо взе много къчове да хвърля, та май ще го отказвам от близости.
Сутринта водих и малката на градината /обикновено я води мъжът ми с колата, че е такава мотла, спира да говори, все едно устата и краката едновременно не могат да работят/. Та пристигнах в 9.30 в офиса. Така не бях закъснявала отдавна. Не че на някой му направи впечатление де...

dts000, що за пост? Ти поне нямаш оправдание с хормоните... Изборът е твой, но това укорително изречение не ти прилича. Имаш по-различен вид по постовете си.

Положението с водата при мен малко се подобри, вече успявам да изпия почти литър на ден. Е, не ми е много приятна, но успявам. Като добавим плодове и сокове - се надявам че няма да се обезводня. Бяха започнали да ми се напукват устните.

# 159
Аз във форума бях до тук. Не очаквах такова отношение от повечето Ви, въпреки че съм от самото начало.
Пожелавам Ви лека бременност и хубави бебчета през пролетта на всички Ви.
Лек и спокоен ден от мен.
Живеем в свободна страна и всеки има право на избор, било то и за присъствието или липса на такова във форума. Желая приятен ден и лека бременност на половинката ти.  Hug

# 160
Момичета колко често ходите на преглед?

# 161
Аз не съм писала скоро, защото не се чувствам много добре и сама не се изтрайвам вече  Mr. Green.
Ноо днес най-накрая и аз бях на ФМ и летя в облаците от щастие.
Всичко с бебчо си е наред и като размери и като съставни части, всичко си има... без пишок, поне засега Simple Smile.
Думите на докторката бяха "засега е жена, ааа вие бяхте с две момчета" и го огледа още веднъж.
Но пак повтори, че за 100% сигурност след 14г.с.
Много, много съм щастлива  Grinning

# 162
belinda, аз не виждам никакви лентички сега като се замисля, не само твоите.

christal11, аз си записах час за втората ФМ още след първата Simple Smile В сряда отивам да се запиша и за ЖК и се надявам да се успокоя малко. Днес си чакам и едните витамини, да ми е пълна кошничката с добавки Simple Smile

dts000, съвсем честно си казвам, не го разбрах това. Пак ли сме пропуснали да отговорим на някой въпрос? Или за нещо друго става дума? Съжалявам, че някой се е почувствал зле. Дано не съм и аз причината. Лека бременност желая все пак Simple Smile

gingerina , честито, дано се запазят розовите гащи  bouquet

candygirl90, аз предполагам, че ще ходя около веднъж месечно засега ако нямам оплаквания. Чак накрая се ходеше по-често.

КристалнаK, още не съм. Планът ми беше да говоря с едната колежка, която най-вероятно ще се занимава с част от задълженията ми, но тя пък е на лекар сега, чакам я да се върне. Проблемът ми е, че не мога да реша какво да правя след това. От една страна ми се иска вече да кажа на хората от екипа, защото си ми личи и ми е тъпо да се правя на ударена. От друга страна ми се искаше първо да знам как ще се развият нещата и кой ще ги поеме, за да мога да им кажа. Но пък имам среща с френския шеф чак след 2 седмици, не ми се иска да избързвам преди това да му казвам. Той пък дори и тогава няма да може да реши веднага естествено. А повече от седмица не мога да си трая, всички ще ме разберат. Голямо чудене  ooooh!

# 163
Аз влизам в девета седмица и се зачудих —  на 17 ме изписаха от болница и от тогава не съм ходила на преглед. Все още ходя на частно при доки, а съм в болничен. По това което чета чак след месец ще мога да се запиша по здравна каса. Много глупаво са го измислили!

# 164
  • Пловдив
candygirl90, на 20ти септември бях на ФМ. Док каза да отида след четири седмици - освен ако нямам оплаквания. Преди това не бях ходила от три седмици. Така че горе-долу на 3-4 седмици ходя.

Манха, и аз още не съм казала - вече половината работен ден мина. Не знам как да кажа май. Днес съм с една голяма жилетка и се крия под нея  Mr. Green Пиши като се похвалиш - колкото по-рано споделиш, толкова по-скоро ще могат да обмислят кой да те замества.

gingerina, поздравления за прегледа! Такава радост няма равна  Hug

Ани, дано неприятните емоции да отминават скоро. На мен също много ми се напукват устните и като цяло кожата ми е много суха, а не съм намалила приема на вода. Дори около устните ми се появиха сухи петна (подобни на екзема), ръцете ми са напукани от сухора, кожата на тялото е опъната... Днес отивам за кокосово масло.

Общи условия

Активация на акаунт